Helene Spilling og Birgit Skarstein:

Røper samboerskap

Etter deltakelsen i «Skal vi danse» skal proffdanser Helene Spilling og toppidrettsutøver Birgit Skarstein flytte sammen.

FLYTTET SAMMEN: Helene Spilling har flyttet sammen med Birgit Skarstein - og nylig møttes de sammen med hver sin dansepartner for å markere begivenheten. Video: Helene Spilling / Instagram Vis mer
Publisert

Det er ikke til å stikke under stol at flere gode vennskap oppstår under en deltakelse i realityprogram, og «Skal vi danse» er ikke et unntak. To som utviklet et godt vennskap i årets sesong er Birgit Skarstein (31) og Nate Kahungus (24) dansepartner Helene Spilling (24).

De har faktisk blitt så gode venner at de har besluttet å flytte sammen.

Det avslørte Spilling på sin Instagram-story i helgen. Til en video filmet i Skarsteins leilighet skrev nemlig proffdanseren at hun har flyttet inn til Skarstein. I videoen fikk man også se en tavle hvor det var skrevet: «Velkommen til 'le senorites' Birgit & Helenes partycrib».

SAMBOERE: Birgit Skarstein og Helene Spilling røpet samboerskap på Instagram. Foto: Skjermdump Instagram
SAMBOERE: Birgit Skarstein og Helene Spilling røpet samboerskap på Instagram. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

En fest hver dag

Når Se og Hør tar kontakt med Spilling og Skarstein kan de bekrefte at de faktisk skal bli samboere.

Spilling, som har bodd på Gjerdrum hjemme hos foreldrene, skal faktisk flytte inn til Skarsteins leilighet på Majorstuen allerede i dag. Med på flyttelasset er Spillings hund Bobby.

GLEDER SEG: Helene Spilling tror det blir en fest hver dag å bo med Birgit Skarstein. Foto: Espen Solli / TV 2
GLEDER SEG: Helene Spilling tror det blir en fest hver dag å bo med Birgit Skarstein. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

- Hvordan ble dette samboerskapet til?

- Det har egentlig bare vært litt underveis i «Skal vi danse». Så har vi snakket om at jeg hadde lyst til å flytte til Oslo når programmet var over. Jeg og Birgit har fått veldig god kontakt, forklarer Spilling, og legger til:

- Vi tuller med at vi hadde innflytningsfest på lørdag, for da dro vi til Birgit etter finalen, men i realiteten skal jeg flytte over tingene mine i dag.

Gode venner

Vennskapet utviklet seg gradvis under «Skal vi danse», og Spilling forteller at allerede da hun hilste på Skarstein i starten av programmet, tenkte hun at Skarstein virket som en veldig glad og ålreit dame.

- Man merker veldig godt at hun er veldig genuin, og at det ikke er noen maske der, og at dette er en person du kan stole på og snakke med. Jeg og Phillip har vært veldig gode venner, og vi har hjulpet hverandre underveis i «Skal vi danse». Jeg har flere ganger vært inne i dansesalen deres og prøvd å hjelpe Birgit med hvordan man skal danse med armene, fortsetter hun.

AU: Nate fikk seg en skikkelig trøkk rett i familiejuvelene under lørdagens semifinale i «Skal vi danse». Video: Rød Løper Vis mer

- Hvordan blir det å bo med Birgit?

- Jeg tror det blir en fest hver dag. Vi er veldig like, og hun er veldig sprudlende og har veldig mye energi. Jeg tenker at hun er en fin person å ha rundt seg. Man blir jo i godt humør i av den dama, svarer Spilling.

- En liten familie

Skarstein kan også fortelle til Se og Hør at hun gleder seg stort til Spilling flytter inn.

- Det kommer til å bli veldig hyggelig. Det er jo coronatider, og man skal jo ikke være så sosial og da er det veldig hyggelig å kunne bo sammen. Jeg har blitt veldig glad i Helene, sier Skarstein.

ROSER VENNINNEN: Birgit Skarstein har bare lovord å si om sin nye samboer. Foto: Espen Solli / TV 2
ROSER VENNINNEN: Birgit Skarstein har bare lovord å si om sin nye samboer. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

- Det flytter jo også inn en hund, hvordan blir det?

- Bobby er fantastisk. Det blir kjempehyggelig. Vi blir en liten familie, svarer Skarstein.

Hun er sikker på at Spilling blir en flott samboer og har bare lovord å si om venninnen sin.

- Hun er sosial, sprudlende, positiv og blid og vi har det veldig hyggelig sammen. Vi har vært mye oppå hverandre, og det har vært en god periode for å teste om vi funker sammen, forteller Skarstein.

- Hvem kom opp med ideen om å flytte sammen?

- Det virket vel egentlig bare som en god idé. Vi trives godt sammen, og det ble bare sånn, påpeker hun.

SYDEN: Aurora Gude er endelig å se på skjermen igjen i serien «Charterfeber». Denne gangen tar hun med seg samboeren Haakon for å pleie kjærligheten. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

- En venn for livet

Spilling har tidligere delt flere bilder av seg selv sammen med Skarstein på Instagram, og da Skarstein røk ut av programmet tidligere i høst delte hun en aldri så liten hyllest til venninnen.

«For et forbilde du er, Birgit Skarstein. Du har imponert og inspirert meg og ufattelig mange andre med det du har vist oss på parketten og utenfor parketten. For en rå dame du er! Så glad jeg fikk muligheten til å bli kjent med deg og ikke minst at jeg har fått en venn for livet», var blant det Spilling skrev til flere bilder av hun og Skarstein sammen.

Det var tydelig at Skarstein satte pris på innlegget da hun kommenterte følgende:

«Åh, kjæreste Helene! Takk for alt du har lært meg, og hvor mye moro vi har hatt! Mer skal det bli».

LES OGSÅ: Stygt brudd med dansepartneren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer