Maria Haukaas Mittet:

Røper stor nyhet: - Slang oss rundt

Maria Haukaas Mittet og familien har funnet drømmehuset - og er dermed på flyttefot.

FLYTTEPLANER: Hans Marius Hoff Mittet og Maria Haukaas Mittet skal flytte fra Oslo. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
FLYTTEPLANER: Hans Marius Hoff Mittet og Maria Haukaas Mittet skal flytte fra Oslo. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Maria Haukaas Mittet (41) har gjort det stort som sanger siden hun deltok i «Melodi Grand Prix» i 2008 med låten «Hold On Be Strong». Hun ble først kjent da hun deltok i TV 2-programmet «Idol» fire år i forveien, men det tok likevel noen år før sangkarrieren begynte å blomstre.

I 2015 stakk hun av med seieren i «Stjernekamp» på NRK, og i 2019 var hun blant artistene som ble hyllet i «Hver gang vi møtes» på TV 2.

Også privat har 41-åringen opplevd stor suksess. I 2010 giftet hun seg med sin store kjærlighet, musikalstjernen Hans Marius Hoff Mittet (44) i Bygdøy kirke i Oslo.

I 2013 kom sønnen Wilhelm til verden, og tre år senere ble de foreldre til enda en gutt da Fabian så dagens lys. Nå er artistparet og de to sønnene på flyttefot.

VANT: Maria Haukaas Mittet vant «Stjernekamp» i 2015. Vis mer

- Funnet drømmehuset

Familien har i en årrekke bodd i en leilighet i en sveitservilla på Nedre Bekkelaget i Oslo, men til sommeren setter de kursen mot Jeløya i Moss.

- Forventningene er mange. Vi har slengt oss rundt og tatt en god, gjennomtenkt, impulsiv beslutning, hvis man kan si det. Jeg har tenkt på dette en liten stund. Plutselig var drømmehuset der, det er nesten identisk med det vi bor vi. Bare litt større, så da slang vi oss rundt, sier Hans Marius Hoff Mittet til Se og Hør.

Nordstrands Blad omtalte saken først.

Ifølge Avisa Oslo har den 127 kvadratmeter store leiligheten en prisantydning på 8,75 millioner kroner.

- Vi er lei oss for å kvitte oss med dette. Det er fantastiske venner og bekjentskap rundt her. Vi håper noen vil bli like glad i leiligheten som det vi er. Vi skal ha visning senere denne uken, også blir det forhåpentligvis et salg i løpet av neste uke, sier Hoff Mittet til Se og Hør.

PÅ FLYTTEFOT: Artist Maria Haukaas Mittet tar med seg hele familien til Jeløya utenfor Moss. Foto: TV 2
PÅ FLYTTEFOT: Artist Maria Haukaas Mittet tar med seg hele familien til Jeløya utenfor Moss. Foto: TV 2 Vis mer

Huset på godt over 200 kvadratmeter er fra 1901 og kraftig oppusset. Det ligger også nærme sjøen. Ekteparet tar over i midten av juli, og skal dermed bruke sommeren til flytting.

FLYTTET SAMMEN: Helene Spilling har flyttet sammen med Birgit Skarstein - og nylig møttes de sammen med hver sin dansepartner for å markere begivenheten. Video: Helene Spilling / Instagram Vis mer

Forlater fødebyen

For Hoff Mittet blir det tøft å skulle forlate fødebyen Oslo etter 44 år.

- Jeg har bodd her i 44 år, så det blir noe nytt. Vi har en del venner og familie på Jeløya, men jeg kjenner en klump i halsen og at jeg gruer meg. Men det er det neste kapitlet i vårt familieliv.

Artisten sier videre at han og kona er forberedt på å pendle en del når de flytter fra Oslo, men at det viktigste for dem er de to sønnene.

- Pendling kan bli fint. Det finnes jo tusener av folk som gjør det. Vi jobber jo alltid utenfor rushtiden, så sånn sett er det jo gull, sier Hoff Mittet.

Også kona Maria Haukaas Mittet har kommentert flyttenyheten. I et innlegg på Instagram skriver hun at de er klare for å flytte til noe større.

«Vi bor i en av drømmene våre akkurat nå, men likevel fortsetter vi å drømme litt større. Nye historier skal lages, bare ikke i dette hjemmet. Noen andre får overta og lage sin historie. Og forhåpentligvis kalle det sitt drømmehjem», skrev tobarnsmoren for noen dager siden.

- Mye tid med barna

I 2019 fortalte Maria Haukaas Mittet om livet som mor til to små barn. Den gang sa artisten at hun og ektemannen er flinke til å sette av kvalitetstid med familien til tross for hyppige konserter og forestillinger.

- Det virker som vi har mange baller i luften for det er synlig det vi driver med, men vi har veldig mye tid sammen med barna. Kanskje spesielt på andre tidspunkt enn andre, sa hun til Se og Hør, og la til:

- Folk som har vanlige jobber, som jeg liker å kalle det, de har jo bare en luke på en time eller to på morgenen og det samme på kvelden, mens vi kan hente tidlig i barnehagen og ha hele ettermiddagen og kvelden uten at det går utover noe.

Tobarnsmoren kunne også røpe at de to sønnene har arvet foreldrenes sans for sang og musikk.

LEILIGHETSKJØP: Aurora Gude og kjæresten Håkon har kjøpt seg ny leilighet, nå forklarer de hvorfor de ville flytte. Vis mer

- De er jo ganske små enda, men begynner å vise interesse for musikk. Akkurat nå har de Michael Jackson-dilla begge to, og det går i hatt og glitterhansker som Hans Marius har sittet og limt. Det skorter ikke på oppbakking for å si det sånn, men de skal få lov til å gjøre akkurat det de har lyst til i livet sitt, sa sangeren.

LES OGSÅ: Forside går viralt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer