Sam Smith:

Røper sannheten bak vektnedgangen

Sultet seg i flere uker før fotograferinger.

ÅPNER OPP: Sangstjernen Sam Smith delte et emosjonelt innlegg med følgerne sine på Instagram denne uken. I innlegget fortalte artisten om kampen mot kroppsbildet sitt. Foto: Victoria Will / NTB scanpix
ÅPNER OPP: Sangstjernen Sam Smith delte et emosjonelt innlegg med følgerne sine på Instagram denne uken. I innlegget fortalte artisten om kampen mot kroppsbildet sitt. Foto: Victoria Will / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske sangeren og låtskriveren Sam Smith (26) har kapret flere hjerter rundt om i verden med sine emosjonelle låter om kjærlighet. Smith er for øvrig også en stor fan av den norske artisten Maria Mena (32).

26-åringen er kjent for å være reflektert rundt sine egne følelser, noe som ofte kommer frem i intervjuene han stiller opp i.

Slet med overvekt

Til tross for all suksessen karrierremessig, har sangfuglen hatt det tøft personlig. Etter at Smith stod frem som homofil, ble han mobbet og overfalt. Han slet også lenge med lavt selvbilde på grunn av overvekt.

I 2015 fortalte 26-åringen blant annet at han fikk lyst til å ta sitt eget liv, etter å ha sett et bilde av seg selv i bar overkropp.

«Stay with me»-sangeren har jobbet med kroppen sin i flere år, og samme år avslørte Smith at han hadde gått ned hele seks kilo på 14 dager, etter at han la om kostholdet og livsstilen totalt.

I 2017 raste Sam enda mer ned i vekt, og dette var noe flere bemerket seg. En rekke medier omtalte bildene av sangstjernen, der man tydelig kunne se at Smith hadde gått ned opptil flere kilo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer