Adele:

Røper sannheten om forvandlingen

Adele gir sitt første intervju på fem år.

UT MOT FALSKE NYHETER: Adele forteller at flere falske saker har blitt skrevet om vektnedgangen hennes. Foto: Jim Smeal/REX/NTB
UT MOT FALSKE NYHETER: Adele forteller at flere falske saker har blitt skrevet om vektnedgangen hennes. Foto: Jim Smeal/REX/NTB Vis mer
Publisert

Adele Adkins (33) har vært relativt skjermet fra rampelyset de siste årene, og har ikke gitt et eneste intervju på seks år.

Til tross for det har det likevel haglet med overskrifter rundt den britiske superstjernen, blant annet for skilsmisse, ny flamme og det store vekttapet.

Nå gir hun også ut musikk for første gang på fem år, og i den forbindelse har hun også latt seg intervjue igjen. Hun stilte opp i et stort intervju med motemagasinet Vogue, hvor hun åpnet seg om det meste.

Blant annet har hun endelig brutt stillheten rundt skilsmissen, og bekreftet forholdet til sportsagenten Rich Paul (39).

TILBAKE: Adele var tilbake på Instagram etter nesten et halvt års pause, og bildet hun la ut fikk kommentarfeltet til å koke. Video: Rød Løper Vis mer

Falske nyheter

I intervjuet snakker hun også om vekttapet, noe som har fått massiv oppmerksomhet. Hun satte nemlig Instagram på hodet da hun våren 2020 viste en helt ny figur, etter et halvt år borte fra offentligheten.

Adele har selv ikke sagt noe om vekttapet, før nå. Og hun er tydelig lei av alle artiklene som spekulerer i hvordan hun har tatt av kiloene.

- Hundre prosent av sakene som er skrevet om meg har vært totalt falske. Folk som har kommet ut og sagt at de har trent meg, har jeg aldri møtt i mitt liv. Det er kvalmt. Jeg kommer ikke over det. En pilates-dame jeg aldri har møtt i mitt liv. Og jeg har ikke gått på noen diett, sier hun i intervjuet.

Hun holder heller ikke tilbake når hun kommer inn på temaet «hevnkropp», et begrep som ofte brukes når man kommer i form etter et brudd, og som er brukt en rekke ganger om hennes forandring.

- Herregud, sug pikken min!

KRITIKKEN HAGLER: Superstjernen Adele høstet mye kritikk for dette innlegget. Video: Adele / Instagram. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet TV Vis mer

Trente to-tre ganger daglig

Videre snakker Adele om treningsregimet, som er ganske så heftig. Hun legger likevel ikke skjul på at hun ikke har hatt så mye annet å gjøre om dagene.

- Det var på grunn av angsten min. Å trene fikk meg til å føle meg bedre. Det handlet aldri om å gå ned i vekt, det var alltid om å bli sterk og å gi meg selv så mye tid som mulig hver dag uten telefonen. Jeg ble ganske avhengig av den. Jeg trente to eller tre ganger om dagen. Jeg trener vekter om morgenen, går tur eller bokser på ettermiddagen også gjør jeg kardio på kvelden. Jeg var mer eller mindre arbeidsløs mens jeg gjorde det, sier hun.

33-åringen understreker også at vektnedgangen, på rundt 45 kilo, gikk over en periode på to år, noe hun ikke tror folk har fått med seg.

VEKTTAP: Kelly Osbourne avslører på Instagram at hun har gått ned mange kilo, til fansens store overraskelse. Foto: Kelly Osbourne/ Skjermdump fra Instagram Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

LES OGSÅ: - Hun virket som en helt vanlig kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer