Julianne Nygård:

Røper uvanlig babynavn

Influenser Julianne Nygård avslører hva sønnen i magen skal hete.

RØPER BABYNAVN: Julianne Nygård venter sitt andre barn, og nå avslører hun navnet hun og ektemannen Ulrik Nygård har valgt. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
RØPER BABYNAVN: Julianne Nygård venter sitt andre barn, og nå avslører hun navnet hun og ektemannen Ulrik Nygård har valgt. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer kunne tidligere blogger og nåværende influenser Julianne Nygård (30), bedre kjent under kallenavnet «Pilotfrue», avsløre at hun venter sitt andre barn.

Fra før har hun sønnen Severin (2) sammen med ektemannen Ulrik Nygård (40), og om ikke lenge blir de altså tobarnsforeldre.

Gravidnyheten ble delt i form av et Instagram-innlegg hvor familien på tre poserte foran kameraet. Der holdt parets to år gamle sønn et ultralydbilde i hånden, mens den vordende moren hadde den ene armen godt plassert over babymagen.

FAMILIEFORØKELSE: Julianne og Ulrik Nygård delte gravidnyheten slik. Foto: Instagram/Pilotfrue
FAMILIEFORØKELSE: Julianne og Ulrik Nygård delte gravidnyheten slik. Foto: Instagram/Pilotfrue Vis mer

Tidligere i høst kunne influenseren avsløre at det var nok en gutt som var ventet å komme til verden, og nå avslører den vordende moren navnet de har valgt for den lille.

Oppkalt etter oldefar

Det er til et bilde på Instagram at Nygård avslører navnet til sitt kommende barn. På bildet ser man ektemannen holde deres to år gamle sønn, som peker på en bokstav som er klistret på en dør.

På døren er det nemlig klistret på fem bokstaver, som til sammen utgjør navnet Søren.

AVSLØRER: Julianne Nygård røper at sønnen skal hete Søren. Foto: Instagram/Pilotfrue
AVSLØRER: Julianne Nygård røper at sønnen skal hete Søren. Foto: Instagram/Pilotfrue Vis mer

«Endelig kan vi røpe navnet til lille S som er oppkalt etter min morfar, Ulf Søren Jansen», skriver Nygård.

Babyen er altså oppkalt etter Nygårds morfar, som da blir barnets oldefar - og skal hete Søren.

Søren er et navn som ble hyppigere brukt på slutten av 1800-tallet enn i dag, og ifølge Statistisk sentralbyrå er det i dag 464 menn som har Søren som første fornavn. 258 stykker har navnet som eneste fornavn.

Kommende storebror Severin deler på sin side fornavn med under 400 menn i Norge.

Julianne Nygård ønsker ikke å kommentere saken ytterligere.

FIKK REAKSJONER: Julianne Nygård, kjent som «Pilotfrue», er gravid med barn nummer to. Da hun valgte å dele en video hvor hun gikk på vekta skapte det reaksjoner. Vis mer

Feil kjønn

Som nevnt avslørte Nygård tidligere i høst, nærmere bestemt i begynnelsen av september, at hun ventet en gutt. Det skal imidlertid ikke ha vært slik fra start.

I podkasten «Julianne & Ulrik - Uten filter» kunne Nygård fortelle at alt på tidspunktet sto bra til med barnet i magen - men at de kommende tobarnsforeldrene hadde opplevd noe forvirring knyttet til kjønnet.

Nygård sa nemlig at de først hadde fått vite på ultralyd at det var en jente. Overraskelsen ble derfor stor da de fikk kontrabeskjed om at det var nok en sønn de ventet.

- For tre dager siden fikk vi faktisk vite at det ikke var det vi har gått og trodd, sa 30-åringen, før hun avslørte at barnet hun har i magen altså er en gutt.

LIVREDDE: Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes venter sitt tredje barn sammen, men gikk nylig gjennom en veldig dramatisk hendelse. Vis mer

Sluttet å blogge

Nygård ble først kjent som blogger, hvor hun blogget under navnet «Pilotfrue». I mai varslet 30-åringen derimot at hun ønsket å ta en pause fra blogglivet.

«Det jeg skal fortelle nå er egentlig ikke så dramatisk som det høres ut som. Jeg hadde likevel aldri trodd at jeg skulle skrive disse ordene og merker at hjerteslagene går fort, men etter mye frem og tilbake har jeg bestemt meg for å ta en pause fra bloggen», skrev hun på bloggen.

I august hadde hun imidlertid tenkt ferdig, og kunngjorde for sine følgere på Instagram at hun var valgt å legge ned bloggen.

Avgjørelsen ble tatt etter at Nygård hadde vært aktiv på plattformen i hele seks år, og ett år etter at det ble kjent at hun og ektemannen ikke lenger ble å se i TV 2-programmet «Bloggerne».

Overfor Se og Hør forklarte Nygård i fjor hvorfor de valgte å kaste inn håndkleet etter fire sesonger.

KLAR FOR Å FØDE: Mari Haugersveen, kjent fra «Tigerstaden» og «Petter elsker Mari» venter snart sitt andre barn, men svangerskapet har ikke vært enkelt. Video: Rød Løper Vis mer

- Vi har bestemt oss for å gi oss. Vi tenkte på det under innspillingen av sesongen nå, og har nå kommet til en konklusjon. Vi har informert TV 2 om dette, sa paret til Se og Hør, og fortsatte:

- Det har vært lærerikt og gøy, men vi føler vi har mer å by på. Mens vi har vært med, har vi fått andre tilbud vi har vært interessert i, men som vi har måttet takke nei til. Nå blir det mer av familien Nygård i monitor, sa hun.

LES OGSÅ: - Helt forferdelig rørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer