Brad Pitt og Leonardo DiCaprio:

Røper uventet kjælenavn

- Det er litt forvirrende.

GODE VENNER: Brad Pitt og Leonardo DiCaprio fikk et godt forhold da de spilte mot hverandre i filmen «Once Upon a Time in Hollywood». Faktisk er de så nære at de har egne kallenavn på hverandre, kan Pitt nå røpe. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Brad Pitt og Leonardo DiCaprio fikk et godt forhold da de spilte mot hverandre i filmen «Once Upon a Time in Hollywood». Faktisk er de så nære at de har egne kallenavn på hverandre, kan Pitt nå røpe. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til tross for at de begge har vært blant Hollywoods største stjerner i en årrekke, var det ikke før i 2019 at fansen fikk gleden av å se Leonardo DiCaprio (45) og Brad Pitt (56) på filmlerretet sammen - i kinofilmen «Once Upon a Time in Hollywood».

Det er ingen tvil om at filmen, som er regissert av Quentin Tarantino (56), ble en suksess. Blant annet er filmen blitt nominert til flere priser under den kommende Oscar-utdelingen, og under Golden Globes i januar gikk hele tre priser til filmen.

Blant annet ble Brad Pitt kåret til årets beste skuespiller i en birolle, en pris han også ble hedret med under SAG Awards, som ble arrangert i Los Angeles på søndag.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Aniston får mye oppmerksomhet i sosiale medier etter at hun deltok under SAG Awards natt til mandag. Video: Rød Løper / NTB scanpix Vis mer

56-åringen fikk for øvrig svært mye oppmerksomhet for både takketalen sin og for gjenforeningen med ekskona Jennifer Aniston (50) under prisutdelingen, men også det han sa til Entertainment Weekly på den røde løperen vekker nå oppsikt.

Overraskende kallenavn

Det er ingen hemmelighet at Pitt og Leonardo DiCaprio er blitt gode venner etter at de jobbet sammen med Hollywood-filmen. Til ovennevnte nettsted avslørte Pitt under SAG Awards at de også har funnet på kallenavn til hverandre.

Og DiCaprios kallenavn på Pitt er kanskje noe overraskende.

FILMSTJERNER: Leonardo Dicaprio og Brad Pitt i en scene fra filmen «Once Upon a Time in Hollywood». Foto: NTB Scanpix
FILMSTJERNER: Leonardo Dicaprio og Brad Pitt i en scene fra filmen «Once Upon a Time in Hollywood». Foto: NTB Scanpix Vis mer

- «Lover». Han kaller meg «lover», sa stjernen til Entertainment Weekly.

«Lover» kan på norsk oversettes til «elsker», og 56-åringen er noe forvirret over sitt nye kallenavn.

- Det er litt forvirrende. Men jeg lar det gå, fortalte Pitt til nettstedet.

Han kaller for øvrig kollegaen for «LDC», som er DiCaprios initialer.

Pitt utdypet samtidig hvordan det har vært å jobbe med DiCaprio:

- Man ser, med mesteparten av mennene, at vi alle stort sett heier på hverandre, vi har respekt for hverandre. Vi ler godt sammen, og det funker bra, fortalte stjernen.

Vis mer

Humoristisk takketale

Da Brad Pitt søndag stakk av med prisen for beste birolle, fikk han som nevnt mye oppmerksomhet. Fra scenen vitset han nemlig om eget kjærlighetsliv, til stor jubel fra salen.

- Dette må jeg skrive på Tinder-profilen min, sa skuespilleren og lo.

Dette er første gang Brad Pitt har vitset om skilsmissen mellom ham og ekskona, Angelina Jolie (44), og talen ble møtt med trampeklapp og latter. Pitts andre ekskone, Jennifer Aniston, var også til stede under prisutdelingen - og ble fanget opp av kameraene med et smil om munnen.

Angelina Jolie har på sin side ikke kommentert eksmannens tale.

Vis mer

LES OGSÅ: Tilbake på skjermen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer