Fie Laursen:

Røper sannheten om forholdet

- Vi ler av ryktene.

KJÆRESTE: Den danske influenseren Fie Laursen har fått kjæreste. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
KJÆRESTE: Den danske influenseren Fie Laursen har fått kjæreste. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Den danske bloggeren og influenseren Fie Laursen (23) har på kort tid blitt et kjent navn i Norge. I oktober ble det kjent at den omdiskuterte realitydeltakeren - kjent fra programmer som «Paradise Hotel» og «Ex on The Beach» i Danmark - skulle flytte til Norge.

Laursen går for å være blant Danmarks største influensere, og har godt over 300 000 følgere på Instagram. Helt siden 16-årsalderen har 23-åringen delt av sine personlige opp- og nedturer på sin populære blogg.

Influenseren har imidlertid også høstet mye kritikk, og Se og Hør har flere ganger skrevet om hvordan Laursen har markedsført kirurgi på sosiale medier.

Nå er det imidlertid en gladnyhet den kjente bloggeren kommer med. I en fersk video på sin egen Youtube-kanal, avslører Laursen nemlig at hun har fått seg norsk kjæreste.

Møttes på Tinder

Laursen åpner videoen med å si at hun og kjæresten ønsker å gå ut med sannheten om relasjonen deres, etter at det lenge skal ha versert rykter om hvorvidt de er et par eller ei.

I videoen avslører 23-åringen at hun har funnet lykken med 23 år gamle Daniel Cristino, og at de møttes på datingappen Tinder. Dagen etter inviterte Laursen sin nåværende kjæreste på en fest i Oslo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer