Emilie Nereng:

Røper stor nyhet: - Herregud!

Influenseren med hyggelig avsløring på Instagram.

NYTT PROSJEKT: Emilie Nereng har mye spennende på gang i tiden framover. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
NYTT PROSJEKT: Emilie Nereng har mye spennende på gang i tiden framover. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert

Influenser og tv-profil Emilie «Voe» Nereng (25) kaster seg stadig ut i nye prosjekter. 25-åringen ble allerede som trettenåring en av Norges første og mest populære bloggere, før hun etter hvert trakk seg helt tilbake fra rampelyset og la ned bloggen.

I nyere tid har hun imidlertid vært å se både i «Skal vi danse» og som programleder for Matkanalen. Nereng har også gitt ut flere kokebøker, i tillegg til at hun lager videosnutter om mat og kosthold på Instagram.

Nå skal Nereng kaste seg ut i nok et prosjekt. Søndag delte hun et innlegg på Instagram der det kommer fram at hun har kjøpt seg hyttetomt der hun skal bygge sin helt egen hytte.

«Herregud - jeg har kjøpt meg tomt og skal bygge hytte! Lygna, her kommer jeg», skriver Nereng under et bilde av seg selv der hun strekker hendene i været.

Bildet har fått over 12 000 likerklikk og det har strømmet inn med gratulasjoner til den ferske hyttetomteieren.

- Ikke høye forhåpninger

Nereng forteller til Se og Hør at hun har sett på hyttetomter helt siden oktober i fjor, og at det nå endelig klaffet. For 25-åringen ble det naturlig å bygge hytta selv.

- Jeg har hatt veldig lyst på hytte lenge og fant det jeg synes er det perfekte stedet. Jeg fant en hyttemodell jeg hadde råd til og som var dritfin, forklarer 25-åringen.

Hyttetomten ligger på Lygna, bare en time og et kvarter fra Oslo. Det passer Nereng perfekt, for hun er ikke særlig glad i å kjøre langt med bil. Influenseren ser for seg å bruke hytten mye, og da er det greit å kunne kjøre fram og tilbake på en og samme dag.

I SJOKK: Emilie Nerengs dansepartner fikk skulderen ut av ledd på direkten. Reporter: Jonas Hammer / Rød Løper. Vis mer

- Det er også gode skiforhold på vinteren.

Etter planen skal hytten stå ferdig i januar eller februar neste år, men Nereng er forberedt på at det kan drøye ut på grunn av pandemien. Coronaen har nemlig ført til at leveranser av materialer har blitt forsinket.

- Jeg har ikke for høye forhåpninger, samtidig som jeg håper at det fortsatt er skiføre når hytten er ferdig, sier den skiglade 25-åringen, og fortsetter:

- Jeg liker ikke nedoverbakker, og på Lygna er det ganske flatt, så det er perfekt.

Kjøper uten kjæresten

Emilie Nereng har i flere år vært kjæreste med Torgeir Glomnes Johansen (32), som i fjor gikk ned på kne og fridde. Forloveden er imidlertid ikke med på hyttekjøpet.

- Jeg er jo bare meg selv og har en samboer, vi trenger ikke en gigantisk familiehytte. Jeg ville bare ha en liten hytte som jeg har råd til, forklarer influenseren overfor Dagbladet.

Etter planen skal hytten bli cirka 65 kvadratmeter stor.

KRITISK: Emilie Nereng sier det hun mener om regjeringens forslag til å kutte avgiftene på lettbrus i sin Youtube-video. Foto: Emilie Nereng / Youtube. Vis mer

- Det er bare jeg som kjøper hytten i første omgang. Det er ikke «bare bare» å ta opp lån, så det har vært en prosess å finne ut om jeg hadde råd til det. Men jeg er flink til å spare, sier Nereng.

- En hytte er ikke noe man kjøper spontant, legger hun til.

Nereng sier at samboeren synes at det er fantastisk at hun nå skal bygge sin egen hytte.

- Kjæresten synes det er helt fantastisk og gøy at jeg har klart å spare slik at jeg får det til. Jeg gleder meg også veldig til å dele det med han, sier 25-åringen.

Programlederen ser dessuten fram til å ha et helt eget sted som bare er forbundet med kos og hygge - og ikke jobb.

HJEMMET: Emilie «Voe» Nereng er deltaker i «4-stjernes middag», og der viser hun frem hjemmet. Video: Discovery+ Vis mer

- Hva gleder du deg mest til?

- Når det regner i Oslo om vinteren, kan jeg stikke til Lygna hvor det forhåpentligvis er snø. Jeg gleder meg til å lage tacomiddag etter en lang skitur.

LES OGSÅ: Utsatt for sjokk-hærverk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer