Durek Verrett:

Røper ultimatumet han ga Märtha

Prinsesse Märtha Louises kjæreste Durek Verrett åpner seg om forholdet til prinsessen i live-podkast.

GA ULTIMATUM: I en live-podkast røper Durek Verrett at han ga prinsesse Märtha Louise et ultimatum før de ble kjærester. Foto: Daryl Henderson / NTB
GA ULTIMATUM: I en live-podkast røper Durek Verrett at han ga prinsesse Märtha Louise et ultimatum før de ble kjærester. Foto: Daryl Henderson / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I går kveld var det duket for Tara-weekend på Vestlia Resort i Geilo. Der skulle prisen for «Årets modigste kvinne» deles ut, og det var prinsesse Märtha Louises (49) datter Maud Angelica Behn (17), som stakk av med seieren.

Prisen ble hun tildelt for den rørende minnetalen hun holdt for sin avdøde far Ari Behn, under begravelsen i Oslo domkirke i januar. I anledning prisutdelingen var prinsessens kjæreste Durek Verrett (45) også til stede, og han var kjapt ute med å hylle Maud Angelica på Instagram.

Under Instagram-innlegget til Märtha Louise om datteren sparte ikke Verrett på komplimenter, om det han på Instagram har omtalt som «bonusdatteren min».

«Så glad for at jeg fikk være der for Maud da hun mottok prisen for «Årets modigste kvinne». Fordi det er hun virkelig, en veldig modig tenåring. Kjærligheten hun gir ligner ikke noe annen, varm og ektefølt. Hun har berørt så mange liv», skrev han, og la til:

«Spesielt i hennes vakre tale i anledning tapet av den elskede Ari Behn. Hun fikk meg til å gråte fra det øyeblikket hun skrev den og delte den med familien. Jeg elsker å se deg bli beæret av Norge. Jeg er så stolt av deg».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer