«Mama G» fra «Farmen»:

Røper sannheten bak tatoveringen

«Farmen»-Heidi blir bare kalt «Mama G» av de andre deltakerne. Nå forklarer hun hvorfor.

POPULÆR: Heidi Persdatter Greiner Haaker har blitt en populær «Farmen»-profil. Foto: Morten Eik / Se og Hør
POPULÆR: Heidi Persdatter Greiner Haaker har blitt en populær «Farmen»-profil. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For to uker siden var det Amalie Lund (23) som måtte pakke sammen sakene sine og reise fra «Farmen»-gården, etter å ha tapt i tautrekking mot Heidi Persdatter Greiner Haaker (55).

Sistnevnte har gjort seg bemerket i «Farmen» den siste tiden, spesielt da hun samme uke hun stormet ut etter å ha blitt valgt til førstekjempe, for deretter å nekte å snakke med de fleste av de andre deltakerne en god stund etterpå. Det vekket reaksjoner blant enkelte.

Likevel har 55-åringen blitt populær inne på gården, hvor alle kaller henne Mama G.

SVETT: Observante «Farmen»-seere la merke til Simons svette rygg en tidlig morgen på storbondehuset. Nå forklarer han og Tonje sekvensen. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Gangstermamma

Se og Hør møtte de to duellantene etter «Farmen»-innspillingen, og benyttet anledningen til å spørre Heidi hvordan hun endte opp med det litt spesielle kallenavnet:

- Da jeg kom inn på hotellet før vi reiste ut til gården fikk jeg høre at det var en til som het Heidi (Lereng journ.anm.), så tenkte jeg bare 'ok jeg må ha et nytt navn'. Det var da jeg kom på Heidi D, og det var det jeg introduserte meg som på gården.

- Alle syntes det var et kult kallenavn, de sa sånn 'åh er det Heidi D', og jeg bare 'ja, akkurat som Lady D' (prinsesse Diana journ.anm.), begynner Heidi, før Amalie skyter inn:

- Ja det var det første jeg hørte - Lady D, så da tenkte jeg bare 'jøss for en sprudlende dame, sier hun mens begge ler.

FORBANNA: Nils Kvalvik måtte forlate «Farmen» etter den mye omtalte fyllefesten i 2020. På «Torpet» ett år måtte han igjen pakke sakene sine etter regelbrudd. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Heidi forklarer videre at hun kom i prat med Herman Herberth Herding (24) og Kåre Gunnar Skaret Bjøringsøy (35), og at de to hadde begynt å rappe om kallenavnet.

- Først var det Heidi G, så Heidi G og Mama G - og etter det var jeg bare Mama G. En «ganstermamma», spøker «Farmen»-deltakeren.

Tatoverte en krone

Observante seere har kanskje lagt merke til at 55-åringen har e krone tatovert på den høyre langfingeren. Den betyr imidlertid ikke det «Farmen»-guttene først trodde:

ORDKRIG: Kjell Strand var fryktelig bitter og mener feil mann røk ut av søndagens «Farmen»-tvekamp. Robert Michael Scott fyrer tilbake. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- De fikk for seg at tatoveringen min er en gangstergreie, og at jeg var litt gangster som kjørte rundt på Harley-Davidson og var med i en motorsykkelgjeng, forteller hun, og legger fnisende til:

- Men det er egentlig bare en kjærestegreie.

FORKLARER TATOVERINGEN: Observante seere har sikkert fått med seg tatoveringen på fingeren til «Mama G»: Foto: Skjermdump fra TV 2
FORKLARER TATOVERINGEN: Observante seere har sikkert fått med seg tatoveringen på fingeren til «Mama G»: Foto: Skjermdump fra TV 2 Vis mer

Mannen hennes har faktisk også tatovert en krone, bare at den er plassert på armen.

- Det er en kjærestetatovering, så når han skal ha meg til å gjøre noe så kan han bare vise den fram, og så kan jeg gjøre det samme.

LES OGSÅ: Letter på sløret om drømmemannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer