Emilie Nereng:

Røper stor nyhet: - Herregud!

Influenseren med hyggelig avsløring på Instagram.

NYTT PROSJEKT: Emilie Nereng har mye spennende på gang i tiden framover. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
NYTT PROSJEKT: Emilie Nereng har mye spennende på gang i tiden framover. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert

Influenser og tv-profil Emilie «Voe» Nereng (25) kaster seg stadig ut i nye prosjekter. 25-åringen ble allerede som trettenåring en av Norges første og mest populære bloggere, før hun etter hvert trakk seg helt tilbake fra rampelyset og la ned bloggen.

I nyere tid har hun imidlertid vært å se både i «Skal vi danse» og som programleder for Matkanalen. Nereng har også gitt ut flere kokebøker, i tillegg til at hun lager videosnutter om mat og kosthold på Instagram.

Nå skal Nereng kaste seg ut i nok et prosjekt. Søndag delte hun et innlegg på Instagram der det kommer fram at hun har kjøpt seg hyttetomt der hun skal bygge sin helt egen hytte.

«Herregud - jeg har kjøpt meg tomt og skal bygge hytte! Lygna, her kommer jeg», skriver Nereng under et bilde av seg selv der hun strekker hendene i været.

Bildet har fått over 12 000 likerklikk og det har strømmet inn med gratulasjoner til den ferske hyttetomteieren.

- Ikke høye forhåpninger

Nereng forteller til Se og Hør at hun har sett på hyttetomter helt siden oktober i fjor, og at det nå endelig klaffet. For 25-åringen ble det naturlig å bygge hytta selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer