Chrissy Teigen:

Røpet babyens kjønn: - Ops!

Skulle bare gi fansen en oppdatering på graviditeten da hun avslørte kjønnet, tilsynelatende ved et uhell.

BLIR MAMMA IGJEN: Chrissy Teigen og ektemannen John Legend venter sitt tredje barn. Her er Chrissy og sønnen Miles avbildet sammen i august. Foto: Splash News / NTB
BLIR MAMMA IGJEN: Chrissy Teigen og ektemannen John Legend venter sitt tredje barn. Her er Chrissy og sønnen Miles avbildet sammen i august. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

I flere videoer publisert på Instagrams historiefunksjon sent torsdag kveld norsk tid ga Chrissy Teigen (34) en helseoppdatering til følgerne sine.

Modellen snakker om komplikasjonene i svangerskapet som har ført til at hun er sengeliggende.

- Jeg ville oppdatere dere på morkaken min, sier hun og forteller om komplikasjonene hun hadde da hun var gravid med datteren Luna (4) og sønnen Miles Stephens (2).

- Det er så rart, fordi babyen er veldig, veldig frisk. Han er stor, han er nok … Ops!, sier hun og tar seg til munnen.

I teksten i videoen skriver hun at hun «like så godt kan fortelle det til dere».

- Det var dumt, uansett … Han vokser og jeg føler meg bra, men morkaken min er svak og det gjør at jeg blør mye. Det er ganske høy risiko, sier hun om svangerskapet.

SE TV: På Instagram avslørte Shay Mitchell nylig at hun er gravid. Nå røper hun kjønnet på babyen i denne elleville videoen. Video: @shaymitchell Vis mer

- Stakkar'n har vært gjennom så mye allerede. Vi må bare få morkaken min frisk igjen, og det betyr å ikke bevege seg, sier Teigen.

Den lille glippen har den vordende trebarnsmoren også valgt å dele i et eget Instagram-innlegg:

Musikkvideo

I midten av august ble det kjent at Teigen og ektemannen John Legend venter sitt tredje barn. Stjerneparet avslørte nyheten i musikkvideoen til Legends låt «Wild».

Ekteparet møttes for øvrig under produksjonen av en annen musikkvideo - «Stereo» i 2006, som også ble regissert av vennen deres Nabil Elderkin.

I siste klipp i «Wild»-videoen viser Teigen fram sin voksende mage med John Legend stående bak seg.

Videoen skapte også noe forvirring blant fansen. Flere bet seg merke i om dette kunne bety at Teigen var gravid da hun gikk gjennom en brystoperasjon i begynnelsen av juni.

NY: Tidligere i år ble det kjent at den amerikanske modellen Chrissy Teigen skulle fjerne silikonbrystene sine. Nå viser hun frem resultatet. Vis mer

- Falsk negativ

I et innlegg på Twitter svarte Teigen en fan på spørsmål om hun faktisk var gravid under operasjonen. Da kom det fram at Teigen ikke hadde noen anelse om at hun ventet barn da hun opererte ut sine ti år gamle brystimplantater.

«Jeg tok en rutinemessig graviditetstest før operasjonen. Den viste negativ. Den var ikke negativ», skrev Teigen på Twitter.

FORHANDLING: Til tross for at Chrissy Teigen og John Legends datter, Luna, bare er tre år, har hun allerede lært seg noen nyttige forhandlingskunnskaper. Video: @chrissyteigen / Instagram. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Videre fortalte 34-åringen at hun tok en ny graviditetstest noen uker etter operasjonen, noe hun påpekte at hun hadde gjort nesten hver måned i håp om at den en dag skulle være positiv.

Teigen har tidligere fått sine to barn ved hjelp av IVF (in vitro fertilisering, journ.anm.) eller såkalt assistert befruktning.

LES OGSÅ: - Graviditeten har gått som en drøm

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer