Yvonne Strahovski:

Røpet gladnyhet på rød løper

- Et veldig spesielt øyeblikk.

GLADNYHET: Skuespiller Yvonne Strahovski dukket opp på rød løper med en aldri så liten overraskelse. Foto: Chris Pizzello / AP Photo / NTB
GLADNYHET: Skuespiller Yvonne Strahovski dukket opp på rød løper med en aldri så liten overraskelse. Foto: Chris Pizzello / AP Photo / NTB Vis mer
Publisert

Den australske skuespilleren Yvonne Strahovski (38), kjent fra suksesserien «The Handmaid's Tale» i rollen som Serena Joy, overrasket stort på den røde løperen onsdag.

I anledning premieren av filmen «The Tomorrow War» dukket nemlig skuespilleren opp med gravidmage. Det melder blant andre Entertainment Tonight, E! News og People.

- Jeg er veldig spent på å være her, og dette er et veldig spesielt øyeblikk, sa Strahovski, og la til at det har gått en stund siden hun var på en offentlig begivenhet grunnet graviditeten.

STRÅLTE: Skuespilleren holdt godt rundt den voksende magen og poserte gladelig foran de oppmøtte fotografene. Foto: Chris Pizzello / AP Photo / NTB
STRÅLTE: Skuespilleren holdt godt rundt den voksende magen og poserte gladelig foran de oppmøtte fotografene. Foto: Chris Pizzello / AP Photo / NTB Vis mer

Avslørte kjønnet

Videre kunne «The Handmaid's Tale»-stjernen meddele at hun er halvveis i graviditeten, og på spørsmål om hun venter en gutt eller jente, svarte hun:

- Jeg skal få en gutt! Dere hørte det først.

Skuespilleren hadde på seg en langermet høyhalset hvit kjole av motedesigneren Brandon Maxwell i anledning premieren, som fant sted på Banc of California Stadium i Los Angeles.

Den vordende moren spiller selv i filmen «The Tomorrow War» sammen med skuespillere som Chris Pratt (42), J.K. Simmons (66), Betty Gilpin (34), Sam Richardson (37) og Edwin Hodge (36).

Dette blir for øvrig skuespillerens andre barn, fra før av har hun og ektemannen Tim Loden en sønn, som kom til verden i oktober 2018.

SNART TOBARNSFORELDRE: Privat er Yvonne Strahovsky gift med Tim Loden og sammen har de en sønn. Nå skal de snart bli en familie på fire. Foto: Jordan Strauss / Shutterstock Editorial / NTB
SNART TOBARNSFORELDRE: Privat er Yvonne Strahovsky gift med Tim Loden og sammen har de en sønn. Nå skal de snart bli en familie på fire. Foto: Jordan Strauss / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer

Skuespilleren møtte ektemannen da hun medvirket i tv-serien «Chuck», og de ga hverandre sine ja under en hemmelig seremoni i California i 2017. Og året etter kom som nevnt deres første barn til verden.

Strahovskys første graviditet avslørte hun imidlertid ikke på den røde løperen, men på Instagram.

«Jeg er veldig glad for å endelig kunne dele en spesiell nyhet - jeg skal bli mamma», skrev hun til et bilde av seg selv med gravidmage.

«Så spent på å se og føle denne lille peanøtten vokse hver dag», la hun til.

Etter å ha delt gravidnyheten fortsatte hun å holde fansen oppdatert på graviditeten ved blant annet å dele bilder av den voksende magen.

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lengre på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

- Livets største glede

Da sønnen kom til verden annonserte hun også denne nyheten på Instagram, til et bilde av seg selv med den da nyfødte babyen.

«Hjertet mitt har smeltet i en milliard biter tusen ganger allerede. Vi har blitt velsignet med livets største glede, den lille gutten vår», skrev hun.

«Velkommen til verden lille peanøtt, foreldrene dine elsker deg over alt og du er allerede min lille drømmebåt. Hjertet mitt er stjålet», la hun til.

Året etter lettet hun på sløret om hvordan det var å spille inn thrilleren «Angel of Mine», mens hun var i sitt andre trimester med sønnen.

Overfor Entertainment Tonight innrømmet hun at det var vanskelig å finne ut av hvordan man skulle dekke til gravidmagen under innspillingen.

I tillegg var hun i visse forhandlinger med de ansatte om hvordan man skulle filme enkelte filmstunts.

Julie Bergan gjester Else Kåss Furuseth i «Kåss til kvelds», og kan avsløre at hun har en helt spesiell angst. Vis mer

- Jeg husker at jeg gikk ut på skøytebanen mens vi snakket om scenen vi skulle filme, og umiddelbart var jeg omringet av fem personer som var livredde for at jeg skulle gli og falle. Men folk var veldig beskyttende, noe som var deilig, fortsatte hun.

LES OGSÅ: Venter barn etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer