Katy Perry og Orlando Bloom forlovet:

Røper tabbe-detaljer om stjernefrieriet

- Det føltes akkurat som i en James Bond-film.

LYKKELIGE: Stjerneparet planlegger bryllup etter at de forlovet seg tidligere denne måneden. Her avbildet sammen i Monaco i fjor, da de gjorde sin første rød løper-opptreden sammen. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Stjerneparet planlegger bryllup etter at de forlovet seg tidligere denne måneden. Her avbildet sammen i Monaco i fjor, da de gjorde sin første rød løper-opptreden sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Dagen etter selveste valentinsdagen kom den hyggelige nyheten om at Katy Perry (34) og Orlando Bloom (42) hadde forlovet seg.

Dette delte popstjernen og skuespilleren selv med fansen på Instagram.

På Instagram-bildet kunne man se Perry og Bloom i forgrunnen, mens en rekke røde hjerteballonger dekket veggen bak.

På fingeren viste sangfuglen frem en gedigen ring bestående av diamanter og rubiner i en blomsterformasjon. I tillegg kunne det se ut til at Katy hadde grått, ettersom øynene hennes så litt røde og hovne ut.

«Full bloom», skrev hun under bildet, mens Orlando skrev «Lifetimes».

View this post on Instagram

full bloom

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Frieri i helikopter

I dag har duoen vært forlovet i et par uker, og mandag åpnet «I Kissed A Girl»-sangeren opp om hvordan frieriet skjedde.

- Det var på valentinsdagen. Vi dro ut for å spise, og jeg trodde vi skulle se på kunst etter middag, men i stedet stoppet vi opp foran et helikopter, avslørte hun da hun gjestet «Jimmy Kimmel Live!», skriver Us Weekly.

- Det var utrolig søtt. Han spurte om jeg ville gifte meg med ham i et helikopter, la sangstjernen til.

Men frieriet gikk ikke helt smertefritt for seg.

«Ringenes herre»-stjernen hadde skrevet ned fine ting til Perry på en lapp som hun skulle lese, for å distrahere henne mens han gjorde seg klar til å fri.

Mens Perry leste lappen kjæresten hadde skrevet til henne, slet Bloom med å fiske frem boksen med ringen fra jakkelomma.

- Han prøvde å dra den ut av lomma, men boksen var for stor så den rev i stykker stoffet, og albuen hans smalt rett inn i champagneflasken, røpet artisten videre.

Saken fortsetter nedenfor.

Orlando Bloom og Katy Perry sammen på Adele-konsert Video licensed from NTB Scanpix / Splash Vis mer

Men enden på visa ble likevel en suksess.

- Vi landet på et tak, og det føltes akkurat som i en James Bond-film. Alle hadde trådløse øreplugger, og da vi kom inn var hele familien min og alle vennene mine samlet. Han var så flink, skrøt hun.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Møttes under Golde Globe

Katy Perry innrømmet også at hun hadde kommet med «input» når det gjaldt den spesiallagde, blomster-inspirerte forlovelsesringen.

- Jeg delte meningene mine, sa hun om forlovelsesringen - som skal være verdt mellom 2,5 millioner og 4,2 millioner kroner hvis det er en rosa diamant i midten, eller svimlende 51 millioner kroner hvis det er en rubin, ifølge Us Weekly.

Duoen ble for første gang koblet romantisk til hverandre for tre år siden, og til Jimmy Kimmel (51) avslørte Perry at hun og Bloom fant tonen da de spiste burger på Golden Globe-utdelingen i 2016.

- Han stjal en fra bordet jeg satt på, og jeg sa til ham senere: «Hvordan går det med den løken på jekslene dine?» Og han bare: «Jeg liker deg».

Dette blir andre ekteskap for begge Hollywood-stjernene. Katy Perry var gift med den britiske komikeren og skuespilleren Russell Brand (43) i et drøyt år mellom 2010 og 2012, mens Orlando Bloom var gift med supermodell Miranda Kerr (35) fra 2010 til 2013. De to har sønnen Flynn (8) sammen.

Saken fortsetter nedenfor.

STARTEN PÅ EVENTYRET: Orlando Bloom og Katy Perry på Golden Globe-etterfest i januar 2016. Det var etter denne kvelden romanseryktene først begynte å svirre rundt de to. Foto: NTB Scanpix
STARTEN PÅ EVENTYRET: Orlando Bloom og Katy Perry på Golden Globe-etterfest i januar 2016. Det var etter denne kvelden romanseryktene først begynte å svirre rundt de to. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Perry har gjentatte ganger snakket åpenhjertig om bruddet med Russell Brand, og i et intervju med Vogue i 2013, fortalte hun at komiker-eksen dumpet henne via tekstmelding. Og det skjedde bare 14 måneder etter at superparet giftet seg i India.

- Han er en veldig smart mann, og jeg var forelsket i ham da vi giftet oss. La oss bare si at jeg ikke har hørt noe fra han siden tekstet meg og sa at vi skulle skille oss den 31. desember i 2011, sa hun den gang.

Saken fortsetter nedenfor.

Prioriterte jobb

For to år siden åpnet derimot Brand seg for første gang om skilsmissen. I et intervju med den britiske komikeren John Bishop, fortalte han at han fremdeles «føler seg varm» når han tenker på Perry, og at han tar med seg opplevelsen videre i livet.

Han understrekte også at deres individuelle karrierer påvirket forholdet i stor grad.

- Katy var helt klart veldig, veldig opptatt og travel. Jeg var også opptatt og travel, men ikke i like stor grad, delte han blant annet.

Brand fridde til Perry i India på nyttårsaften 2009, og 23. oktober 2010 giftet de seg i samme land.

- Forholdet varte ikke veldig lenge, og jeg tror det ligger litt i berømmelsens natur, når man lever under slike forhold, fortalte han.

Saken fortsetter nedenfor.

Avviste bruddrykter

Bare én måned før bruddet med Katy Perry i 2011, avviste komikeren ryktene på talkshowet «Ellen».

- Jeg er virkelig lykkelig gift... Jeg er gift med Katy. Uopphørlig, til døden skilles oss ad. Jeg er fortsatt i live, delte han.

Kort tid etter var forholdet over og standardfrasen «uforenlige forskjeller» ble gitt som årsak til bruddet.

- Dessverre har Katy og jeg valgt å avslutte vårt ekteskap. Jeg kommer alltid til å forgude henne og jeg vet at vi kommer til å fortsette å være venner, sa Brand i en pressemelding.

LES OGSÅ: Full forvirring etter singel-kommentar fra Jamie Foxx

Video fra All Over Press Vis mer Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer