«Stjernekamp»:

Røpet babynyhet på direkten

- Egentlig en trio.

AVSLØRING: Maria Arredondo sang duett med «Stjernekamp»-deltaker Kim Rysstad lørdag kveld. Fra scenen avslørte hun at hun er gravid. Foto: Julia Marie Naglestad / NRK
AVSLØRING: Maria Arredondo sang duett med «Stjernekamp»-deltaker Kim Rysstad lørdag kveld. Fra scenen avslørte hun at hun er gravid. Foto: Julia Marie Naglestad / NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det begynner å spisse seg til for alvor i «Stjernekamp», og i går var det Sondre Mulongo Nystrøm som måtte forlate konkurransen. På lørdag var temaet musikal og duett, to sjangere som deltakerne imponerte i.

Med seg fikk deltakerne andre artister, som hjalp dem med å synge. Deltaker Kim Rysstad fikk med seg Maria Arredondo, og sammen leverte de en overbevisende tolkning av «Come My Way» fra «Moulin Rouge». Dagbladet ga imidlertid terningkast tre, og skrev at «de ikke finner hverandre helt».

Da det var dags for å få tilbakemeldinger fra dommerne, ble det avslørt at dette slett ikke var en duett - for det var tre «mennesker» på scenen. Arredondo venter nemlig barn.

GLIPP?: Ryktene om ny graviditet i Kardashian-familien flyr etter at man i bakgrunnen av en Khloé Kardashian-story hører at det snakkes om. Vis mer

Hyggelig

- Dere ser ut som en duo, men egentlig er det en trio, sa programleder Kåre Magnus Bergh på scenen, hvorpå artisten svarte bekreftende.

I den lilla kjolen var den voksende magen synlig. Arredondo vitset med at hun ikke er helt bevisst på den nye situasjonen ennå.

- TRIO: Dette blir artistens andre barn. Foto: Julia Marie Naglestad / NRK
- TRIO: Dette blir artistens andre barn. Foto: Julia Marie Naglestad / NRK Vis mer

- Stakkars Kim, jeg ble så glad at jeg hoppet opp og klemte han selv om jeg har blitt tyngre, lo hun.

Hun sa også at de ikke vet kjønnet foreløpig. Fra før har hun et barn med ektemannen, Torstein Sødal. Den lille gutten, som fikk navnet Elijah, kom til verden på julaften 2017.

- Beste

- Jeg var ikke helt klar for det, for det passet ikke helt med planene mine. Jeg holdt fortsatt på med julegaver. Da vannet gikk tenkte jeg «søren og, dette klarer jeg ikke holde igjen!». Moren min tvang meg ned på sykehuset: «Du må ned!», har hun uttalt til Dagbladet, og fortsatte:

NYTT BARN: Maria Arredondo og Torstein Sødal blir foreldre igjen. Foto: Jørn H Moen / Dagbladet
NYTT BARN: Maria Arredondo og Torstein Sødal blir foreldre igjen. Foto: Jørn H Moen / Dagbladet Vis mer

- Det var helt himmelsk. Det var ingen folk på sykehuset siden alle hadde dratt hjem på juleferie. Vi syntes at det var helt nydelig. Det var en fin opplevelse.

«Burning»-sangeren har beskrevet det å bli mamma for første gang som «stort» og «helt tullete».

- Det er virkelig det beste jeg har opplevd. Det er ny hverdag. Spesielt nå som han har blitt litt større og vi får mer kontakt.

LES OGSÅ: Giftet seg i hemmelig kjendisbryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer