«Farmen» 2020:

Røper ukjent «Farmen»-avtale

Raymond Røskeland er sjelden å se uten pipa på «Farmen». Nå avslører han hvordan han fikk nok tobakk under oppholdet.

TOBAKK-AVTALE: Raymond Røskeland blir stadig sett med pipa i munnviken. Nå kommer det fram at produksjonen tok grep for å ha nok tobakk på gården. Foto: Alex Iversen / TV 2
TOBAKK-AVTALE: Raymond Røskeland blir stadig sett med pipa i munnviken. Nå kommer det fram at produksjonen tok grep for å ha nok tobakk på gården. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at det er forholdsvis stusslige kår i løpet av deltakernes tid på «Farmen». Vanligvis må de få godkjent ukesoppdrag for å få penger, som de senere kan bruke fritt på det fiktive gårdsmarkedet i TV 2s populære realityunivers.

Tiden er som kjent skrudd 100 år tilbake, og på gården er det minimalt, om ikke helt tomt, for godsaker, noe det ofte brukes penger på på markedet.

Alt fra tobakk til kaker og kjøtt, må kjøpes, men denne sesongen har man ofte sett anleggsarbeider Raymond Røskeland (37) med pipe i munnvika.

Men hvordan har det seg egentlig til at han hele tiden har nok tobakk?

- Trodde jeg kunne røyke hele tiden

At deltakerne i kjendisversjonen av «Farmen» setter krav overfor produksjonen er ingen hemmelighet, men nå kan Se og Hør avsløre at også Røskeland stilte betingelser overfor produksjonen på Samsjø gård i Ringerike.

- Jeg fikk beskjed før jeg reiste inn at det skulle ligge tobakk klart på bordet da jeg kom inn på gården og en pipe. Jeg fikk storbonden sin tobakk, men jeg måtte røyke den forsiktig, for det var bare 100 gram i uka eller noe sånt, sier Røskeland, og legger til at tidligere år har det vært snakk om bare omtrent 50 gram tobakk i uka på storbondeloftet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer