Shania Twain:

Røper puppe-triks

Stjerna letter på sløret og deler detaljer fra ungdomstida.

NETFLIX: Country-sangeren er for tida aktuell med både ny musikk og en Netflix-dokumentar. Foto: NTB
NETFLIX: Country-sangeren er for tida aktuell med både ny musikk og en Netflix-dokumentar. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den verdenskjente sangeren Shania Twain (57) er verdens bestselgende kvinnelige countryartist. Med låter som «Man! I Feel Like a Woman» og «That Don't Impress Me Much» tok hun verden med storm.

Nå for tida er 57-åringen aktuell med ny singel og en Netflix-dokumentar, og i den forbindelse har hun snakket med den britiske storavisa Independent.

Her snakker Twain om alt fra den kommende plata si, til hvordan det var å vokse opp. Blant annet kan hun fortelle at hun i barndommen var ei typisk «guttejente» og at det var vanskelig å vokse opp og bli kvinne.

Røper triks

Sangeren forteller at hun som barn følte seg fri og fryktløs når hun sang, noe som ifølge henne selv også kommer fram i Netflix-dokumentaren «Not Just a Girl».

Til tross for friheten slet hun med eget utseende. Som den typiske «guttejenta» som elsket sport var det vanskelig å ønske de kvinnelige formene velkommen.

- Overgangen til å bli en formfull kvinne var ikke lett for meg. Jeg hadde på meg joggedress og kledde meg i gutteklær. Jeg hadde aldri på badedrakt på stranda. Jeg ble veldig tilbaketrukket og ukomfortabel i min egen hud, forklarer Twain.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer