Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe:

Røper store planer

- Føltes riktig å ta steget nå, sier influenser Kristin Gjelsvik.

VELDIG MOTIVERT: Kristin Gjelsvik forteller at hun er veldig motivert til å ta fatt på et nytt kapittel. Foto: Privat
VELDIG MOTIVERT: Kristin Gjelsvik forteller at hun er veldig motivert til å ta fatt på et nytt kapittel. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter fire år i Oslo avslørte kjendisparet Kristin Gjelsvik (35) og Dennis Poppe (31) i januar 2020 at de skulle selge leiligheten sin på Grünerløkka.

Paret fikk sønnen Falk (3) året før, og følte derfor de trengte større plass å boltre seg på. En måned etter at leiligheten var solgt kunne duoen fortelle at de hadde kapret «drømmeboligen».

Familien på tre flyttet ut av Oslo og inn i et flunkende nytt hus på 219 kvadratmeter i Drammen. At de valgte å flytte til akkurat Drammen, var ganske tilfeldig.

- Vi kan jo bo hvor som helst, for vår del. Vi la en plan på at vi ville finne drømmehuset, og så lenge det lå rundt 45 minutter fra Oslo sentrum, så var det innafor, fortalte Kristin til Se og Hør den gang.

AKTUELT: Kristin Gjelsvik og kjæresten Dennis Poppe har snakket om å utvide familien på flere måter. Video: Rød Løper Vis mer

Etter to år i Drammen avslørte influenseren fredag kveld at familien nå er klare for nok et nytt kapittel. De skal nemlig flytte igjen. Denne gang til Dennis' hjemby, Stavanger.

«KLYP MEG I ARMEN! @dennispoppe og jeg har i noen måneder nå, gått og gledet oss over at en drøm er i ferd med å gå i oppfyllelse... Det har fortsatt ikke gått opp for oss at vi holder på å bygge (!!!) drømmehuset, og ekstra stas er det naturligvis for Dennis, som omsider flytter hjem igjen til Stavanger!» skriver hun i et innlegg på Instagram.

Til Se og Hør forteller 35-åringen nå at det lenge har vært en drøm å flytte til vestlandsbyen.

- Dennis har drømt om å bo i Stavanger i mange år, og lengtet tilbake til byen han kommer fra og elsker. Jeg er også veldig begeistret for byen, og det har ligget i kortene lenge.

- Det var en stor avgjørelse å ta. Vi har elsket å bo i Drammen, men det føltes veldig riktig å ta dette steget nå. Det blir et nytt kapittel.

Kristin legger til at hun tror det blir et fint sted for deres lille familie, og ikke minst så er det veldig koselig at de kommer nærmere Dennis’ familie.

REAKSJONER Kristin Gjelsvik gikk hardt ut mot å dele barnebilder i sosiale medier, det har skapt reaksjoner. Video: Kristin Gjelsvik Vis mer

Hinter om familieforøkelse

Dermed er det husbygging som står på planen fremover for influenseren.

- Jeg er veldig motivert, men det tar riktignok litt tid før det står klart. Jeg tror vi er inne i januar neste år før det står klart, så det blir en stund til. Men jeg gleder meg til å se drømmehuset ta form, det blir en spennende prosess.

Planen er å selge huset i Drammen til våren, og leie en leilighet frem til huset står klart. På grunn av noen spennende prosjekter i Stavanger, vil Dennis flytte vestover før Kristin og sønnen.

- Det blir nok mye farting frem og tilbake for begge to. Han vil ikke være borte fra Falk i for lange perioder, så det blir nok en del lange kjøreturer og togturer, men det skal vi klare. Det er bare snakk om et par tre måneder, så det skal vi få til, fastslår hun.

SJOKKERT: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe får besøk av Silje Sandmæl i andre episode av «I lomma på Silje», og blir, mildt sagt, overrasket over eget forbruk. Vis mer

Og ved spørsmål om hvordan drømmehuset ser ut, er stikkordet «stort».

- Drømmehuset er et stort hus med vakker utsikt med god plass til en eventuell familieforøkelse. Tanken er at vi skal bo i dette hjemmet for alltid.

Avkrefter ryktene

Dennis er som nevnt fra Stavanger, mens Kristin selv er fra en annen vestlandsby - nemlig Bergen.

- Jeg har aldri bodd i Stavanger så det blir veldig gøy. Jeg er jo vestlending så det føles litt mer som mitt gamle hjem, i alle fall værmessig. Jeg satser på at det ikke er like mange regnværsdager som i Bergen, men jeg takler litt vind og vær, ler bergenseren.

FLYTTER: Både Simon Tronstad Jacobsen og Tonje Frigstad pakker flytteeskene etter jul. Video: Celina Morken / Rød Løper Vis mer

Hun har bodd på Østlandet siden 2011, og forteller at det er en spesiell årsak til at de ikke har flyttet vestover tidligere.

- Grunnen til at vi ikke har flyttet tidligere er fordi jeg har en mor med MS, og hun bor på Østlandet - så det er vondt å flytte fra dem. Samtidig vil vi skape et hjem der det er rom for at de kan komme på besøk og være i lengre perioder, så vi erstatter de korte besøkene med langhelger, forklarer hun.

Før paret røpet bolignyheten har fansen i lengre tid mistenkt at det har vært noe på gang. Bruddrykter har kommet opp - igjen - men Kristin kan heldigvis berolige med at de absolutt ikke har sannhet i virkeligheten.

- Vi er sammen og vi skal bygge hus, og har en veldig spennende tid foran oss. Disse ryktene viser bare hvor lett det er å spre falske rykter og at man må ta det man leser med en klype salt, sier hun avslutningsvis.

LES OGSÅ: Sandra Lyng deler ærlig bilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer