Hulk Hogan:

Røper skilsmisse og ny kjæreste

Hulk Hogan deler oppdatering om privatlivet.

BRUDD: Jennifer McDaniel og Hulk Hogan har gått hver til sitt. Foto: Chris O'Meara/AP/NTB
BRUDD: Jennifer McDaniel og Hulk Hogan har gått hver til sitt. Foto: Chris O'Meara/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Terrence «Terry» Gene Bollea (68) er nok for de fleste best kjent som Hulk Hogan. I to år fra 2005 fikk TV-seerne også bli bedre kjent med han og familien i realityserien «Hogan Knows Best».

I dag ser imidlertid livet ganske annerledes ut for den kjente familien, som den gang besto av Hulk, kona Linda (62) og barna Brooke (33) og Nick (31).

To år etter at serien var ferdig på TV ble det nemlig slutt mellom 68-åringen og kona, noe som ble starten på en svindyr skilsmisse, som resulterte i at bryteren måtte grave dypt i lommene.

ENSOM: Venke Knutson gjester denne uka «Lindmo», og der forteller hun blant annet om at hun ble ensom etter skilsmissen. Video: NRK Vis mer

Brudd og kjæreste

Hulk ga likevel ikke opp håpet om evig kjærlighet, og giftet seg igjen i 2010 med Jennifer McDaniel (48). Heller ikke dette ekteskapet har bare vært en dans på roser, og nå avslører 68-åringen at ekteparet har gått hver til sitt.

«Bare så dere Maniacs (Hulk Hogans fans journ.anm.) vet det, Facebook- og Instagram-innleggene er av meg og kjæresten min Sky. Jeg er offisielt skilt. Beklager, jeg trodde alle visste det allerede», skriver han blant annet på Twitter.

Hulk Hogan røper altså ikke bare at det er slutt mellom han og Jennifer - han har også fått seg ny kjæreste.

REALITYSKANDALE: Ekteparet Milojko «Mikan» Bozic og Milijana Bozic giftet seg i september. Nå skal mannen ønske skilsmisse, etter at kona var utro mot ham på direktesendt tv - med en 60-åring. Reporter: Ørjan Ryland Vis mer

Søkte om skilsmisse

Ifølge People hadde stjernen blitt observert med en mystisk kvinne ved flere anledninger før han bekreftet skilsmissen og nytt forhold. Paret skal ha søkt om skilsmisse allerede i oktober i fjor, etter nesten elleve års ekteskap.

Den populære TV-profilen og bryteren har tidligere vært åpen om at han har gjort mange feil opp gjennom årene.

- Alle er menneskelige og gjør feil, så det handler om å tilgi, lære og vokse, har han sagt i et intervju med People.

- Jeg er ikke den samme som jeg var for 12 eller 13 år siden. Du vet, da jeg sa slike dumme ord lurer jeg på hva jeg tenkte på. Det er ikke hvem jeg er.

SLUTT: Influenser Sara Emilie Tandberg og samboeren Robin flytter fra hverandre etter nesten ti år som kjærester. Video: Steffen Pettersen/ TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Ikke til å kjenne igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer