Megan Marx:

Røper sjelden diagnose: - Dritt

Forsøker å holde seg optimistisk.

SYK: Realityprofilen avslører at hun har fått en svært sjelden diagnose. Foto: Skjermdump / Instagram
SYK: Realityprofilen avslører at hun har fått en svært sjelden diagnose. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert

«The Bachelor»-stjernen Megan Marx (32) er for tiden i sjokk, etter at hun ble diagnostisert med en svært sjelden sykdom, ifølge News.com.au.

Marx ble først kjent gjennom det populære datingprogrammet i 2016. Senere ble hun også med i spin off-serien «Bachelor in Paradise».

Nylig tok hun til sosiale medier for å dele med følgerne sine at hun har fått den sjeldne nevrologiske diagnosen ataksi.

Ataksi brukes i medisin både om et nevrologisk sykdomstegn, og om en sykdomsgruppe som skyldes skade eller sykdom på lillehjernen. Marx har fått cerebellar ataksi, som er sykdom i lillehjernen, ifølge Store medisinske leksikon. Sykdommen påvirker bevegelse og koordinasjon.

Marx forsikrer også fansen om at hun, til tross for de nedslående nyhetene, forblir optimistisk.

«Etter måneder med venting på gentestresultater, møtte jeg nevrologen på fredag. Drittnyheter. Diagnose. Faen. Føler meg takknemlig for min fysisk gode kropp akkurat nå, i dens nåværende tilstand, før nevrologisk degenerasjon prøver å ta noe fra meg», deler hun.

«Føler meg faktisk takknemlig. Mange har verre diagnoser. Må bare prosessere det litt. Jeg har mye å leve for».

ULYKKE: «Marvel»-skuespiller Jeremy Renner har vært i kritisk tilstand etter en ulykke. Video: Twitter. Vis mer

Videre kommer det frem at realitystjernens tilstand ikke er mulig å behandle, og at hun dermed må leve med den resten av livet.

Ifølge News.com.au får man som regel symptomer etter å ha fylt 40 år, og de fleste med diagnosen trenger rullestolassistanse etter fylte 60.

LES OGSÅ: Slik gikk det med parene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer