Kari Traa:

Røper spinnvilt veddemål

Kari Traa slapp med skrekken da hun måtte møte Triana Iglesias i den første danseduellen i «Skal Vi Danse: All Stars».

GIKK VIDERE: Kari Traa og dansepartneren Tom-Erik Nilsen tok seg så vidt videre fra første episode.Foto: Jan-Petter Dahl/TV 2.
GIKK VIDERE: Kari Traa og dansepartneren Tom-Erik Nilsen tok seg så vidt videre fra første episode.Foto: Jan-Petter Dahl/TV 2. Vis mer
Publisert

Lørdag gikk første den første sendingen av «Skal Vi Danse: All Stars» av stabelen, hvor tidligere deltakere igjen fikk svinge seg på parketten.

Etter at alle av årets 13 deltakere hadde vist hva de var gode for, ble det fort klart at Triana Iglesias (40) og Kari Traa (48) var blant de to som hadde fått minst stemmer fra folket.

SKAL VI DANSE: Helene Spilling og Alexander Hetland svarte på romanseryktene under premieren på «Skal vi Danse - Allstars». Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

Iglesias måtte til slutt takke for seg som første deltaker ut av dansekonkurransen. Traa slapp dermed med skrekken.

Kort tid etter at sistnevnte tok seg videre til neste sending, kunne den tidligere freestylekjøreren avsløre til Se og Hør et spinnvilt veddemål hun har med seg selv.

Hvis hun mot formodning skulle ta seg helt til finalen senere i høst skal Traa nemlig legge ut på en spesiell reise.

- Jeg satt å tenkte: «hvis jeg utrolig nok kommer til finalen, skal jeg kjøre elsparkesykkelen til Voss», etter finalen så klart, sa 48-åringen til Se og Hørs reporter rett etter sendeslutt.

JØSS: Proffdanser Helene Spilling skulle konfronteres med favorittstempelet. Det fikk hun ikke gjøre i fred. Video: Rød Løper Vis mer

Det var TV 2 som først omtalte saken.

Den store finalen finner ikke sted før i midten av november, så Traa er litt usikker på hvor bra føret er for en elsparkesykkel på den tiden av året.

- Det kan hende det er snø inne i bildet, men det får gå som det går. Sjansen for seier er kanskje ikke så stor nå, så da får jeg bare måke på, sa en lattermildt Traa videre til Se og Hør.

48-åringen befinner seg nemlig helt nederst på oddsen over mulige vinnere i årets utgave av det populære danseprogrammet.

STRAKS KLARE: Straks er høstens vakreste eventyr i gang, og gjengen kjenner på nervene nå. Foto: Rød Løper Vis mer

Da Se og Hør tok kontakt med henne i forkant av premieren hadde hun følgende å si:

- Hvis ikke jeg har troa, da kan jeg like gjerne bare pakke sammen nå, så man må ha troa. Hver eneste gang, hver eneste dans så må målet være å ikke gå ut, sa hun den gangen.

Traa uttrykker også at hun først og fremst bare er glad for å få oppleve dette igjen.

LES OGSÅ: Uteblir: - Trist

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer