Tiësto:

Røpet babynyhet med 28 år yngre kone

DJ-en med avsløring på rød løper.

BOLLE I OVNEN: DJ-en Tiësto og kona Annika Backes skal bli foreldre igjen. Det ble kjent mens de poserte på den røde løperen i forkant av årets Grammy-utdeling. Foto: Matt Baron / Shutterstock / NTB
BOLLE I OVNEN: DJ-en Tiësto og kona Annika Backes skal bli foreldre igjen. Det ble kjent mens de poserte på den røde løperen i forkant av årets Grammy-utdeling. Foto: Matt Baron / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2019 kunne den nederlandske DJ-en Tiësto (53), hvis egentlige navn er Tijs Verwest, juble høyt, da han giftet seg med kjæresten gjennom fire år, modell Annika Backes (25).

Året etter, i 2020, ble paret foreldre til lille Viola Margreet.

I forbindelse med den 64. Grammy-utdelingen, som gikk av stabelen natt til mandag norsk tid, kunne paret imidlertid røpe at det skjer store ting i familien.

NY FLØRT: Vi har observert Linni Meister på fjellet med en mystisk fyr. Når vi spør om hun har fått seg kjæreste, svarer hun en smule kryptisk. Video: Luna Lea/Discovery+ Vis mer

Avslører gladnyhet

53-åringen var selv nominert for beste danse/elektroniske låt, men det var på den røde løperen i forkant av utdelingen at den hyggelige avsløringen kom.

Paret skal nemlig bli foreldre igjen. Det melder blant andre Entertainment Tonight.

VENTER BARN: Tiësto og Annika Backes skal bli foreldre for andre gang. Foto: David Fisher / Shutterstock / NTB
VENTER BARN: Tiësto og Annika Backes skal bli foreldre for andre gang. Foto: David Fisher / Shutterstock / NTB Vis mer

Mens det oppmøtte paret poserte på den røde løperen, gjorde han flere poeng av at kona er gravid for andre gang. Det gjorde han blant annet ved å peke mot magen, kose med den og juble høyt.

Etter utdelingen bekreftet han også den hyggelige nyheten på Instagram.

«Jeg skal ha en til baby med kjærligheten i mitt liv», skriver han til en rekke bilder av paret.

Gikk ned på kne

Den verdenskjente DJ-en og kona møttes allerede i 2015. Den gang møtte de gjennom felles venner på en restaurant i New York. Den gang var Backes 19 år gammel.

Kort tid etter deres første møte dro duoen på musikkfestivalen Coachella sammen, og fortsatte å date siden. Tre år senere gikk den nederlandske DJ-en ned på kne og fridde til sin kjære da de var på ferie sammen på Maldivene.

BARN: David Eriksen og samboeren Hedvig Sophie Glestad får ofte spørsmål om barn, noe som også er et gjennomgangstema i serien deres, «Alle elsker David». Reporter: Jonas Scheie Hammer. Video: Kine Falch / TV 2 Vis mer

Tiësto har vært aktiv som DJ siden tidlig på 1990-tallet. Mot slutten av samme tiår begynte karrieren hans for alvor å ta av, og på begynnelsen av 2000-tallet ble han stadig større.

Tiësto ble tre år på rad kåret til verdens fremste DJ av DJ Magazine, henholdsvis i 2002, 2003 og 2004.

LES OGSÅ: Venter barn med stesøsteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer