Elsa Hosk:

Røper uvanlig babynavn

Den svenske supermodellen fikk ei datter i forrige uke.

BABYLYKKE: Victoria's Secret-modellen Elsa Hosk og kjæresten Tom Daly har blitt foreldre. Foto: Matt Baron / REX / NTB
BABYLYKKE: Victoria's Secret-modellen Elsa Hosk og kjæresten Tom Daly har blitt foreldre. Foto: Matt Baron / REX / NTB Vis mer
Publisert

I helga avslørte den svenske Victoria's Secret-modellen Elsa Hosk (32) og kjæresten Tom Daly at de torsdag 11. februar ble foreldre for første gang. Det gjorde de på Instagram, der de kunne røpe at de har fått en liten datter.

I innlegget kom det også fram at datteren har fått navnet Tuulikki Joan Daly. Den kjente supermodellen forklarer det unike babynavnet slik:

«Å møte deg var den lykkeligste dagen i mitt liv. Det var mitt stolteste øyeblikk i livet da jeg fødte deg. Oppkalt etter to sterke kvinner, min mor og din fars bestemor, kom du inn i denne verden som en superkvinne med neven ved siden av hodet ditt».

«Vi kommer til å elske deg for evig og alltid, baby Tuuli», skriver den nybakte moren avslutningsvis.

Innlegget har fått nesten en halv million likerklikk, og det har strømmet inn med gratulasjoner til de nybakte foreldrene. På Valentinsdagen 14. februar delte 32-åringen enda et bilde av den lille datteren.

Stor suksess

Det var i september i fjor den kjente modellen avslørte at hun og kjæresten ventet sitt første barn. Kort tid røpet hun at de ventet ei jente.

«Har holdt denne engelen i magen min skjult en stund. Kjenner meg utrolig spent og lykkelig over å få en baby, og å begynne det neste kapittelet i livet med drømmemannen», skrev hun i et Instagram-innlegg den gang.

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober i år. Na harde en Youtube-video der de forteller om fødselshistorien. Vis mer

Den svenske supermodellen og Daly har vært et par siden 2015. Samme år ble hun offisielt en av «englene» i Victoria's Secret-stallen. Stockholms-jenta tok fatt på modellkarrieren allerede som 14-åring, og spilte basketball i flere år før hun flyttet til New York for å satse for fullt foran kamera.

Hosk har hatt stor suksess internasjonalt siden den gang.

Supermodellen er signert av flere av verdens største modellbyråer, og har gått opp og ned catwalken i motemetropoler som Paris og New York.

GLITRENDE KARRIERE: Elsa Hosk på catwalken i 2018. Foto: David Fisher / REX / NTB
GLITRENDE KARRIERE: Elsa Hosk på catwalken i 2018. Foto: David Fisher / REX / NTB Vis mer

Tok overdose

En framgangsrik modellkarriere til tross - den talentfulle svensken har også fått kjenne på tunge stunder i livet, særlig som ung modell i New York. Det avslørte Hosk på «Skavlan» i fjor høst.

- Jeg havnet på bunnen. Jeg flyttet til New York da jeg var 20. Da hadde jeg drukket i to år, og så tok jeg en overdose, sa hun, ifølge Expressen.

- Så var jeg på rehabilitering, la hun til.

Videre spesifiserte Victoria's Secret-modellen at hun tror det var en overdose kokain hun tok.

- Jeg våknet opp på et sykehus. Når jeg tenker tilbake på det, så tenkte jeg at det ikke var jeg som var problemet. «Det er dere, alle dere rundt meg som ikke forstår noe».

LES OGSÅ: - Sykdommen tok over hele kroppen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer