Justin Bieber:

Røper ukjent sykdom

Superstjernen med åpenhjertig innlegg.

SYK: I et innlegg på Instagram avslører Justin Bieber at han har blitt diagnostisert med sykdmmen lyme. Her med kona Hailey Bieber. Foto. NTB Scanpix
SYK: I et innlegg på Instagram avslører Justin Bieber at han har blitt diagnostisert med sykdmmen lyme. Her med kona Hailey Bieber. Foto. NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I et innlegg på sin egen Instagram-profil, skriver superstjernen Justin Bieber (25) at han har fått påvist sykdommen lyme borreliose, som ifølge Folkehelseinstituttet er en lidelse som forårsaker blant annet hudforandringer og leddplager.

- Mens mange mennesker har sagt at Justin Bieber ser forferdelig ut, at han går på meth og så videre, så vet de ikke at jeg har blitt diagnostisert med sykdommen lyme, starter han det åpenhjertige innlegget med.

I Instagram-innlegget forklarer 25-åringen at han også har hatt en alvorlig form for kyssesyke, som har påvirket huden hans, hjernefunksjonen og den generelle allmenntilstanden hans.

- Disse tingene vil bli forklart nærmere i en dokumentar jeg snart vil legge ut på YouTube. Der kan du få vite mer om alt jeg har vært gjennom og overvunnet. Det har vært noen tøffe år, men jeg får riktig behandling som vil bidra til å behandle denne hittil uhelbredelige sykdommen, skriver Bieber videre.

HOUSETOUR: Justin Bieber viste følgerne sine hjemmet han deler med kona, Hailey Bieber, i Beverly Hills. Huset har en verdi på 77 millioner kroner, ifølge Daily Mail. Video: Instagram.com/justinbieber Vis mer

Ifølge FHI er lyme borreliose en sykdom som blant annet overføres ved flåttbitt. Sykdommen forårsakes av bakterien Borrelia burgdorferi.

Nettstedet opplyser videre at smitte skjer ved at flåttens spytt kommer inn under huden.

Også supermodell Bella Hadid (23) har tidligere vært åpen om at hun lider av den samme sykdommen.

RYKTESTORM: Justin Bieber gikk nylig ut mot de som mente ekteskapet til han og Hailey Bieber var en bløff. En fersk video med de to turtelduene viser hvordan forholdet mellom han og Hailey virker å være mer enn bare oppspinn. Vis mer

Tung tid

Det er ingen tvil om at Justin Bieber har gått gjennom en svært tøff periode de siste åra, og han har flere ganger snakket ærlig om at han lider av depresjon.

I september i fjor delte den kanadiske superstjerna et ærlig innlegg på Instagram hvor han fortalte om den tøffe reisen fra å være en ukjent 13-åring til å bli en verdensstjerne.

Blant annet avslørte han at da han var 19 år, det samme året som han holdt konsert i Telenor Arena i Bærum, utviklet han et rusmisbruk, samt misbrukte alle sine relasjoner.

Bieber åpnet med å fortelle at han kan kjenne seg igjen i dem som har vært på et punkt i livet hvor de har syntes at det har vært vanskelig å stå opp om morgenen med den riktige innstillingen, har sett for seg dagen gjennom en linse av frykt og forventet enda en dårlig dag.

«Noen ganger kan man til og med komme til det punktet hvor man ikke ønsker å leve lenger. Hvor man føler at ting aldri kommer til å endre seg», skrev Bieber.

Livet som barnestjerne

Til tross for at han hadde millioner av dollar, klær, biler og utmerkelser, ble han likevel ikke tilfredsstilt, skrev han. Videre adresserte han utfordringene rundt å bli en barnestjerne.

Han skrev at det er et «sinnssykt press og ansvar som legges på et barn som ikke er fullt utviklet». Og at presset fra berømmelsen gjør noe med deg «som er uforklarlig».

Da karrieren skøyt fart, ble hele hans verden snudd på hodet, skrev han videre.

I innlegget var han også svært åpenhjertig om sine erfaringer med narkotika.

- Jeg begynte å misbruke virkelige tunge narkotiske stoffer som 19-åring, og misbrukte alle mine relasjoner. Jeg ble bitter, sint og behandlet ikke kvinner med respekt, skrev stjernen.

LES OGSÅ: - Drastiske endringer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer