Linnéa Myhre:

Røper utradisjonelt valg

- Et litt ømt punkt for mange, mener Myhre.

FORLOVET: Emil Gukild og Linnéa Myhre forlovet seg i fjor. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
FORLOVET: Emil Gukild og Linnéa Myhre forlovet seg i fjor. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

Det var i 2021 at det ble kjent at influenser og forfatter Linnéa Myhre (33) og NRK-journalist Emil Gukild (31) hadde funnet kjærligheten.

Knapt et år senere kunne Myhre dele den gledelige nyheten om at paret hadde forlovet seg. Det offentliggjorde hun på Instagram, hvor hun la ut et bilde av seg selv med en ring og teksten «Ja», etterfulgt av tre gråteemojis.

Per dags dato er stjerneparet godt i gang med bryllupsplanleggingen.

Til tross for at de har valgt å holde kortene tett til brystet rundt selve bryllupet, velger Myhre å åpne seg om det kommende ekteskapet i podkasten «Baarli og Benjamin går i terapi».

Der kan hun blant annet røpe at hun har tatt et relativt utradisjonelt valg.

- Måtte begynt på nytt

- Det blir ikke noe bytting av etternavn, nei (...). Jeg skjønner at dette er en viktig greie for mange, men jeg har aldri drømt om å ha navnet til noen andre, forteller 33-åringen i podkasten.

Myhre forteller at det ikke er mange som heter Gukild til etternavn i Norge, og at hun kan forstå dersom forloveden ønsker å spre navnet sitt.

Likevel:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer