«Farmen kjendis»

Røpet «Farmen kjendis»-navn

Skal egentlig ikke offentliggjøres før til våren.

AVSLØRT: Det hevdes at artist Vidar Villa skal være med i den kommende sesongen av «Farmen kjendis» på TV 2. Kanalen ønsker ikke å kommentere hvorvidt opplysningene stemmer. Foto: NTB scanpix
AVSLØRT: Det hevdes at artist Vidar Villa skal være med i den kommende sesongen av «Farmen kjendis» på TV 2. Kanalen ønsker ikke å kommentere hvorvidt opplysningene stemmer. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Farmen kjendis» har blitt et folkekjært konsept, og har sørget for seerrekorder hos TV 2. Det er kanskje derfor ikke så rart at de igjen er i gang med castingen til en ny sesong. Vanligvis spilles dette inn på sommeren, og pressen får offentliggjøre deltakerne like før de starter innspillingen.

Derfor framstår det som merkelig at det i dag hevdes at artisten Vidar Villa (29) ikke kan ta en festivaljobb i sommer, fordi han da vil være opptatt med innspillingen av «Farmen kjendis». Det opplyser Karmøynytt om på sine nettsider mandag kveld.

Ifølge avisens redaktør, Øystein Merkesvik, siterte de en pressemelding som festivalen altså publiserte mandag kveld, som styreleder Robin Hult har skrevet.

AVSLØRT: Karmøynytt avslørte mandag at Vidar Villa skal være med i «Farmen kjendis». Foto: Skjermdump
AVSLØRT: Karmøynytt avslørte mandag at Vidar Villa skal være med i «Farmen kjendis». Foto: Skjermdump Vis mer

«Vidar Villa har trukket seg pga. deltakelse på Farmen kjendis (force majeure)», heter det i pressemeldingen.

TV 2, ved pressekontakt Alex Iversen, er ordknapp når Se og Hør presenterer saken for dem. Han vil med andre ord ikke bekrefte det som hevdes av festivalen mandag ettermiddag,

- Vi er midt i castingprosessen til neste sesong av «Farmen kjendis», og har ingen kommentar til hvem som skal være med, sier Iversen.

Verken artisten eller Robin Hult har besvart Se og Hørs henvendelser mandag kveld.

Vidar Villa, hvis egentlige navn er Vidar André Grødset Mohaugen, har gjennom flere år vært en populær artist her til lands. Han er kjent for flere partyhits, som ofte er å høre på afterski-fester og blant russen.

Han har også deltatt i Melodi Grand Prix, men låta «Moren din». 29-åringen blir trolig å se som deltaker i «Farmen kjendis» neste år igjen, om informasjonen avisen har videreformidlet stemmer.

LES OGSÅ: - Alkoholisme er en del av livet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer