Kelly Osbourne:

Røper ukjent diagnose

Kelly Osbourne merket at noe var galt under graviditeten.

SYKDOM: Kelly Osbourne ble syk under graviditeten. Her sammen faren Ozzy. Foto: Pa Photos/Arroyo-OConnor/NTB.
SYKDOM: Kelly Osbourne ble syk under graviditeten. Her sammen faren Ozzy. Foto: Pa Photos/Arroyo-OConnor/NTB. Vis mer
Publisert

Det var i mai Kelly Osbourne (37) og Slipknot-stjerna Sid Wilson (45) avslørte at de ventet sitt første barn sammen i et innlegg på Instagram.

Nå kan den vordende moren avsløre at graviditeten ikke har vært helt problemfri.

I et intervju med People kan 37-åringen fortelle at hun merket at noe var galt da hun gikk inn i det tredje trimester av graviditeten.

- Først trodde jeg det var noe jeg hadde gjort, sier hun til People.

VEKTTAP: Kelly Osbourne avslørte på Instagram at hun hadde gått ned mange kilo, til fansens store overraskelse. Foto: Kelly Osbourne/ Skjermdump fra Instagram Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

Etter å ha fått en lege til å se nærmere på symptomene sine, som inkluderte rask vektøkning, tretthet og hevelse i ankelen, fikk Osbourne en diagnose hun håpet aldri å få.

Osbourne ble diagnostisert med svangerskapsdiabetes.

- Jeg ble først diagnostisert med det langt inn i svangerskapet, så det var ikke slik at jeg utviklet det underveis - for noen mennesker får det fra starten når de er gravide. Jeg fikk det i mitt tredje trimester, og trodde det var noe jeg hadde gjort feil, forteller hun videre.

Osbourne sier hun ikke har hatt noen spesielle «cravings» under graviditeten, forutenom sukker.

Etter å ha sett litt nøyere på hvordan hun spiste, bestemte Osbourne seg for å gjøre noen endringer i kostholdet. 37-åringen kuttet derfor ut sukker og begynte å se på karbohydratinntaket sitt.

ÆRLIGE BILDER: Tea Broholm, kjent fra «Paradise Hotel» delte ærlige bilder av kroppen etter fødselen. Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

- Jeg har ikke trengt å bruke kompresjonssokker en gang siden jeg kuttet ut sukkeret, noe som er uvirkelig for graviditet. Jeg har bare mer energi. Jeg sover bedre. Du skjønner ikke hva det gjør med deg før du tar det bort er alt jeg kan si.

Kelly Osbourne er datter av den verdenskjente rockeren Ozzy Osbourne (73). Familien Osbourne ble for alvor Hollywood-favoritter, etter at realityprogrammet med samme navn begynte å rulle over skjermene på 2000-tallet.

LES OGSÅ: Kreftsyke Elin: - Jeg ble gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer