Adele:

Røper sannheten om forvandlingen

Adele gir sitt første intervju på fem år.

UT MOT FALSKE NYHETER: Adele forteller at flere falske saker har blitt skrevet om vektnedgangen hennes. Foto: Jim Smeal/REX/NTB
UT MOT FALSKE NYHETER: Adele forteller at flere falske saker har blitt skrevet om vektnedgangen hennes. Foto: Jim Smeal/REX/NTB Vis mer
Publisert

Adele Adkins (33) har vært relativt skjermet fra rampelyset de siste årene, og har ikke gitt et eneste intervju på seks år.

Til tross for det har det likevel haglet med overskrifter rundt den britiske superstjernen, blant annet for skilsmisse, ny flamme og det store vekttapet.

Nå gir hun også ut musikk for første gang på fem år, og i den forbindelse har hun også latt seg intervjue igjen. Hun stilte opp i et stort intervju med motemagasinet Vogue, hvor hun åpnet seg om det meste.

Blant annet har hun endelig brutt stillheten rundt skilsmissen, og bekreftet forholdet til sportsagenten Rich Paul (39).

Falske nyheter

I intervjuet snakker hun også om vekttapet, noe som har fått massiv oppmerksomhet. Hun satte nemlig Instagram på hodet da hun våren 2020 viste en helt ny figur, etter et halvt år borte fra offentligheten.

Adele har selv ikke sagt noe om vekttapet, før nå. Og hun er tydelig lei av alle artiklene som spekulerer i hvordan hun har tatt av kiloene.

- Hundre prosent av sakene som er skrevet om meg har vært totalt falske. Folk som har kommet ut og sagt at de har trent meg, har jeg aldri møtt i mitt liv. Det er kvalmt. Jeg kommer ikke over det. En pilates-dame jeg aldri har møtt i mitt liv. Og jeg har ikke gått på noen diett, sier hun i intervjuet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer