Ulrikke Brandstorp:

Røper søvnløse netter etter MGP-drama

MGP-stjernen lar ikke negative kommentarer påvirke vinnergleden.

VINNER: Ulrikke Brandstorp vant finalen av Melodi Grand Prix 2020, og skal dermed representere Norge i Eurovision Song Contest i Rotterdam. Foto: Nina Hansen/ Dagbladet
VINNER: Ulrikke Brandstorp vant finalen av Melodi Grand Prix 2020, og skal dermed representere Norge i Eurovision Song Contest i Rotterdam. Foto: Nina Hansen/ Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag kveld stakk Ulrikke Brandstorp (24) av med seieren i årets Melodi Grand Prix, og skal dermed representere Norge i finalen av Eurovision Song Contest i Rotterdam i mai.

Seieren kommer likevel med en liten bismak, da det underveis oppsto problemer som resulterte i at landets seere ikke fikk avgitt sin stemme. Det ble i ettertid avslørt at det var en folkejury bestående av 30 mennesker som avgjorde hvilke fire artister som gikk videre til sølvfinalen, noe som har fått både publikum og deltakere til å rase mot NRK.

I sin egen podkast åpner 24-åringen seg nå opp om hvordan de siste dagene har vært, og om hvordan stemmetrøbbelet påvirket vinnergleden.

Forstår frustrasjonen

De tekniske problemene som oppsto tidlig lørdag kveld ble i løpet av sendingen løst, og det var derfor landets seere som avgjorde den endelige vinneren. Dagen etter seieren var det en overveldet Brandstorp som snakket med Se og Hør.

- Jeg tror jeg trenger et par dager til å fatte dette. Jeg har drømt om dette så lenge. Det er helt absurd. Jeg har vondt i alle smilemuskler, sa hun søndag morgen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer