Katie Holmes:

Røper sjelden detalj om datteren

Spurte selv om hun kunne tenke seg å stille opp.

DOBBELTGJENGERE: Suri Cruise blir mer og mer lik sin mor for hver dag som går. Katie Holmes har skjermet datteren opp gjennom årene for mediene, men nå utforsker Suri sine kreative evner. Foto: Elder Ordonez / Splash News / NTB
DOBBELTGJENGERE: Suri Cruise blir mer og mer lik sin mor for hver dag som går. Katie Holmes har skjermet datteren opp gjennom årene for mediene, men nå utforsker Suri sine kreative evner. Foto: Elder Ordonez / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Tiden flyr, og for dem av oss som synes at Katie Holmes (43) og Tom Cruise (60) var forelsket for et øyeblikk siden, vil det at kjærlighetsbarnet deres, Suri Cruise nå er blitt 16 år virke forbløffende.

Det er nå 10 år siden Katie Holmes valgte å skilles fra Cruise og ta avstand fra den omstridte scientologkirken, som hun fryktet at ektemannen skulle dra datteren inn i.

Katie Holmes har underveis bredd sine beskyttende vinger rundt Suri og far og datter er ikke fotografert offentlig sammen de siste ti årene.

En TikTok-bruker imiterte Tom Cruise ved hjelp av deepfake. Non Stop TV med Sondre og Christian. Vi lager Norges beste viralprogram som daglig gir deg de morsomste viralklippene du ikke vil gå glipp av! Se Non Stop TV med Sondre og Christian på Dagbladet! Vis mer

Det er ingen tvil om at Holmes er uendelig stolt av jenta si, skriver nettstedet People.

Under en diskusjon om «Dawson's Creek»-stjernens nyeste film, «Alone Together», avslørte hun overfor Yahoo! Entertainment at hun ønsket det høyeste nivå av talent i filmen sin.

Og det er på den måten at datteren Suri ble innvolvert.

Veldig talentfull

Holmes delte at hun spurte tenåringsdatteren om hun kunne synge på en ny innspilling av låten «Blue Moon», som er med i filmens åpningsscene.

- Hun er veldig, veldig talentfull. Hun sa hun kunne gjøre det, så da spilte hun den inn, og jeg lot henne gjøre sin greie, sier Holmes, som selv har skrevet, regissert og spiller i filmen.

SKJELLER UT CREWET: Tom Cruise skjelte ut filmcrewet under innspillingen av «Mission: Impossible 7» etter at to i crewet hadde stått for nærme hverandre. Reporter: Christian Roth Christensen Foto/video: Paramount Picures/NTB/Dagbladet Vis mer

Det er ikke det første prosjektet Suri er med på. Hun sang nemlig også i den forrige filmen moren var med å lage, Rare Objects fra i fjor høst. Filmen er et periodedrama og bassert på en bestselger av Katleen Tessaro.

Selv om 16-åringen koser seg med å være med på mammas prosjekter, er det ikke lagt til rette for at hun skal starte noen sangkarriere enda.

- Bortsett fra alt dette, er hun en 16 år gammel jente som går på high school, ler Holmes.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

Mer tid med datteren

Ifølge henne selv har hun og datteren et spesielt bånd til sangen «Blue Moon». Holmes var delvis inspirert til å skrive «Alone Together» på grunn av Diane Keaton-komedien «Baby Boom» fra 1987.

Keaton synger sangen i en film fra 2014. Og Keaten møtte Suri da hun var bare ett år. Så Holmes føler med dette at dette er en fullendt sirkel.

MOR OG DATTER: Katie Holmes og Suri Cruise sammen under Tribeca Film festival i New York i 2021. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB
MOR OG DATTER: Katie Holmes og Suri Cruise sammen under Tribeca Film festival i New York i 2021. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB Vis mer

I november 2020 skrev Katie Holmes en sak for Vouge Australias novemberutgave om hvordan pandemien, som er bakteppet for handlingen i «Alone Together», ga henne mer tid sammen med datteren.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Hobbyer som sying, maling og skriving ble noe nytt å kose seg med. Å leve i øyeblikket uten å jage etter resultater, men heller bare nyte den naturlige rytmen mellom mor og datter var den mest verdifulle gaven.

Denne saken ble først publisert på KK.no

LES OGSÅ: Se, så like de er!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer