Cynthia Nixon:

Røper skuffelse over «Sex og Singelliv»-filmen

- Jeg trodde «Sex og singelliv» handlet om sterke, selvstendige kvinner.

SKUFFET: Cynthia Nixon, som spilte Miranda Hobbes, forteller at hun ble skuffet av «Sex og Singelliv»-filmen. Her ser vi «Sex og Singelliv»-skuespillerne på lanseringen av en tidligere kinofilm. Fra venstre Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall og Kristin Davis. Foto: NTB Scanpix.
SKUFFET: Cynthia Nixon, som spilte Miranda Hobbes, forteller at hun ble skuffet av «Sex og Singelliv»-filmen. Her ser vi «Sex og Singelliv»-skuespillerne på lanseringen av en tidligere kinofilm. Fra venstre Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall og Kristin Davis. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

Da det ble kjent at det skulle lages film av seriesuksessen «Sex og singelliv», som herjet på TV-en fra 1998 til 2004, var det flere fans som jublet.

Cynthia Nixon (51), som spilte Miranda Hobbes, ble imidlertid skuffet da hun oppdaget hvordan filmen ble - og det var spesielt én scene som fikk henne til å endre synet på hele serien hun i alle disse årene hadde vært en del av.

- For meg ble det et antiklimaks da jeg så scenen om Carrie som fikk sin rike, suksessrike mann til å bygge et klesskap for henne. Jeg tenkte: «Wow, det er virkelig ikke det man elsker ved denne serien, er det?» For det var virkelig ikke det serien handlet om, uttalte hun til «Wendy Williams Show», ifølge Independent.

- Forrådte serien

Nixon forteller videre at hun ble ganske skuffa. For henne handlet nemlig serien om styrking av kvinners posisjon, om kvinner som tok sine egne valg og om kvinner som sto opp for seg selv og andre kvinner.

51-åringen har imidlertid ikke vært alene om å føle at filmen ikke ble helt som forventet.

I et tidligere intervju har nemlig produsenten for «Sex og singelliv»-serien, Darren Star (56), uttalt at filmen som bygger på nettopp serien ble noe helt annet.

- Jeg tror filmen til slutt forrådte hva serien handlet om - som var at kvinner ikke trenger å finne lykke fra ekteskap, har han sagt, ifølge Independent.

Krangel

Det har ikke bare vært fryd og gammen bak kamera på den elskede serien.

En skulle kanskje tro at kvartetten, bestående av Kristin Davis (53), Cynthia Nixon (51), Kim Cattrall (61) og Sarah Jessica Parker (53), som jobbet sammen fra 1998 til 2010, var gode venner, men den gang ei. Det glamorøse bildet serien har vist av skuespillerne, stemmer ikke overens med de intense intrigene som befant seg bak kameraet.

Totalt to «Sex og singelliv»-filmer ble utgitt. Det var lenge snakk om en tredje, men det skjedde aldri. Ifølge Parker hadde de manuset på plass og hadde et helt team med gira produsenter og skuespillere klare for en siste reise med jentegjengen fra New York, men Cattrall satt ned foten.

STILLERTIL VALG: «Sex og singelliv»-stjerna Cynthia Nixon stiller til valg som governør av New York City. Video: Cynthia for New York via CNN Vis mer

Parker var ikke vag da hun beskrev skuffelsen hun følte på, overfor Extra i fjor høst:

- Jeg er skuffet. Vi hadde et vakkert, morsomt, hjerteskjærende og troverdig manus. Jeg er ikke bare skuffet over at jeg ikke får fortalt historien og får oppleve dette, men jeg er skuffet på vegne av publikum.

I fjor avviste Cattrall bestemt påstanden om at hun i det hele tatt skal ha vært interessert i en ny «Sex og singelliv»-rolle som den seksuelt frigjorte Samantha.

Saken fortsetter under videoen:

TAKKET NEI: Under kveldens «Skavlan» forteller skuespiller Kim Cattrall at hun i utgangspunktet nei til rollen som Samantha Jones i «Sex og singelliv». Video: NRK Vis mer Vis mer

- Det er ganske ekstraordinært å få negativ oppmerksomhet rundt noe jeg har sagt nei til i over et år, slått opp som om jeg er kravstor eller en diva, sa hun på besøk hos Piers Morgan, ifølge Daily Mail, og fortsatte:

- Og det er her jeg ønsker å sette søkelyset mot folka fra «Sex og singelliv» og spesielt Sarah Jessica Parker. Hun kunne vært snillere. Hun kunne virkelig ha vært snillere. Jeg vet ikke hva problemet hennes er, jeg har aldri skjønt det, sa hun.

Cattrall hevdet hun aldri har vært i nærheten av å si ja til den planlagte oppfølgeren og at hun selv har behandlet forespørslene med respekt.

- Dette handler ikke om penger, det handler ikke om spesielle scener. Det handler om å avslutte et kapittel i livet mitt og starte på et annet.

LES OGSÅ: - Han ødela ordet «ekteskap» for meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer