Fie Laursen:

Røper sannheten om forholdet

- Vi ler av ryktene.

KJÆRESTE: Den danske influenseren Fie Laursen har fått kjæreste. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
KJÆRESTE: Den danske influenseren Fie Laursen har fått kjæreste. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Den danske bloggeren og influenseren Fie Laursen (23) har på kort tid blitt et kjent navn i Norge. I oktober ble det kjent at den omdiskuterte realitydeltakeren - kjent fra programmer som «Paradise Hotel» og «Ex on The Beach» i Danmark - skulle flytte til Norge.

Laursen går for å være blant Danmarks største influensere, og har godt over 300 000 følgere på Instagram. Helt siden 16-årsalderen har 23-åringen delt av sine personlige opp- og nedturer på sin populære blogg.

Influenseren har imidlertid også høstet mye kritikk, og Se og Hør har flere ganger skrevet om hvordan Laursen har markedsført kirurgi på sosiale medier.

Nå er det imidlertid en gladnyhet den kjente bloggeren kommer med. I en fersk video på sin egen Youtube-kanal, avslører Laursen nemlig at hun har fått seg norsk kjæreste.

AVSLØRER: Fie Laursen har funnet lykken med Daniel Cristino. Foto: Kasper Wenstrup / Aller Media
AVSLØRER: Fie Laursen har funnet lykken med Daniel Cristino. Foto: Kasper Wenstrup / Aller Media Vis mer

Møttes på Tinder

Laursen åpner videoen med å si at hun og kjæresten ønsker å gå ut med sannheten om relasjonen deres, etter at det lenge skal ha versert rykter om hvorvidt de er et par eller ei.

I videoen avslører 23-åringen at hun har funnet lykken med 23 år gamle Daniel Cristino, og at de møttes på datingappen Tinder. Dagen etter inviterte Laursen sin nåværende kjæreste på en fest i Oslo.

- Vi er lykkelige og har det bra. Tusen takk til alle dere som følger med og støtter oss, sier Laursen i Youtube-snutten, hvor hun også viser frem sin nye kjæreste.

KJÆRESTER: Fie Laursen og kjæresten Daniel Cristino sammen på rød løper. Foto: Søren Lamberth / Aller Media
KJÆRESTER: Fie Laursen og kjæresten Daniel Cristino sammen på rød løper. Foto: Søren Lamberth / Aller Media Vis mer

I videoen kommer det også fram at Cristino tilbrakte julen sammen med Fie, og at de på julaften bestemte seg for å være kjærester.

Til Se og Hør sier Laursen at det hele har gått veldig fort, og at det føles som at de har vært kjærester helt siden de møttes.

- Vi har reist til Tyrkia sammen to ganger, feiret jul og nyttår sammen og har rukket å flytte sammen på den korte tiden, sier den kjente influenseren.

Hun røper også at hun falt for Cristinos humor og gode omsorg.

- Han er akkurat min type. Og så er han talentfull og målrettet, sier en nyforelsket Laursen til Se og Hør.

23-åringen går også hardt ut mot rykter og spekulasjoner om at forholdet deres er falskt.

- Det er mange rykter om at forholdet vårt er fake, og at Daniel er homofil. Vi bare ler av disse ryktene, fortsetter Laursen.

Flyttet til Oslo

Den hyggelige kjærestenyheten kommer måneder etter at det ble kjent at Laursen skulle flytte til Norge - noe hun fortalte Se og Hør at hun gledet seg til.

- Jeg har mange norske følgere, og mine opplevelser med disse gjør at jeg tror nordmenn flest vil være både støttende og hyggelige mot meg.

Laursen utelukket heller ikke mulighetene for å bli med i en norsk realityserie, om sjansen skulle by seg.

- Nå har jeg jo vært med på nesten alt som er av reality i Danmark, så det kunne absolutt vært gøy. Men det er ingen klare planer og jeg tar alt som det kommer, sa Laursen.

FÅR KRITIKK: Den danske influenseren Fie Laursen (23) la denne uka ut en oppsiktsvekkende video. Video: Foreign Fie / YouTube Vis mer

Nå har hun imidlertid etablert seg i København igjen - sammen med den nye kjæresten.

Selv om Laursen har vært en kjent blogger i Danmark i lang tid, så har hun de siste årene altså blitt vel så kjent for sine mange realitydeltakelser.

I 2015 deltok hun i «Paradise Hotel», «Divaer i jungelen», og senere også i underholdningsprogrammet «Helt i skoven».

FRUSTRERT: Når temperaturen er høy og du er omringet av flotte folk, er det fort gjort å bli litt frustrert. Andreas Østerøy fra «Ex on the Beach» prøvde å løse frustrasjonen ved hjelp av venninne Siv Meyer. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

I 2018 var 23-åringen nok en gang deltaker på skandalehotellet, men rakk bare å være på luksushotellet i 24 timer før hun ble kastet ut av de andre deltakerne. Laursen var også å se i den danske utgaven av den skandaleombruste realityserien «Ex on The Beach» i fjor, og vakte stor oppsikt i hjemlandet da hun var en av dem som hadde sex foran det store tv-publikumet.

LES OGSÅ: Tatt på fersken med ny flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer