NYTT PAR? Mye tyder på at Emilia Clarke og Charlie McDowell har begynt å date. Foto: NTB Scanpix
NYTT PAR? Mye tyder på at Emilia Clarke og Charlie McDowell har begynt å date. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Emilia Clarke:

Røper TV-stjernen ny kjæreste her?

- Hun er forelsket! Omg, gratulerer og nyt kjærligheten.

Publisert

Siden 2011 har Emilia Clarke (32) gjort stor suksess som dragemoren Daenerys Targaryen i TV-serien «Game of Thrones».

Hun har blitt nominert og vunnet en rekke priser for sin skuespillerprestasjon, samt blitt kåret til blant annet «Årets kvinne» og «Verdens mest sexy kvinne».

Nå kan det se ut som om lykken smiler til den populære briten privat også.

Nylig begynte nemlig ryktene å svirre om at hun har forelsket seg i regissøren Charlie McDowell (35), melder Harpersbazaar.com.

Da Clarke fylte 32 år sist uke postet hun nemlig et bilde av to skygger i sanden som kysser hverandre.

- Vel, dette var en bursdag jeg ikke kommer til å glemme med det første, skrev hun som tekst sammen med et rødt hjerte.

Fansen begynte raskt å spekulere i hvem den mystiske mannen kunne være, og kort tid senere ble det oppdaget at McDowell hadde postet akkurat det samme bildet med følgende kommentar - etterfulgt av et rødt hjerte:

- Gratulerer med dagen.

View this post on Instagram

Happy birthday, E. ❤️

A post shared by Charlie McDowell (@charliemcdowell) on

Clarke har over 18 millioner følgere på Instagram, og bildet hennes har i skrivende stund nærmere 700.000 likes og 2.500 kommentarer.

- Ingen fortjener dette mer enn deg, skriver brukeren «jennychohair».

- Det der bør være Jon Snow, fleiper «mitchelbufalini».

- Hun er forelsket! Omg, gratulerer og nyt kjærligheten, jubler «natigodoym».

Saken fortsetter under bildet.

<strong>STJERNEFAMILIE:</strong> Charlie McDowell sammen med sin berømte mor, Hollywood-stjernen Mary Steenburgen, og hennes ektemann Ted Danson under premieren av filmen hans The Discovery i fjor vår. Foto: NTB Scanpix
STJERNEFAMILIE: Charlie McDowell sammen med sin berømte mor, Hollywood-stjernen Mary Steenburgen, og hennes ektemann Ted Danson under premieren av filmen hans The Discovery i fjor vår. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Berømte foreldre

Charlie McDowell er mest kjent for å ha regissert sci-fi thrilleren «The One I Love», og i fjor hadde Netflix-filmen hans «The Discovery» premiere. Her spiller blant annet Hollywood-stjernene Robert Redford (82), Jason Segal (38) og Rooney Mara (33). Sistnevnte var McDowell kjæreste med i seks år, men de gikk hver til sitt i 2016.

Selv har Emilia Clarke vært sammen med komikeren Seth MacFarlane (45). Forholdet tok slutt etter et halvt år - våren 2013.

- De dater ikke lenger. Det var en utfordring med tanke på hvor de holder til. Hun har vært i Europa og gjort scener for «Game of Thrones», mens han bor i California. Det var vanskelig å få det til å funke. De er fortsatt venner, fortalte en venn nær paret til E! News den gang.

Charlie er sønn av det tidligere stjerneparet Mary Steenburgen (65) og Malcolm McDowell (75), og «Cheers»-stjernen Ted Danson (70) er stefaren hans.

Saken fortsetter nedenfor.

Clarke er kjent for sine spenstige kommentarer og gode humør, og deler stadig morsomme bilder fra settet under «Game of Thrones»-innspillingene på sin Instagram-konto.

Tok kyllingdansen på audition

Også på auditionen til rollen som Daenerys glimtet Clarke til med litt humor. Hun var nemlig såpass oppspilt og nervøs at hun avsluttet prøvespillingen på en måte som neppe kan beskrives som vanlig og tradisjonell.

Da serieskaper David Benioff spøkefullt foreslo at hun til slutt kunne vise dem en dans, klinket Clarke til med «Funky Chicken»-dansen.

Valget av den komiske dansen, som går ut på at man imiterer en høne som bakser med vingene, har skuespillerstjernen forklart slik:

- Jeg tok ham så seriøst! For jeg var så ... Jeg kunne like gjerne ha hatt meg med et eple, som lærerens gullunge. For jeg ville så gjerne ha den rollen. Og det er den eneste dansen jeg kan! Bare «the Funky Chicken», har hun tidligere sagt i et Variety-intervju.

LES OGSÅ: Slik bekrefter «Twilight»-stjernen sitt forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer