Bindi Irwin:

Røper rørende bryllupsdetalj

Hyller sin avdøde far på en helt spesiell måte.

GIFT: Bindi Irwin giftet seg med sin Chandler Powell i mars. Hun er datter av den avdøde krokodillejegeren Steve Irwin, og hyller faren på en helt speisell måte. Foto: NTB scanpix
GIFT: Bindi Irwin giftet seg med sin Chandler Powell i mars. Hun er datter av den avdøde krokodillejegeren Steve Irwin, og hyller faren på en helt speisell måte. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I slutten av mars ble Bindi Irwin (21) og forloveden Chandler Powell (23) erklært rette ektefolk etter at de ga hverandre sine «ja» i en intim bryllupsseremoni i Australia Zoo.

Bindi er datteren til den australske krokodillejegeren Steve Irwin, som i 2006 gikk bort etter å ha blitt stukket i hjertet av en piggrokke i forbindelse med innspillingen av en undervannsdokumentar.

Dermed måtte 21-åringen gifte seg uten pappa ved sin side. Nylig kunne hun imidlertid avsløre at hun har tatt en rørende beslutning i etterkant av bryllupet, for å hylle sin avdøde far.

- Betyr så mye

Da Bindi nylig snakket med Entertainment Tonight kunne hun nemlig fortelle at hun har valgt å ikke ta ektemannens etternavn, slik tradisjonen ofte er. Dermed beholder hun sitt nåværende etternavn - og fører farens navn videre.

Chandler forteller til nettstedet at de snakket om et navnebytte, men kom frem til at 21-åringen er en Irwin tvers gjennom.

- Jeg har beholdt Bindi Irwin. Jeg tror at for meg personlig, etter at pappa gikk bort, så har det vært veldig viktig for meg å føle meg nær ham, og det å ha hans etternavn betyr så mye for meg, sier Bindi til nettstedet.

SNAKKER UT: I 2006 mistet tv-profilen Steve Irwin livet under innspillingen av en undervannsdokumentar. Irwin ble 44 år gammel og etterlot seg kona Terri samt barna Bindi og Robert. Sistnevnte var bare to år da hendelsen inntraff. Han snakker ut hos «Skavlan». Video: TV 2 Vis mer

Det var som nevnt i 2006 krokodillejegeren Steve Irwin omkom. Han ble 44 år gammel, og etterlot seg kona Terri (55), datteren Bindi og sønnen Robert (16).

DØD: Steve Irwin var kjent for å ta store sjanser med farlige dyr. Det var nettopp det som til slutt skulle ende livet hans. Her avbildet med kona i 2002. Foto: NTB scanpix
DØD: Steve Irwin var kjent for å ta store sjanser med farlige dyr. Det var nettopp det som til slutt skulle ende livet hans. Her avbildet med kona i 2002. Foto: NTB scanpix Vis mer

Tente lys på bryllupsdagen

Nyheten om at Bindi og Chandler hadde giftet seg delte hun selv på Instagram. Da kunne hun fortelle at de i utgangspunktet hadde planlagt den store dagen i et års tid, og skulle ha flere gjester til stede. Da coronapandemien brøt ut måtte forandring skje, men de valgte ikke å utsette dagen, slik mange andre har valgt.

Derfor var bare nærmeste familie til stede under seremonien.

I ettertid har de imidlertid valgt å dele en video fra bryllupsdagen på Australia Zoo sin YouTube-kanal. Der ser man blant annet at det nygifte paret tenner et lys for Steve, mens noen tårer blir felt.

- Det er også folk som ikke kan være her fordi de våker over oss nå, og de er ledende lys. Dette lyset skal representere pappa, som jeg skulle ønske var her i dag, men jeg syns det er veldig spesielt at han likevel alltid er med oss, sier hun gråtkvalt i videoen.

Videoen har 21-åringen også delt på Instagram.

Fridde på bursdagen

Det var i fjor sommer Chandler fridde til Bindi. Frieriet skal ha skjedd på bursdagen hennes, etter seks år som kjærester. Paret møttes nemlig da de var henholdsvis 15 og 16 år gamle.

Den store nyheten ble delt på Instagram, med en rekke bilder av paret.

«24. juli 2019. På min bursdag sa jeg «ja» og «for alltid» til mitt livs store kjærlighet. Chandler, for nesten seks år siden falt jeg for deg og hver dag siden har vært en virvelvind av et eventyr og ekte lykke. Jeg ser nå frem til å tilbringe resten av vårt liv sammen som din kone. Til et liv av vennskap, mening og betingelsesløs kjærlighet - La oss gifte oss!», skrev hun.

I dag bor fremdeles Irwin-familien i dyreparken, inkludert Bindis ektemann. Sammen driver de dyreparken, som var Steve Irwins store lidenskap, i tillegg til organisasjonen Australia Zoo Wildlife Warriors som Steve og kona opprettet i 2002 for å ta vare på dyrelivet.

LES OGSÅ: Røper årsaken bak sjokk-forandringen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer