Katarina Flatland om bryllupet:

Røper sin store skrekk om bryllupsdagen

«Jakten på kjærligheten»-programlederen frykter én ting på den store dagen.

GLEDER SEG: TV 2-programleder Katarina Flatland ser frem til bryllupsdagen om drøye tre måneder, men er redd for én ting. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
GLEDER SEG: TV 2-programleder Katarina Flatland ser frem til bryllupsdagen om drøye tre måneder, men er redd for én ting. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Katarina Flatland (28) er aktuell med en ny sesong av «Jakten på kjærligheten» på TV 2, men også i privatlivet står kjærligheten i fokus for programlederen.

Lørdag 30. juni gifter hun seg endelig med kjæresten Harald Dobloug (28), som hun forlovet seg med under en ferie i New York i 2016.

I et nytt intervju med Her og Nå forteller Katarina at hun gleder seg veldig til bryllupsdagen, og avslører at bryllupsnervene er nærmest urovekkende fraværende.

Imidlertid er det én ting hun er redd for når det kommer til den dagen da hun og forloveden endelig skal smis i hymens lenker:

- Jeg håper og tror at det blir en dag hvor vi klarer å være veldig til stede og nyte hvert øyeblikk. Min store skrekk er at dagen skal være over, og du nesten ikke husker at det har skjedd, sier hun til ukebladet.

Katarina Flatland og Fredrik Græsvik intervjues i forbindelse med at de leder TV2-programmet "God sommer Norge" sammen. Katarina Flatland forteller om da kjæresten Harald Dobloug fridde til henne, og om bryllupsplanene. Vis mer

«Hemmelig» sted

Når det gjelder detaljene rundt den store dagen, ønsker imidlertid ikke den sympatiske programlederen å røpe for mye.

Datoen har hun altså valgt å gå ut med, men ellers er hun sparsom med avsløringene - for eksempel hvor bryllupet skal holdes:

- Det blir ikke i Oslo. Vi synes det er hyggelig at folk kan reise et sted og bare være der en hel helg.

- Det blir ganske stort. Eller ... jeg snakket med noen av «Jakten»-bøndene, og fortalte at vi blir 80-90 gjester. Da ble jeg møtt av «Hæ, bare 90?». Så jeg får vel kalle det et lite bryllup, da, sier hun lattermildt i et nytt intervju med VG.

Da Se og Hør møtte Katarina Flatland i august i fjor, røpet 28-åringen at bryllupet trolig ikke skal foregå i Norge i det hele tatt.

- Det er ikke så veldig enkelt å planlegge et bryllup i utlandet, fortalte hun den gang, men la til at bryllupsplanleggingen var kommet i gang:

- Vi har ordnet noen ting hittil. Vi har satt dato og sted, også har vi faktisk sendt ut invitasjoner. Det er veldig, veldig hyggelig. Men det er mye som gjenstår. Det er jo så mye som må ordnes, sa hun den gang.

Flere bryllupsreiser

Tidligere har Katarina fortalt til Se og Hør at hun og kjæresten elsker å reise på turer sammen. Og når bryllupsreisen skal gå av stabelen, blir det i flertall.

- Det blir flere bryllupsreiser, faktisk. Vi har lyst til å ta «hovedreisen» på vinterhalvåret, så den utsetter vi et halvt år. Og så stikker vi til Spania rett etter bryllupet, legger hun til i VG-intervjuet.

At paret ønsker å få mest mulig kvalitetstid sammen som nygifte, er neppe så rart. Ettersom Harald er lege, og Katarina kombinerer jobben i TV 2 med krevende medisinstudier, er begge travle i hverdagen.

Da paret skulle ha sommerferie sammen for noen år siden, fikk de virkelig smake på denne «tidsklemma», ettersom Katarina den gang var aktuell som programleder i «God Sommer Norge».

- Vi hadde kun 24 timer sammen. Idet jeg gikk at sending fra «God Sommer Norge», kjørte vi til hytta på Tjøme, kjøpte reker, tok båten ut til en øy og nøt livet. Det var fantastisk romantisk og vi satte utrolig stor pris på de små timene, sa Katarina til Her og Nå i 2016.

LES OGSÅ: - Prins William skal føre henne til alters

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer