Britney Spears:

Røper sykdom: - Ingen kur

Forteller om store smerter.

INGEN KUR: Popstjernen deler åpenhjertig om sykdom. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
INGEN KUR: Popstjernen deler åpenhjertig om sykdom. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Britney Spears (40) er ikke fremmed for å skape overskrifter, og er en av mange stjerner som deler både det ene og det andre i sosiale medier.

Spears har gledet fansen med å gi et lite innblikk i hverdagen sin via Instagram, og det dukker stadig opp både dansevideoer og nakenbilder av artisten.

Mandag er det imidlertid en avsløring som deles på stjernens Instagram - sammen med nok en video hvor hun danser.

UTEN EN TRÅD: Britney Spears vekker oppsikt på Instagram etter dette. Video: Luna Lea. Vis mer

- Ingen kur

I innlegget røper 40-åringen at hun har det hun beskriver som en «uhelbredelig sykdom». Ifølge Spears lider hun av en nerveskade i høyre side av kroppen.

«Det er ingen kur, unntatt gud, antar jeg», skriver hun, og følger opp:

«Nerveskader oppstår noen ganger når du ikke får nok oksygen til hjernen. Hjernen din slår seg bokstavelig talt av».

Videre skriver Spears at nerveskadene gjør at deler av kroppen hennes blir nummen.

NY STEMME: - Jeg har ikke delt stemmen min på ekstremt lenge, kanskje for lenge, skriver artisten på Instagram. Video: instagram. Vis mer

«Nerver er små og det føles som nåler på høyre side av kroppen, som går helt opp til nakken. Det som gjør vondest er tinningen på hodet mitt. Det svir og det er skummelt».

Spears skriver også at hun de seneste tre årene var et sted hvor hun ikke kunne gå ut og at hun var i en slags «mild bevisstløs tilstand».

- Jeg kan puste

Stjernen sikter tilsynelatende til at hun i en lang periode var underlagt et vergemål, hvor faren James Spears (70) fungerte som en av hennes verger og hadde kontroll over Spears' økonomi, eiendeler og personlige beslutninger.

- Jeg er traumatisert, deprimert og gråter hver dag, var blant noe av det Spears uttalte i forbindelse med rettssaken rundt vergemålet.

SYKDOM: Det startet da hun var 13 år gammel med noe hun trodde var en kvise på leppa. Nå deler Nancy Morel videoer av den mystiske hudsykdommen. Vis mer

I innlegget hvor 40-åringen nå røper sykdom skriver hun også at det som er merkelig er at hun ikke kjenner smertene når hun danser. Samtidig skriver Spears at hun ikke kan bevege seg slik hun kunne før.

Avslutningsvis forteller Spears også at det går fremover med henne.

«Jeg blir mye bedre, jeg kan puste. Jeg føler meg smartere, for jesus, jeg kan puste nå».

LES OGSÅ: «Noe er galt her»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer