Shay Mitchell:

Røper spontanabort etter hemmelig graviditet

- En av de mørkeste dagene fant sted i fjor.

TRIST NYHET: Skuespiller Shay Mitchell avslører at hun spontanaborterte i fjor, og hvordan det gikk hardt innpå henne. Her med «You»-motspiller Penn Badgley, kjent fra «Gosspi Girl». Foto: NTB scanpix
TRIST NYHET: Skuespiller Shay Mitchell avslører at hun spontanaborterte i fjor, og hvordan det gikk hardt innpå henne. Her med «You»-motspiller Penn Badgley, kjent fra «Gosspi Girl». Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Shay Mitchell (31), kjent fra suksess-serien «Pretty Little Liars», bestemte seg for å starte det nye året ved å dele en personlig nyhet fra det gamle.

Som mange andre delte skuespilleren flere bilder fra 2018 med følgerne sine på Instagram-story, for å se tilbake på alt hun opplevde i året som har gått.

De første bildene viste kun gode minner og øyeblikk fra året, men på slutten valgte Shay å vise omverdenen at alt ikke bare har vært en dans på roser.

- En av de mørkeste dagene

Et av de siste bildene viste nemlig et ultralydbilde av et foster vedlagt med en «knust hjerte»-emoji. Deretter delte skuespilleren en lang tekst for å forklare nærmere.

SPONTANABORTERTE: Shay viste frem dette bildet til følgerne sine for å dele den triste nyheten fra året som har gått. Foto: Skjermdump fra Instagram/shaymitchell
SPONTANABORTERTE: Shay viste frem dette bildet til følgerne sine for å dele den triste nyheten fra året som har gått. Foto: Skjermdump fra Instagram/shaymitchell Vis mer

«Vi må alle takle ulike kamper og utfordringer i livet. Og noen ganger er det lettere å bare vise frem de gode stundene på sosiale medier, noe som fører til at mange mennesker kritiserer deg for å ikke være ekte nok. Å ha så mange mennesker som følger meg på Instagram og leser innleggene mine gjør meg ydmyk og er enormt oppløftende», er noe av det 31-åringen skriver, før hun fortsetter:

«Støtten og kjærligheten som mange av dere viser meg, løfter meg opp på selv de mørkeste dagene mine, og en av de mørkeste dagene fant sted i fjor etter at jeg spontanaborterte og mistet barnet mitt.»

HÅP FOR 2019: Shay Mitchell delte sitt nyttårsforsett for det nye året med følgerne sine. Foto: Skjermdump fra Instagram/shaymitchell
HÅP FOR 2019: Shay Mitchell delte sitt nyttårsforsett for det nye året med følgerne sine. Foto: Skjermdump fra Instagram/shaymitchell Vis mer

«I det nye året tror jeg at vi må huske på at vi alle er på den samme reisen sammen, både i gode og dårlige tider, og at vi må minne oss selv på at vi sjelden kjenner til eller forstår de kampene og den motgangen som andre mennesker går gjennom. Så i 2019, la oss alle prøve på være litt medfølende, empatiske og tålmodige med hverandre. Dette høres ut som en godt nyttårsforsett for meg. Jeg håper du er enig. Godt nyttår til alle», avslutter skuespilleren innlegget med.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Hemmelig graviditet

Den triste avsløringen til 31-åringen kom trolig som en overraskelse for mange, ettersom det aldri ble offentlig kjent at hun var gravid.

Stjernen har foreløpig heller ikke avslørt hvem som var faren til barnet hun mistet, eller om hun ønsket å bli mor på egen hånd, men hun har den siste tiden blitt observert med skuespiller Matte Babel (38), ifølge Daily Mail.

Shay har tidligere også delt et bilde av de to sammen på Instagram-profilen sin.

Shay og Matte ble sist sett ute i Los Angeles på en middagsdate sammen i oktober. Matte skal visstnok også være venn med 31-åringen ekskjæreste, Ryan Silverstein.

Forsiktig med sosiale medier

Shay er for tiden aktuell med Netflix-serien «You», hvor hun spiller rollen som Peach Salinger. Serien er en thriller og handler om bokhandleren Joe Goldberg som blir besatt av en kvinne han møter i bokhandelen sin, og bruker sosiale medier for å kunne bli den perfekte fyr for henne.

I serien spiller hun mot blant andre «Gossip Girl»-stjernen Penn Badgley (32), som har rollen som Joe.

I et nylig intervju med Cosmopolitan fortalte Shay at hun aldri har opplevd noe lignende selv, men fortalte at hun er forsiktig med hva hun deler med fansen på sosiale medier.

- Når jeg går ut forteller jeg aldri nøyaktig hvor jeg er. Jeg vil ikke dele noe om hvor jeg er før jeg har gått derifra, og jeg vil råde alle til å gjøre det samme. Du trenger ikke være en kjendis for å få uønsket oppmerksomhet, sa 31-åringen i intervjuet.

PRETTY LITTLE LIARS: Shay er best fra rollen Emily i tv-serien «Pretty Little Liars», her sammen med de andre skuespillerne i serien. F.v. Lucy Hale, Sasha Pieterse, Troian Bellisario og Ashley Benson. Foto: NTB scanpix
PRETTY LITTLE LIARS: Shay er best fra rollen Emily i tv-serien «Pretty Little Liars», her sammen med de andre skuespillerne i serien. F.v. Lucy Hale, Sasha Pieterse, Troian Bellisario og Ashley Benson. Foto: NTB scanpix Vis mer

Shay fortalte videre i intervjuet at hun sjelden deler personlig informasjon om seg selv. Dette fordi hun er klar over hvor lett det er å finne ut av hva som helst om hvem som helst, noe hun synes er fascinerende - men også like skremmende.

- Jeg synes sosiale medier er fascinerende fordi jeg bruker det så mye som jeg gjør, jeg ser det gode og det dårlige i det. Slik Joe bruker sosiale medier i serien blir det altfor mye, men jeg kan relatere meg til han fordi det har vært øyeblikk hvor jeg har vært med en venninne og snakket om en gutt, også har jeg spurt hvordan hun vet hva hans mors søster sin kusine gjør. Og hun svarer at hun fant det på Facebook og at hun så dem på Instagram. Det kan være skummelt. Du må være forsiktig.

LES OGSÅ: - Dette reddet ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer