Anine Stang:

Røper svært uvanlig babynavn

Anine Stang kan endelig røpe navnet til familiens nyeste tilskudd.

TOBARNSFORELDRE: Anine Stang og Petter Tangmyr er stolte tobarnsforeldre. Foto: Tore Skaar
TOBARNSFORELDRE: Anine Stang og Petter Tangmyr er stolte tobarnsforeldre. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober kom gladnyheten om at den norske popstjernen Anine Stang (36) hadde blitt mamma for andre gang, sammen med samboeren Petter Tangmyr.

Det røpte hun i et innlegg på Instagram med et bilde av henne selv og den nyfødte i sykesengen.

«For åtte dager siden skjedde livets mirakel! Lillesøster kom til verden 9/10-2021. Hun er helt perfekt, og vi nyter hvert sekund med den lille klumpen vår!», skrev hun da.

Fra tidligere har paret datteren Emmy Adeline (2).

Stangs følgere har imidlertid ventet tålmodig for å få vite navnet på familiens nyeste tilskudd, men nå er ventetiden endelig over.

«BABYÅRET 2021»: Selv om den siste tiden har vært preget av pandemien, er det en del kjendiser som har brukt tiden på å gå gravide. Video: Rød Løper Vis mer

- Vært litt trege

Fredag kveld delte artisten nemlig et familiebilde av hele gjengen i anledning nyttår, og det er i bildeteksten at den lille avsløringen kommer frem:

«Godt nytt år fra alle oss til alle dere! 2021 ga oss livets største gave (for andre gang), vesle Aria, og nå er familien komplett. Nå er det Petter og jentene 4 evah! 2022 we’re ready for you!».

Den lille jenta, som veldig snart er tre måneder gammel, har altså fått navnet Aria.

- Det tok litt lang tid, vi har vært litt trege med å finne navn, innrømmer Stang til Se og Hør.

SETTES UT: Brødrene Emil og Silas Vasstrand får i oppgave å arrangere babyshower til storesøster Jørgine, og resultatet blir en litt annerledes feiring. Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Eneste i Norge

Artisten forklarer at de har testet ut flere forskjellige navn, men at ingen føltes rett.

- Det var egentlig etter at hun var innlagt på sykehus med RS-viruset at jeg tenkte at hun måtte ha et sterkt og tappert navn. Og Aria betyr melodi på italiensk, i tillegg til at det betyr løvinne - så det er både vakkert og sterkt, og jeg følte hun passet til det.

- Hun har også et mellomnavn - Leonora. Det er fordi Emmy har kalt henne det hele tiden, uten at jeg vet helt hvor det kom fra. Men siden Emmy har et mellomnavn måtte Aria også få det, forteller tobarnsmoren.

Aria Leonora er et ganske uvanlig navn. Faktisk er det, ifølge SSB, færre enn fire eller ingen i hele Norge som heter det.

BESTEMT SEG: Etter seks uker, har Mari Haugersveens sønn endelig fått navn. Video: Privat Vis mer

36-åringen forteller at hun har fått tilbakemeldinger om at folk synes det er veldig fint, men at folk ikke har hørt det før - noe hun selv synes er litt kult.

- Nå håper jeg bare at hun liker navnet sitt selv også, ler hun avslutningsvis.

LES OGSÅ: - Jeg sprekker på ekte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer