Jessica Simpson:

Røper vill forandring

- Da alt føltes umulig, bestemte jeg meg for å jobbe hardere.

DEN GANG DA: Dette bildet ble tatt i januar, da Jessica Simpson var høygravid. Nå røper hun store forandringer. Foto: NTB scanpix
DEN GANG DA: Dette bildet ble tatt i januar, da Jessica Simpson var høygravid. Nå røper hun store forandringer. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I mars ble popstjernen Jessica Simpson (39) mamma for tredje gang, da datteren Birdie Mae (seks md.) kom til verden. Fra før har hun barna Maxwell Drew (7) og Ace Knute (6). Alle har hun med ektemannen, NFL-spilleren Eric Johnson (40), som hun giftet seg med i 2014.

I tiden etter den siste fødselen, har Simpson valgt å være åpen om både det ene og det andre.

Hun har delt bilder av barna, vist frem familieidyllen og har smått, men sikkert, begynt karrieren som artist igjen. Det har på ingen måte vært enkelt, spesielt fordi hun hele tiden har fått kommentarer på utseendet og vekten sin.

Å legge på seg under et svangerskap, er noe alle gjør. Når du er offentlig person, og ikke kan gå noe som helst sted uten å bli omsvermet av paparazzi, krever det imidlertid sitt.

Ned i vekt

På tampen av svangerskapet ble det publisert en rekke bilder av Simpson som fikk hard medfart i sosiale medier og i enkelte amerikanske og britiske tabloider. Nå, et halvt år etter fødselen, kan sangeren røpe at hun har jobbet hardt for å komme tilbake til seg selv igjen.

- Seks måneder og 45 kilo ned. (Ja, jeg veide rundt 108 kilo), skriver hun på Instagram, og fortsetter:

- Dette blir min første reise vekk fra Birdie Mae, og det er følsomt på mange måter, men jeg er stolt over at jeg føler meg som meg selv igjen. Selv når noe føltes umulig, bestemte jeg meg for å jobbe hardere, skriver hun.

Innlegget, som også består av to bilder der hun viser frem sin nye form, har fått massiv oppmerksomhet. Nesten 600 000 fans har likt det, og i kommentarfeltet strømmer det over av lovord og gratulasjoner.

Realitystjernen Kyle Richards (50) kaller Simpson for «flott», mens kjendissønn Evan Ross (31), som er gift med Jessicas lillesøster Ashlee Simpson (34), skriver «du ser fantastisk ut, søster».

Simpson deler ofte bilder av barna og hverdagen rundt seg, men det er lenge siden hun har vist frem seg selv på denne måten. Det er kanskje derfor hennes 4,8 millioner følgere blir såpass ekstatiske av å se den store forandringen.

Vis mer

Hovne føtter

Også gjennom hele sin siste graviditet delte Simpson flittig i sosiale medier, da med innblikk fra svangerskapets opp- og nedturer. Med morsomme og ærlige bilder og historier, viste hun blant annet frem sin enormt hovne fot og et ødelagt toalettsete.

Under bildet av den hovne foten, tryglet hun fansen om å dele sine erfaringer og gode råd.

Se dette innlegget på Instagram

Any remedies?! Help!!!!

Et innlegg delt av Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Samtidig viste hun også frem kroppen sin, slik den var. Like før termin la hun ut et bilde av seg selv i bikini, noe hun ble hyllet for.

I mars, like før fødselen, avslørte artisten også at hun hadde vært innlagt på sykehus etter å ha vært skikkelig dårlig i lengre tid.

Se dette innlegget på Instagram

Jess-tation

Et innlegg delt av Jessica Simpson (@jessicasimpson)

- Det har vært en vanvittig smertefull reise. Jeg blir sakte, men sikkert friskere for hver dag. Min lille baby har blitt nøye fulgt opp og hun har det fantastisk! skrev hun.

Jessicas foreløpig siste svangerskap var med andre ord ikke av det enkleste slaget, og det hele endte med keisersnitt.

- Å komme seg etter et keisersnitt er ingen spøk! Jeg føler meg takknemlig for at disse to eldre søsknene passer på lillesøsteren sin. Jeg tror det er lett å bli overveldet av glede over å skulle få en ny baby, og så glemmer vi at vi skal gjennom en stor operasjon, skrev hun, og fortsatte:

- Og på toppen av det hele skal man komme seg etter operasjonen, balansere det nye livet som trebarnsmor og kone etter at man kommer hjem fra sykehuset.

LES OGSÅ: Drømmer om bryllup og barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer