Jennifer Aniston:

Røper sjokk­hemmelighet om «Rachel»-sveisen

- Det var skikkelig dritt, for å være ærlig.

TETTE BÅND: Chris McMillan er mannen som har fikset håret til Jennifer Aniston (50) gjennom flere tiår. Nå avslører han en godt bevart hemmelighet om den ikoniske sveisen hennes. Foto: NTB Scanpix
TETTE BÅND: Chris McMillan er mannen som har fikset håret til Jennifer Aniston (50) gjennom flere tiår. Nå avslører han en godt bevart hemmelighet om den ikoniske sveisen hennes. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Jennifer Aniston (50) har tilbrakt over halve livet sitt i rampelyset, og fikk sitt store gjennombrudd allerede i 1994, da den mye omtalte tv-serien «Friends» hadde premiere.

I ti år spilte Aniston rollen som Rachel Green i situasjonskomedien, og ble raskt en yndling både hos publikum og filmskaperne. I disse dager er hun aktuell i Apples nye storsatsing «The Morning Show».

Hatet sveisen

Selv om hun har gjort en rekke minneverdige roller siden tiden på «Friends»-settet, er det likevel den serien mange forbinder henne med. Aniston var på 90-tallet så populær at også mange valgte å kopiere hårsveisen hennes, som fikk navnet spesielt «The Rachel» - en frisyre hun hadde helt i starten av suksessen.

Selv hatet Aniston den berømte frisyren, noe hun har uttalt flere ganger.

View this post on Instagram

#friends25 #therachel #jenniferaniston #love

A post shared by C H R I S M C M I L L A N (@mrchrismcmillan) on

- Da jeg først møtte frisøren min, Chris McMillan, i salongen hans i Los Angeles, ga han meg en fantastisk klipp. En måned senere ga han meg det som ble kjent gjennom «Friends» som «The Rachel», har Aniston sagt i et intervju med The Telegraph.

I tillegg krevde sveisen at skuespilleren gikk til frisøren hver sjette uke for å opprettholde den.

- Det var skikkelig dritt, for å være ærlig. Kanskje en av de vanskeligste frisyrene å opprettholde med mindre Chris gjorde det for meg, fortsatte hun.

NÆRE VENNER: Chris og Jennifer har jobbet sammen i mange år, og er også gode venner privat. Foto: NTB Scanpix
NÆRE VENNER: Chris og Jennifer har jobbet sammen i mange år, og er også gode venner privat. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BØLGER: Jennifer Aniston har naturlig fall i håret, ikke helt rett som vi er vant til å se henne. Her sammen med kollega Reese Witherspoon nylig. Foto: NTB Scanpix
BØLGER: Jennifer Aniston har naturlig fall i håret, ikke helt rett som vi er vant til å se henne. Her sammen med kollega Reese Witherspoon nylig. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rusa

Og at Aniston endte opp med den mye omtalte hårsveisen, var kanskje ikke planen i utgangspunktet. I 2013 avslørte nemlig frisøren, Chris McMillan, som fremdeles jobber tett med 50-åringen, at han var høy da han klippet henne.

- Jeg har vært edru i 14 år, så jeg føler meg trygg nok til å kunne si det nå, sa McMillan til Women's Wear Daily for seks år siden.

Som nevnt har McMillan jobbet tett med Aniston siden karrieren hennes først skjøt fart, og de to blir stadig fotografert sammen. I sosiale medier har de delt en rekke bilder sammen og beskriver hverandre som bestevenner.

View this post on Instagram

#love #bestfriends

A post shared by C H R I S M C M I L L A N (@mrchrismcmillan) on

View this post on Instagram

#happybirthday Jen #love 🖤

A post shared by C H R I S M C M I L L A N (@mrchrismcmillan) on

Tidligere denne måneden kunne McMillan også avsløre flere «hemmeligheter» om Anistons hår.

Krøllete hår

Vi ser henne som oftest med rettet hår eller en frisyre hvor håret tydelig er stylet med krølltang, men i forbindelse med «The Morning Show»-premieren i New York, overrasket hun med krøller.

I ettertid har McMillan avkreftet at Aniston faktisk har rett hår.

«Det var en ære å få være en del av dette. Dette er Jen (Jennifer Aniston journ.anm.) sitt naturlige hår med krøller og bølger», skriver han til et bilde av henne på rød løper, og fortsetter:

«Her har håret tørket naturlig og vi har bare fikset minimalt med føner for å få røttene til å ligge riktig».

Frisøren innrømmer at de har fikset litt på tuppene hennes med en bølgetang, men forsikrer om at det er hennes naturlige hår som kommer frem på bildet.

KLINER TIL: Superstjerna Jennifer Aniston gjester «The Ellen DeGeneres Show», og byr mildt sagt på seg selv. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Fikk pris

McMillan har en rekke celebriteter på klientlisten, og er godt kjent i Hollywood for sitt arbeid. I fjor delte Aniston ut prisen «hairstylist of the year» til McMillan under InStyle awards, og nok en gang kom det frem hvor mye han betyr og har betydd for henne.

FIKK PRIS: Under InStyle awards i 2018 fikk Chris prisen som årets frisør. Den var det Jennifer som overrakte ham. Foto: NTB Scanpix
FIKK PRIS: Under InStyle awards i 2018 fikk Chris prisen som årets frisør. Den var det Jennifer som overrakte ham. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg er her i kveld for å snakke om min kjæreste venn, min bror fra en annen mor, min ektemann som ikke vil gifte seg med meg fordi han er homofil, men kanskje. Det har vært filmer om det Chris McMillan, sa hun lattermildt fra scenen, ifølge InStyle.

- Jeg har bare noen få ting å si om deg. Du er en av de mest lidenskapelige og snille menneskene jeg har vært så heldig å få bli kjent med og som jeg får kalle familie. Jeg føler meg velsignet hver eneste dag for det, fortsatte hun.

LES OGSÅ: Avfeier tanken om evig ekteskap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer