Matthew McConaughey:

Røper sjeldne detaljer om papparollen

Matthew McConaughey og kona åpner opp om foreldrerollen i sjeldent intervju.

TREBARNSFORELDRE: Den verdensberømte skuespilleren Matthew McConaughey letter på sløret om rollen som far, i et intervju med Town & Country. Her avbildet med modellkona Camilla Alves McConaughey under en filmpremiere i 2016. Foto: NTB Scanpix
TREBARNSFORELDRE: Den verdensberømte skuespilleren Matthew McConaughey letter på sløret om rollen som far, i et intervju med Town & Country. Her avbildet med modellkona Camilla Alves McConaughey under en filmpremiere i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den Oscar-belønte skuespilleren Matthew McConaughey (50) og modellkona Camilla Alves McConaughey (38) er gift på det åttende året, og foreldre til tre.

Sammen har de etablert veldedighetsprosjektet Just Keep Living Foundation, som går ut på å støtte videregåendeelever ved å gi dem redskaper som kan lede til et aktivt liv og som fremmer sunne valg.

Paret er ikke kjent for å avsløre for mye av familielivet, men i et nytt intervju med magasinet Town & Country letter McConaughey og kona på sløret.

Her åpner de opp om deres arbeid med Just Keep Living Foundation og hvordan de bruker sine egne livserfaringer i oppdragelsen av barna Vida (10), Livingston (7) og Levi (11).

- Jeg var veldig heldig, sier skuespilleren, og fortsetter:

- Jeg vokste opp i øvre middelklasse med tak over hodet, mat på bordet, foreldre som elsket og støttet meg, en bil som ble betalt for, en jobb og toppkarakterer.

50-åringen forteller også at rollen som forelder innebærer å balansere mellom ja og nei.

- Det å elske barna sine betyr noen ganger å gi dem hva de ønsker seg. Andre ganger betyr det et nei. Velstående mennesker kan gi barna sine alt de ønsker seg, men de får vanligvis ikke det de behøver. Å elske et barn er mye vanskeligere hvis du ikke bryr deg. Et nei krever mye mer energi. Det er mye lettere å bare si ja.

Videre røper skuespilleren at han kanskje er den «snille» forelderen.

- Fra gliset kona mi gir meg, ser det ut til at jeg er den som sier mest ja. Hun har trolig rett, sier han.

Møttes på nattklubb

McConaughey-paret har vært sammen siden 2006. Stjerneskuespilleren skal den gang ha lagt merke til Alves på byen på Sunset Boulevard i Los Angeles. Det var derimot ikke kjærlighet ved første blikk for Alves.

- Idet jeg sitter og lager margaritas ved bordet vårt, får jeg plutselig øye på henne i rommet. Hun setter seg ned like ved meg, og jeg klarer ikke slutte å stirre på henne, sa skuespilleren i et intervju i 2017.

FILMINNSPILLING: Robert Pattinson, best kjent fra «Twillight»-sagaen og stjerneregissør Christopher Nolan dukket plutselig opp i Oslo i forbindelse med filminnspilling. Video: Ingunn Dorholt. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer

McConaughey som er kåret til verdens mest sexy mann klarte å overtale Alves med seg hjem.

Den natta skal han ha sneket seg inn på gjesterommet to ganger hvor Alves sov, men hun avviste han.

Imidlertid ble den brasilianske modellen fort varm i trøya dagen etter.

- Camila satt og spiste frokost med kompisene mine og hushjelpen da jeg sto opp dagen etterpå. Det virket som de hadde kjent hverandre i 10 år, fortalte han.

Sammen til slutt

Det skulle gå tre forsøk før filmstjernen klarte å overtale Alves til å bli med ut på date, der han selv disket opp maten. En stund senere ble de omsider sammen.

Til People i 2016 fortalte han hva som fikk han til å tiltrekkes mot kona.

- Den selvrespekten som hun hadde, måten jeg forsto henne og hennes forhold til familie, måten hun respekterte meg, men aldri tok noe for gitt, fortalte han blant annet.

LES OGSÅ: Brutalt ærlig om farsrollen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer