Janne Formoe, Line Verndal og Ida Ursin-Holm:

Røper ukjent Kardashian-møte

Hovedrolleinnehaverne i den nye filmen «Jentetur» deler elleville minner fra private jenteturer.

GOD TONE: Da Ida Ursin-Holm, Janne Formoe og Line Verndal traff hverandre igjen etter innspillingen av den nye filmen sin satt latteren løst. Foto: Morten Eik / Se og Hør
GOD TONE: Da Ida Ursin-Holm, Janne Formoe og Line Verndal traff hverandre igjen etter innspillingen av den nye filmen sin satt latteren løst. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Janne Formoe (47), Line Verndal (50) og Ida Ursin-Holm (31) spiller hovedrollene i den nye filmen «Jentetur». Karakterene deres legger ut på en noe uvanlig reise til Norefjell, og hendelsesforløpet er alt annet enn hverdagslig.

Da Se og Hør traff de tre skuespillerne er de ærlige om at de personlig syns de tingene karakterene foretar seg er galskap.

Filmen handler om tre kvinner i ulike situasjoner i livet. Formoe spiller «Linda» som ikke har kommet over bruddet sitt, og som fortsatt er noe selvmedlidende. Ursin-Holm spiller «Jeanette», kvinnen som er sammen med «Lindas» eksmann.

TRIO: Ursin-Holm, Formoe og Verndal spiller tre damer som reiser på en uvanlig jentetur. Foto: Morten Eik / Se og Hør
TRIO: Ursin-Holm, Formoe og Verndal spiller tre damer som reiser på en uvanlig jentetur. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

«Sigrid» spilles av Verndal, og er bestevenninnen til de to øvrige karakterene. Hun er også ulykkelig i ekteskapet sitt og har en pågående flørt med en kollega av «Linda». De tre damenereiser til Norefjell så Verndals karakter kan ligge med flørten sin for å «få det ut av systemet».

TRAILER: Denne høsten slippes komedien «Jentetur», med blant annet Janne Formoe, Line Verndal og Anders Baasmo på rollelisten. Video: TL Entertainment Vis mer

- Verdens dummeste idé

Formoe har forståelse for noen av karakterenes handlinger i filmen, selv om hun er tydelig på at det ikke er noen ideell løsning på problemer livet kan by på.

- Hvis man har vært gift i 25 år med samme mannen og man går litt på tomgang i ekteskapet, så kan man plutselig føle seg litt usynlig i verden. Man trenger ikke være sammen så lenge heller, men det er en utrolig kjip ting og da kan man fort stupe utfor et stup, sier hun.

- Men det er jo verdens dummeste idé!, ler Verndal og sikter til formålet med jenteturen i filmen.

LATTERMILDT: Da trioen traff hverandre igjen satt latteren løst. Foto: Morten Eik / Se og Hør
LATTERMILDT: Da trioen traff hverandre igjen satt latteren løst. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

Karakterenes reise er utvilsomt utenom det vanlige, og selv om aspekter vil være gjenkjennelige for de fleste er det også deler av filmen som virker ellevilt.

- Hva med deres egne jenteturer, har dere noen morsomme minner å dele?

- Dessverre for min del, i forhold til denne jenteturen (i filmen, journ.anm.) så føler jeg at jeg bare har sånne dølle jenteturer. Det har aldri vært så galt som disse tre karakterene opplever, sier Formoe lattermildt.

BREKKER SEG: «Kongen Befaler»: Janne Formoe brekker seg når Harald Eia tar med sitt eget sæd i studio. Kommer på TV Norge på torsdag. Video: Discovery+ Vis mer

Kunne vært en film

Verndal på sin side har en god historie å diske opp med.

- Jeg har vært på en tur som kunne ha vært filmet, starter hun.

- Jeg tok en tur med min beste venninne, vi leide en bil og kjørte over hele USA. Og denne turen tror jeg kunne vært en film, vi var single begge to og det skjedde veldig mye, forteller hun entusiastisk og fortsetter:

VILL TUR: Verndal forteller om en ellevill tur til USA med en venninne. Foto: Morten Eik / Se og Hør
VILL TUR: Verndal forteller om en ellevill tur til USA med en venninne. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

- Altså, vi tok en bitte liten privatbåt fra Manhattan ut til New Jersey for å dra på et nachspiel med en eller annen skallet trommeslager og en forfatter. Jeg knakk hælen på skoen og hadde på meg miniskjørt, og vi skulle jo tilbake neste morgen samtidig som alle disse fergene som frakter folk til jobb. Der sitter vi i en bitte liten jolle og får vann fra bølgene over oss, og jeg sitter med brukket hel. Da følte jeg på «walk of shame altså», sier Verndal og legger til:

- Det var «craziness», vi møtte så mye rart på den turen der. Den kunne vært en film.

Vis mer

I limousin med Scott Disick

Ursin-Holm forteller om jenteturer til Hellas hvor festen aldri tok slutt, men røper også at hun en kveld endte opp på samme sted som et kjent ansikt fra USA.

- Når jeg er i utlandet dras jeg veldig inn i at jeg vil oppleve ting. Jeg endte opp i en limo med han Scott Disick fra «Kardashians», og da tenker jeg: «Jeg vil bare se hvordan disse menneskene lever», så går jeg veldig inn for at nå skal jeg det, sier 31-åringen.

KJENT ANSIKT: Ursin-Holm delte en limousin med Kourtney Kardashians eks. Foto: Morten Eik / Se og Hør
KJENT ANSIKT: Ursin-Holm delte en limousin med Kourtney Kardashians eks. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

- Så gjør man det, og sitter der og tenker «hva skjer her nå?». Jeg skal ikke si hva de holdt på med, avslutter hun lattermildt.

- Jeg må på jentetur skjønner jeg, jeg har veldig mye ulevd liv, sier Formoe før Verndal legger til:

GIKK FEIL: Influenser Sophie Elise Isachsen var på plass på den røde løperen før åpningen av Petter Stordalens nye hotell, Sommerro, på Solli plass. Der delte hun sin verste hotellhistorie. Video: Luna Lea. Vis mer

- Ja, hvis datteren min hadde gjort disse tingene så hadde jeg sagt «fy faen, det er så farlig!», ikke sant?

- Jeg må ut på jentetur jeg, det er tydelig at jeg må det, avslutter Formoe.

LES OGSÅ: - En ganske mørk tid

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer