FØRSTE MØTE: I 2005 møtte Jennifer Lopez og hennes daværende ektemann, Marc Anthony, sangstjernens nåværende kjæreste, Alex «A-Rod» Rodriguez, under en baseballkamp på Shea Stadium i New York. Nå røper førstnevnte hva som skjedde under møtet. Foto: NTB Scanpix
FØRSTE MØTE: I 2005 møtte Jennifer Lopez og hennes daværende ektemann, Marc Anthony, sangstjernens nåværende kjæreste, Alex «A-Rod» Rodriguez, under en baseballkamp på Shea Stadium i New York. Nå røper førstnevnte hva som skjedde under møtet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jennifer Lopez og Alex Rodriguez:

Røper sannheten bak dette møtet

- Det var en merkelig elektrisitet mellom oss.

Publisert

At sangstjernen Jennifer Lopez (49) og den tidligere baseballspilleren Alex «A-Rod» Rodriguez (43) er forelsket i hverandre, er det liten tvil om. I sosiale medier deler duoen til stadighet kjærlighetserklæringer til hverandre, og de er ikke vonde å få i tale på spørsmål om forholdet sitt.

Blant annet har turtelduene tidligere snakket om sin første date, som fant sted i 2017. Nå viser det seg imidlertid at det var god kjemi mellom de to allerede flere år før de innledet et romantisk forhold - nærmere bestemt tilbake i 2005.

Den gang var Lopez gift med sangeren Marc Anthony (50), mens Rodriguez på sin side var gift med ekskona Cynthia Scurtis (46). Det var under en baseballkamp på Shea Stadium i New York, der 43-åringen spilte for The Yankees, at de hilste på hverandre for aller første gang.

Lopez var på kampen med sin daværende ektemann, men likevel var det ikke tvil om at det var en gnist mellom henne og «A-Rod».

NEW YORK: Mange av de største kjendisene var tilstede da den årlige TIME 100-gallaen ble holdt i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Merkelig elektrisitet

Det er i et intervju med Sports Illustrated, gjengitt av US Weekly, at sangstjernen forteller om møtet.

- Vi tok hverandre i hendene, og det var en merkelig elektrisitet mellom oss i omtrent tre sekunder, sier hun.

FORLOVET: Jennifer Lopez og Alex Rodriguez forlovet seg tidligere i år, 14 år etter at de møttes for første gang. Her avbildet under CFDA-awards tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Jennifer Lopez og Alex Rodriguez forlovet seg tidligere i år, 14 år etter at de møttes for første gang. Her avbildet under CFDA-awards tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Tre til fem sekunder med å se noen direkte inn i øynene, og vi satt fast.

Mange år senere møttes de igjen, og denne gangen var de begge ledige på markedet. Mens Lopez skilte seg fra Anthony i 2014, ble Rodriguez skilt i 2008. Og resten er, som man ofte sier, historie.

EKSER: Jennifer Lopez var gift med Marc Anthony da hun møtte Rodriguez for første gang. Her er eksparet avbildet sammen i 2006. Foto: NTB Scanpix
EKSER: Jennifer Lopez var gift med Marc Anthony da hun møtte Rodriguez for første gang. Her er eksparet avbildet sammen i 2006. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Uventet

Da de to møttes igjen, innså de raskt at det var romantiske følelser mellom dem. Lopez har tidligere uttalt at det var hun som tok initiativ til den første daten, da han gikk forbi en dag hun spiste lunsj.

- Jeg spiste lunsj et sted og så ham da han gikk forbi. Etterpå gikk jeg ut. Av en eller annen grunn fikk jeg bare skikkelig lyst til å prikke ham på skulderen og si hei, sa hun da hun gjestet «The Ellen Show» i 2017.

Deretter dro de på date, og i det ferske intervjuet med Sports Illustrator røper sangeren at Rodriguez allerede da satte inn støtet - ved å sende henne en flørtete tekstmelding i etterkant.

- Det var uventet og veldig flatterende, sier hun om tekstmeldingen, der «A-Rod» hadde kommentert hvor bra hun så ut.

IMPONERER: I et videoklipp publisert på Jennifer Lopez' Youtube, er det tydelig at datteren Emme (11) er avkom av moren. Her imponerer hun med herlig sangprestasjon. Vis mer

Forlovet

I begynnelsen av mars kunne stjerneparet dele den gledelige nyheten om at de hadde forlovet seg, etter to år som kjærester.

Tre dager etter frieriet, som ifølge People fant sted på eksotiske Bahamas, delte Lopez tre bilder fra den begivenhetsrike hendelsen.

Basert på sangfuglens bilder fremgår det at Rodriguez hadde valgt en nydelig strand og gikk ned på et kne i solnedgangen foran en tydelig overrasket Lopez.

Tvillingmoren holdt hendene sine foran ansiktet mens 43-åringen ba om hennes hånd, og etter at forlovelsesringen var satt på fingeren ble bildeserien avsluttet med at paret delte et kjærlig kyss.

View this post on Instagram

3.9.19✨♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

- Barna er bestevenner

Mens Lopez har tvillingene Emme og Max (11) fra ekteskapet med Marc Anthony (50), har Rodriguez døtrene Natasha (14) og Ella (11) med sin ekskone, Cynthia Scurtis.

Til parets store glede gikk det over all forventning å introdusere barna for hverandre. Det avslørte «J-Lo» i et intervju med People i 2018.

- Barna er så fantastiske og åpne for kjærlighet og nye venner, skrøt hun.

- Jeg var veldig kjærlig mot hans barn og han var utrolig kjærlig og aksepterende ovenfor mine, så de omfavnet hverandre med det samme. De var typisk sånn: «Jeg får en bonusbror og -søster å henge med, og det er kjempegøy».

Også «A-Rod» var strålende fornøyd med hvordan familiene har klikket.

- Barna våre har blitt bestevenner og det holder oss begge jordnære og takknemlige. Vi kunne ikke bedt om noe mer enn at alle fire ville gå så godt overens som de gjør, sa han.

LES OGSÅ: Avslørte kjæreste på direkten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer