Linnea Widmark og Benjamin Ingrosso:

Røper «sannheten» bak bruddet

Benjamin Ingrossos ekskjæreste åpner opp om bruddet.

SNAKKER UT: Linnea Widmark (24) avslører hvorfor det ble brudd mellom henne og Benjamin Ingrosso (22). Foto: NTB Scanpix
SNAKKER UT: Linnea Widmark (24) avslører hvorfor det ble brudd mellom henne og Benjamin Ingrosso (22). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske artisten og TV-profilen Benjamin Ingrosso (22) og Linnea Widmark (24) var et par i seks år, men for ett års tid siden gikk de hver til sitt.

Bruddet preget Ingrosso i ettertid, og i låten «Costa Rica» la han ikke skjul på at han savnet ekskjæresten.

Siste tekststrofe lød nemlig: «I want to go to Costa Rica so I can bring back my Linnea», eller «Jeg vil dra til Costa Rica så jeg kan hente tilbake min Linnea» på norsk.

AVSLØRINGER: Benjamin Ingrosso avslører en rekke hemmeligheter i drikkeleken «Jeg har aldri». Video: Kine Falch / Reporter: Thea Hope Vis mer

- Jeg syns det er litt vanskelig å prate om. Det er derfor jeg trykker det inn i låtene mine, fortalte sangeren til svenske «Nyhetsmorgon», gjengitt av Expressen, i januar.

Verken Ingrosso eller Widmark har tidligere uttalt seg om hvorfor det ble slutt mellom dem. Nå er det imidlertid ekskjæresten som letter på sløret om bruddet.

Mistet følelsene

I et nytt YouTube-intervju, gjengitt av Hänt, forteller Widmark om hvorfor de valgte å skille lag.

Influenseren skal ha mistet følelsene for Ingrosso og gjorde det derfor slutt.

- Da jeg og kjæresten min gjorde det slutt var jeg lykkeligere enn jeg har vært på lenge.

24-åringen forteller at hun hadde tenkt på å slå opp i et helt år før hun faktisk gjorde det.

- Vi var med hverandre i totalt seks år. Jeg var bare 15 da jeg møtte ham. Det var tryggheten i å vite hva man får, sier hun, og fortsetter:

- Jeg har alltid vært veldig åpen om at det kanskje blir oss i fremtiden, selv om vi ikke er ment for hverandre akkurat nå. Men han mente at det var nå eller aldri. Det fikk meg til å lene meg tilbake og velge tryggheten. Så jeg ventet og ventet og så gjorde jeg det ikke lenger, sier hun i intervjuet.

Røper ny kjæreste

Widmark er aktiv på Instagram og publiserer jevnlig bilder fra sitt idylliske liv i Costa Rica. Det kan for øvrig se ut til at hun nå har funnet kjærligheten på nytt.

I mai dukket det nemlig opp et nytt bilde i Widmarks Instagram-feed. Under bildet delte hun sine nye matvaner og nevnte en kjæreste.

«For meg er det her solskinn på en tallerken. Jeg og kjæresten min spiser det nesten hver dag og har gjort det den siste måneden», skrev hun innledningsvis under et bilde av fersk papaya.

Vil date norske jenter

Som nevnt har Ingrosso skrevet sanger om ekskjæresten for å komme seg over bruddet. Han er per dags dato singel. Overfor VG avslører den svenske stjernen at han har hatt hyppig kontakt med norske jenter.

– Jeg har absolutt snakket med norske jenter. Nå har det vært en pandemi så man har ikke kunnet treffe så mange, men jeg ser frem til å kunne date igjen.

NORSKE JENTER: Benjamin Ingrosso er nysgjerrig på norske jenter. Her er han avbildet under «Allsang på grensen» i 2019. Foto: NTB Scanpix
NORSKE JENTER: Benjamin Ingrosso er nysgjerrig på norske jenter. Her er han avbildet under «Allsang på grensen» i 2019. Foto: NTB Scanpix Vis mer

– Jeg sitter ikke og tenker at jeg må ha en kjæreste, men jeg tar det som det kommer, sier han til avisen.

Da Se og Hør møtte Benjamin Ingrosso i fjor sommer, kunne han fortelle noe lignende:

– Jeg elsker norske jenter, jeg kunne absolutt fått meg en norsk kjæreste, ja!

– Da kan jeg lære meg litt norsk også, la han lattermildt til.

Ingrosso er heller ikke ukjent med at det svirrer romanserykter rundt ham. I oktober i fjor verserte det rykter om at popstjernen Zara Larsson (22) og Ingrosso hadde et godt øye til hverandre.

Larsson delte en video med følgerne sine på Instagram med en kjærlighetserklæring til Ingrosso:

- En drøm er jo Benjamin Ingrosso. Altså, det er jo en våt, jævla drøm man har, så man kan våkne opp hver dag, og han bare «jeg har laget pasta til frokost elskling, jeg har laget pasta til frokost», og man bare «unnskyld, hvor er mozzarellaen?» og han bare «den er her, den er ved siden av».

FLØRTER: Rød Løpers programleder Kine Falch finner tonen med Benjamin Ingrosso på rød løper på Vixen Awards. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

- Okei, vi kjører, svarte Ingrosso til Larssons innlegg kort tid etterpå.

I ettertid tok Ingrosso imidlertid bladet fra munnen og avslørte at de kun var venner.

- Altså, vi er bare venner, sa han i et intervju med Aftonbladet.

LES OGSÅ: Ingrossos kjæreste­avsløring: - Framstår «shady»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer