Kristin og Dennis:

Røper ultimatum for flere barn

Se og Hør var på besøk hos influenserparet for å snakke om fremtidsplaner, julen og småbarnslivet.

SMÅBARNFORELDRE: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen ser ekstra frem mot årets julefeiring da det blir den første i nytt hus. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SMÅBARNFORELDRE: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen ser ekstra frem mot årets julefeiring da det blir den første i nytt hus. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DRAMMEN (SE OG HØR): Idet influenser Kristin Gjelsvik (34) åpner opp døra til hjemmet sitt i Drammen, treffer lukten av jul og gløgg umiddelbart. Den til vanlig fargerike stua er blitt byttet ut med varmere og lunere farger, og juletreet står i all sin prakt midt i stua.

Det er imidlertid det store, rosa neonskiltet med ordlyden «Kan ikkje bare ha det kjekt, me må ha litt show og», som er den store blikkfangeren i Gjelsvik og samboeren Dennis Poppe Thorsens (29) hjem.

Det er imidlertid uvisst hvor lenge de blir boende, men det kommer vi tilbake til lengre ned i saken.

Spesiell jul

Det har nå gått ti måneder siden paret og sønnen Falk (1) flyttet hit, og det ser ut til at de har kommet seg godt til rette og lagt sitt preg over boligen, blant annet i form av en leopardvegg.

For familien på tre blir det imidlertid en helt spesiell jul i år.

- Julen betyr mye for meg, i alle fall nå. Vi skal jo feire i vårt første hus sammen. Nytt hus og nye tradisjoner, sier Thorsen.

Paret har nemlig aldri invitert til julaften før, men i år er situasjonen annerledes og det er altså dem som skal stå for julefeiringen.

- Her er det stor plass og det er lett å omgås uten å være tett oppi hverandre, vi prøver å holde en viss avstand selv om det er nær familie. Vi må passe oss litt i julen, utdyper Gjelsvik.

FAVORITT HØYTID: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen gleder seg stort til årets julefeiring. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
FAVORITT HØYTID: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen gleder seg stort til årets julefeiring. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

På selveste julekvelden har paret invitert Thorsens foreldre og søsken.

- Vi har delt oss opp annethvert år, det begynte vi med for lenge siden. Det er mange som venter med det til man får barn, men det synes vi var så tullete for vi skulle egentlig ikke ha barn, og vi ønsket å feire jul sammen, fortsetter 34-åringen.

HJEM TIL JUL: Stian Blipp blir å se i den andre sesongen av Netflix-serien «Hjem til jul». Dette sier han om kyssescenene. Video: Rød Løper Vis mer

Ønsker å skape tradisjoner

Det er ingen tvil om at julen er Gjelsviks favoritthøytid, og hun lyser opp da spørsmål om høytiden blir lagt på bordet.

- Jeg har så mange gode minner. Julen for meg er ei helt magisk tid. Det er tid med familien, stemningen, ha det gøy og forventningene. Det er helt fantastisk, sier Gjelsvik med et stort smil om munnen.

Dette blir også sønnen Falks andre jul, og selv om paret forklarer at han ikke forstår alt riktig enda, synes han det er spennende med gavebånd og papir. For Gjelsvik og Thorsen er det viktigst å skape fine tradisjoner for sønnen.

- Hvis man er glad i julen er det gjerne på grunn av noen tradisjoner og minner man har. Det kan være vanskelig å få skikkelig julestemning i voksen alder, og det er gjerne fordi julen rett og slett ikke vil oppfattes og føles på lik måte som da du var sju år.

Det var i fjor at sønnen Falk kom til verden, før den tid hadde influenseren vært åpen om å være frivillig barnløs. Tankene om å få barn endret seg da Gjelsvik først fant ut at hun var gravid i august 2018.

Hun bestemte seg for å beholde barnet, og har siden den gang ikke lagt skjul på at hun elsker sønnen svært høyt.

SVARER PÅ RYKTENE: Dennis Poppe la ut en uskyldig video av samboeren Kristin Gjelsvik som venter på isbilen. Det skapte fullstendig kaos. Video: Rød Løper / Instagram Vis mer

Bekymrer seg

Det å få barn har imidlertid ikke endret dem som personer, ifølge Gjelsvik. Dette er også noe hun er veldig glad for.

- Jeg føler at vi er de samme folka, vi er Kristin og Dennis som før. Det er deilig når vi er sammen med venner at vi kan være oss selv, og ikke «bare» foreldre, selv om vi også er det, utdyper hun.

Thorsen på sin side innrømmer at han har blitt betraktelig mer bekymret etter at sønnen kom til verden.

- Jeg er redd for alt nesten hele tiden. Jeg kan sitte og tenke: «Håper ikke noen lusker rundt i barnehagen», sier han.

Gjelsvik følger opp.

- I går sa faktisk Dennis at han håper de ansatte er opplært hvis barna får ting i halsen. Det er han veldig redd for, at Falk skal sette noe i halsen.

- Hvordan er dere som foreldre?

- Ganske avslappet, vi er kule foreldre og overøser ham med kjærlighet. Det er det som er viktig, at han er trygg og god. Det viktigste for vår del er at vi skal ha like mye ansvar og fungere like bra som trøst for ham. Det er mange tilfeller der det bare er mor som kan trøste og legge barnet, og slik er det vi ikke i vår familie. Her legger vi annenhver dag, og han skal ha like mye av begge to, slår ettbarnsmoren fast.

- Vi er et sykt bra team, legger Thorsen til, mens de smiler varmt mot hverandre.

FIKK REAKSJONER: Julianne Nygård, kjent som «Pilotfrue», er gravid med barn nummer to. Da hun valgte å dele en video hvor hun gikk på vekta skapte det reaksjoner. Vis mer

Drømmer om å flytte

Paret har tidligere vært åpne om at de ønsker å gi sønnen et søsken, og spesielt Gjelsvik har en drøm om en hel ungeflokk.

- Hva tenker du om det, Dennis?

- Jeg er med på et helt fotballag, sier han, før han plutselig blir stille og kikker bort på Gjelsvik for å få bekreftelse til at han kan røpe noe. Bekreftelsen får han og fortsetter:

- Men jeg har jo en drøm om å komme meg til Stavanger en dag, jeg har sagt at hvis Kristin har lyst på flere barn, så må hun flytte på seg.

DRØMMER OM FLERE BARN: Både Kristin og Dennis ønsker å utvide familien i fremtiden. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
DRØMMER OM FLERE BARN: Både Kristin og Dennis ønsker å utvide familien i fremtiden. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Gjelsvik er derimot ikke like i ekstase over Thorsens drøm om å flytte til hjemstedet.

- Jeg elsker Stavanger, og jeg ser verdien i å være nær besteforeldre. Nå er vi nær moren og stefaren min, og det er helt fantastisk. Moren min er syk og sitter i rullestol med MS, en forferdelig sykdom. Så det er litt vanskelig å flytte herfra, innrømmer hun.

- Selv om Dennis har vært her veldig lenge - han er jo egentlig på overtid og har en drøm om å flytte tilbake. Det er vanskelig, man bør bare finne seg en person som kommer fra det samme stedet som deg selv, legger hun til på humoristisk vis.

- Jeg gir det et par år. Jeg koser meg her og har det veldig fint. Vi får bare se hva som skjer, avslutter Thorsen.

LES OGSÅ: Røper kjønnet på babyen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer