Shay Mitchell:

Røper spontanabort etter hemmelig graviditet

- En av de mørkeste dagene fant sted i fjor.

TRIST NYHET: Skuespiller Shay Mitchell avslører at hun spontanaborterte i fjor, og hvordan det gikk hardt innpå henne. Her med «You»-motspiller Penn Badgley, kjent fra «Gosspi Girl». Foto: NTB scanpix
TRIST NYHET: Skuespiller Shay Mitchell avslører at hun spontanaborterte i fjor, og hvordan det gikk hardt innpå henne. Her med «You»-motspiller Penn Badgley, kjent fra «Gosspi Girl». Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Shay Mitchell (31), kjent fra suksess-serien «Pretty Little Liars», bestemte seg for å starte det nye året ved å dele en personlig nyhet fra det gamle.

Som mange andre delte skuespilleren flere bilder fra 2018 med følgerne sine på Instagram-story, for å se tilbake på alt hun opplevde i året som har gått.

De første bildene viste kun gode minner og øyeblikk fra året, men på slutten valgte Shay å vise omverdenen at alt ikke bare har vært en dans på roser.

- En av de mørkeste dagene

Et av de siste bildene viste nemlig et ultralydbilde av et foster vedlagt med en «knust hjerte»-emoji. Deretter delte skuespilleren en lang tekst for å forklare nærmere.

«Vi må alle takle ulike kamper og utfordringer i livet. Og noen ganger er det lettere å bare vise frem de gode stundene på sosiale medier, noe som fører til at mange mennesker kritiserer deg for å ikke være ekte nok. Å ha så mange mennesker som følger meg på Instagram og leser innleggene mine gjør meg ydmyk og er enormt oppløftende», er noe av det 31-åringen skriver, før hun fortsetter:

«Støtten og kjærligheten som mange av dere viser meg, løfter meg opp på selv de mørkeste dagene mine, og en av de mørkeste dagene fant sted i fjor etter at jeg spontanaborterte og mistet barnet mitt.»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer