Shania Twain:

Røper puppe-triks

Stjerna letter på sløret og deler detaljer fra ungdomstida.

NETFLIX: Country-sangeren er for tida aktuell med både ny musikk og en Netflix-dokumentar. Foto: NTB
NETFLIX: Country-sangeren er for tida aktuell med både ny musikk og en Netflix-dokumentar. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den verdenskjente sangeren Shania Twain (57) er verdens bestselgende kvinnelige countryartist. Med låter som «Man! I Feel Like a Woman» og «That Don't Impress Me Much» tok hun verden med storm.

Nå for tida er 57-åringen aktuell med ny singel og en Netflix-dokumentar, og i den forbindelse har hun snakket med den britiske storavisa Independent.

Her snakker Twain om alt fra den kommende plata si, til hvordan det var å vokse opp. Blant annet kan hun fortelle at hun i barndommen var ei typisk «guttejente» og at det var vanskelig å vokse opp og bli kvinne.

LIV OG LÆRE: Dette er Netflix-dokumentaren om Shania Twain. Video: Netflix Vis mer

Røper triks

Sangeren forteller at hun som barn følte seg fri og fryktløs når hun sang, noe som ifølge henne selv også kommer fram i Netflix-dokumentaren «Not Just a Girl».

Til tross for friheten slet hun med eget utseende. Som den typiske «guttejenta» som elsket sport var det vanskelig å ønske de kvinnelige formene velkommen.

- Overgangen til å bli en formfull kvinne var ikke lett for meg. Jeg hadde på meg joggedress og kledde meg i gutteklær. Jeg hadde aldri på badedrakt på stranda. Jeg ble veldig tilbaketrukket og ukomfortabel i min egen hud, forklarer Twain.

Hun røper også et triks hun hadde for å håndtere dette.

- Som tenåring stroppet jeg brystene ned, jeg brukte to BH-er. Alt for å stoppe puppene fra å sprette rundt.

«EX ON THE BEACH»: Det går galt da reporter Kine Falch skal vise frem villaen der innspillingen foregår. Video: Celina Morken. Klipp: Discovery+ Vis mer

Kastet klærne

Det ser imidlertid ut som «You're Still the One»-sangeren har blitt mer komfortabel i huden sin med åra. Nylig stilte hun opp uten en tråd på overkroppen i forbindelse med det nye albumet sitt.

Det var Twain selv som bestemte hvordan albumforsiden skulle se ut, og erkjente at hun bare ville være seg selv.

- Jeg stylet bildet selv. Alt handlet om å ta av BH-en, ta av skjorta og knytte den rundt midjen, forklarte hun og la til:

- Dette handler om å være komfortabel i min egen hud og bare være meg selv.

LES OGSÅ: - Føler meg lurt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer