Hulk Hogan:

Røper skilsmisse og ny kjæreste

Hulk Hogan deler oppdatering om privatlivet.

BRUDD: Jennifer McDaniel og Hulk Hogan har gått hver til sitt. Foto: Chris O'Meara/AP/NTB
BRUDD: Jennifer McDaniel og Hulk Hogan har gått hver til sitt. Foto: Chris O'Meara/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Terrence «Terry» Gene Bollea (68) er nok for de fleste best kjent som Hulk Hogan. I to år fra 2005 fikk TV-seerne også bli bedre kjent med han og familien i realityserien «Hogan Knows Best».

I dag ser imidlertid livet ganske annerledes ut for den kjente familien, som den gang besto av Hulk, kona Linda (62) og barna Brooke (33) og Nick (31).

To år etter at serien var ferdig på TV ble det nemlig slutt mellom 68-åringen og kona, noe som ble starten på en svindyr skilsmisse, som resulterte i at bryteren måtte grave dypt i lommene.

Brudd og kjæreste

Hulk ga likevel ikke opp håpet om evig kjærlighet, og giftet seg igjen i 2010 med Jennifer McDaniel (48). Heller ikke dette ekteskapet har bare vært en dans på roser, og nå avslører 68-åringen at ekteparet har gått hver til sitt.

«Bare så dere Maniacs (Hulk Hogans fans journ.anm.) vet det, Facebook- og Instagram-innleggene er av meg og kjæresten min Sky. Jeg er offisielt skilt. Beklager, jeg trodde alle visste det allerede», skriver han blant annet på Twitter.

Hulk Hogan røper altså ikke bare at det er slutt mellom han og Jennifer - han har også fått seg ny kjæreste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.