Matoma:

Røper stor nyhet: - Voksenpoeng

«The Voice»-dommer «Matoma» (29) og kjæresten tok et veldig spontant valg.

IMPULSIV DUO: «The Voice»-dommer Tom «Matoma» Stræte Lagergren har kjøpt hytte med kjæresten Maren Gjertsen. Foto: Privat
IMPULSIV DUO: «The Voice»-dommer Tom «Matoma» Stræte Lagergren har kjøpt hytte med kjæresten Maren Gjertsen. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Musikkprodusenten Tom Stræte Lagergren (29) - best kjent under artistnavnet Matoma - har blitt et fast innslag på fredagskveldene for mange nordmenn denne vinteren.

DJ-en og produsenten er blant dommerne i TV 2-programmet «The Voice» der han sammen med Ina Wroldsen, Espen Lind og Yosef Wolde Mariam jakter på Norges beste stemme.

29-åringen har jobbet med store stjerner internasjonalt og i Norge, men på hjemmebane har han kapret 24 år gamle Maren Sofie Gjertsens hjerte. Paret møttes ifølge P3 for over fem år siden, og er nå samboere i Trondheim.

Søndag kunne de begge dele en gladnyhet i sosiale medier. På Instagram røpet paret nemlig at de har kjøpt hytte sammen.

DOMMER: 29-åringen er for tiden dommer i «The Voice» på TV 2. Foto: Robert Holand / TV 2
DOMMER: 29-åringen er for tiden dommer i «The Voice» på TV 2. Foto: Robert Holand / TV 2 Vis mer

«Plutselig var vi hytteeiere. Woop, woop, voksenpoeng», skriver Matoma til sine 119 000 følgere på Instagram.

Han har også delt et bilde av seg selv og kjæresten foran den nye hytta. Innlegget har fått godt over 10 000 likerklikk, og i kommentarfeltet strømmer det inn med gratulasjoner til paret.

Spontankjøp

Gjertsen har delt det samme bildet på sin Instagram-profil.

24-åringen skriver at hyttekjøpet var av det noe spontane slaget.

«Vi er hytteeiere!!! Dette er vel (kanskje) det mest impulsive vi har gjort, men dette blir så bra, spennende og fint. Elsker oss, våre crazy ideer og spontanitet», skriver hun og tagger kjæresten.

PREMIERE: «Helt Harald» hadde premiere mandag 1. februar, og i første episode reiste Harald til Bergen og besøker «Kygo». Vis mer

Gjertsen fleiper også med at de nå må få satt opp en bar så fort som bare mulig. I kommentarfeltet røper hun at den nye hytta ligger i Oppdal, som er et populært skiparadis et par timers kjøring fra Trondheim.

- Kort fortalt så er vi veldig fornøyd med hytta og vi gleder oss til mange fine stunder med familie og venner der. Det kommer til å bli et samlingspunkt hvor vi ser frem til å nyte fritiden, men også finne inspirasjon i en hektisk hverdag, sier «The Voice»-dommeren til Se og Hør.

I april i fjor gjestet samboerparet podkasten «I karantene med Ronny og Tuva», og da røpet de hvordan de møtte hverandre for første gang.

De traff hverandre tilfeldig på gata etter at Matoma hadde spilt en konsert, la hverandre til på Instagram og tok opp kontakten noen uker senere.

Så avtalte de å møtes i Gjertsens hjemby Tønsberg en tid senere. Da var artisten i byen for å holde konsert, og hun skulle ut med en vennegjeng.

Så avtalte de å treffes på kvelden.

- Så kom jeg meg endelig dit. Du satt ved et bord lenger inne, og du lyste opp som en engel. I det øyeblikket jeg så henne, visste jeg at denne jenta skal jeg dele resten av livet med, sa artisten i podkasten.

HOS KLOPPEN: Jon Almås avslører at Erik Follestad brøt seg inn i en hytte under innspilling av 71 grader Nord. - Litt for moro skyld! VIDEO: TV2 Vis mer

Nye dommere

Det var i oktober i fjor det ble kjent at Matoma skulle bli en del av det nye dommerpanelet i årets sesong av «The Voice». Da ble Martin Danielle, Lene Marlin og Morten Harket byttet ut med Matoma, Ina Wroldsen og Espen Lind.

Til «God kveld Norge» innrømmet DJ-en den gang at han synes det var vanskelig å si hvem som blir den argeste konkurrenten blant de andre mentorene.

Han fortalte imidlertid at det å være mentor er noe han har hatt lyst til lenge.

VIKING: Morten Harket viste seg å være "Vikingen" i den britiske versjonen av "Maskorama", "Tha masked singer". Video: ITV Vis mer

- Jeg føler jeg har utviklet et par knep for å oppdage rått talent med en unik stemme og kunstnerisk utholdenhet, fortalte han, og la til at han ikke ønsket å røpe hva eller hvem han kommer til å se etter.

LES OGSÅ: «Farmen»-festen kan koste 150 000

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer