Røper sannheten bak Lady Gagas vågale frisyrer

Popstjernens personlige hårstylist er ikke ukjent med å eksperimentere med ulike farger og frisyrer.

NOE FOR ENHVER SMAK: Popstjernen og skuespilleren Lady Gaga er kjent for å eksperimentere med utseendet sitt. Nå røper Gagas personlige hårstylist bakgrunnen for noen av de mest vågale hårfrisyrene. Foto: NTB Scanpix
NOE FOR ENHVER SMAK: Popstjernen og skuespilleren Lady Gaga er kjent for å eksperimentere med utseendet sitt. Nå røper Gagas personlige hårstylist bakgrunnen for noen av de mest vågale hårfrisyrene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Popstjernen og skuespilleren Lady Gaga (33) har i en årrekke overrasket og sjokkert på den røde løperen. 33-åringen er fryktløs når det gjelder sin egen stil og sitt eget utseende, og man kan trygt å si at artisten har testet ut det aller meste.

Gaga har gått på høyere hæler enn de aller fleste kan drømme om, og prøvd ut alle regnbuens farger på håret - og ikke minst en rekke ulike frisyrer.

Og bak disse ekstravagante hårfrisyrene ligger det hardt og krevende arbeid.

Hårstylist Frederic Aspiras har hatt ansvar for håret til Lady Gaga i en årrekke, og i et nytt intervju med ET Online avslører han nå bakgrunnen og arbeidet bak noen av stjernens mest ikoniske hårfrisyrer opp gjennom.

Hardt arbeid bak frisyrene

Under Met-gallaen i 2015 dukket blant annet Gaga opp med en oppsiktsvekkende frisyre som hennes personlige hårstylist bokstavelig talt skapte for hånd.

- Håret hennes var blondt under. Jeg malte det svart med leire og limte deretter steiner på hodet hennes, del for del, på et nett, forteller Aspiras til kjendisnettstedet.

Hårstylisten avslører at han ofte bruker parykker på popstjernen, og at hårfrisyren Gaga hadde under Grammy-utdelingen i fjor faktisk var en parykk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer