KJENDISKORTET: I podcasten «Eli Kari og Ingeborg», forteller Eli Kari Gjengedal om hvordan hun fikk tak i en bryllupskake i Las Vegas på under to dager. En historie hennes ektemann ikke er spesielt begeistret over. Hør mer her: Eller her: Vis mer Vis mer

Eli Kari Gjengedal:

Røper pinlig historie fra Las Vegas-bryllupet

- Følte meg veldig presset opp i et hjørne.

Publisert
Sist oppdatert

I april 2014 giftet TV 2s værsjef, Eli Kari Gjengedal (47) seg med sin store kjærlighet Tom Saxegaard (48) i Las Vegas.

I podcasten «Eli Kari og Ingeborg», som er et samarbeid med Dagbladet, forteller Eli Kari og bestevenninnen, Lotto-programleder Ingeborg Myhre (43), flere historier fra bryllupene sine.

Eli Kari starter med å forklare at Las Vegas-bryllupet for fire år siden ble mye større enn først antatt. De hadde nemlig ikke invitert verken venner eller familie.

Likevel reiste nærmere 50 gjester til kasinobyen for å delta i bryllupet som gikk over tre dager.

Dro «kjendiskortet»

Nettopp fordi brudeparet ikke forventet det høye antallet bryllupsgjester, var de heller ikke særlig godt forberedt. En av tingene som måtte fikses bare et par dager før den store dagen, var bryllupskaken.

Det ble imidlertid ikke så enkelt.

Se video øverst i saken!

<strong>ALTERNATIVT BRYLLUP:</strong> Eli Kari Gjengedal og Tom Saxegaard valgte å gifte seg i Las Vegas for fire år siden. Foto: Privat
ALTERNATIVT BRYLLUP: Eli Kari Gjengedal og Tom Saxegaard valgte å gifte seg i Las Vegas for fire år siden. Foto: Privat Vis mer

- Jeg gjorde noe som jeg er veldig pinlig berørt over. Jeg fant et nettsted som har helt fantastiske kaker. Jeg elsker hodeskaller, så jeg ville veldig gjerne ha det på bryllupskaken min. Jeg ringte til stedet, men de sa at det ville ta to uker å lage kaken. Og da følte jeg meg veldig presset opp i et hjørne, sier hun i podcasten.

Den ellers jordnære værsjefen endte derfor med å gjøre noe hun hevder at hun aldri før har gjort, nemlig å dra det såkalte «kjendiskortet».

- Jeg sa at jeg er en stor kjendis i Norge, og at 50 personer kommer for å delta i bryllupet, og at de derfor var nødt til å levere kaken i løpet av to dager. Og da sa de at de skulle ordne det. Kaken ble levert i tide til hotellet der vi skulle ha bryllupsfesten, sier hun og ler.

Saken fortsetter nedenfor.

Hun hadde imidlertid fremdeles mye som måtte fikses i forkant av den store begivenheten, så hun hadde ikke tid til å passe på at kaken var i trygge hender på hotellet.

- Den var så stor og tung. Jeg dro derfor kjendiskortet igjen og spurte hotellet om jeg kunne få en kakevakt. Den mest fantastiske mannen sto og så på kaken frem til suiten vår var klar, forteller hun.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>SLIK BLE KAKEN:</strong> Selv om Eli Kari stresset med å få levert bryllupskaken i tide, endte hun opp med å bli storfornøyd. Foto: Privat
SLIK BLE KAKEN: Selv om Eli Kari stresset med å få levert bryllupskaken i tide, endte hun opp med å bli storfornøyd. Foto: Privat Vis mer

Giftet seg på nytt

Selv om bryllupet i Las Vegas ble spektakulær, ble ikke vielsen godkjent av norske myndigheter. Derfor valgte Eli Kari og Tom å gifte seg nok en gang på selveste nyttårsaften.

Da 2018 meldte sin ankomst ga også paret hverandre sine ja midt i slalåmbakken på Geilo. De ble viet av ordfører Ann Sire Fjerdingstad.

I 2018 trådte nemlig den nye regelen om at kommunene tar over oppgaven å vie par som vil gifte seg borgerlig. Tidligere har det vært tingretten som har gjort dette.

- For oss var jo dette en formalitet. Vi giftet oss jo i Las Vegas i 2014. Men gøy å gjøre litt ut av det og ekstra koselig at Ann, som er en venn og var i Las Vegas, kunne gjøre det for oss, sa Gjengedal til Dagbladet.

<strong>GIFT IGJEN:</strong> Eli Kari Gjengedal og Tom Saxegård giftet seg midt i slalåmbakken på Geilo av ordfører Ann Sire Fjerdingstad. Foto: Privat.
GIFT IGJEN: Eli Kari Gjengedal og Tom Saxegård giftet seg midt i slalåmbakken på Geilo av ordfører Ann Sire Fjerdingstad. Foto: Privat. Vis mer

Bor ikke sammen

Selv om duoen giftet seg for første gang for over fire år siden, flyttet de likevel ikke sammen. Gjengedal ble boende i Bergen, mens ektemannen ble værende i Drammen.

Overfor Se og Hør har Eli Kari tidligere uttalt at flere har latt seg inspirere av deres alternative bosituasjon.

- Det er flere som sier «åh, det skulle vi også ha gjort, sånn at vi hadde hatt tid til å savne hverandre». Det er flere som tenker, når de kommer over «sjokket», at «hm, det var kanskje lurt for kjærligheten og romansen», har hun sagt.

Saken fortsetter nedenfor.

Vis mer Vis mer

Årsaken til at adresseendringen uteble var fordi de har barn fra tidligere begge to. Gjengedal har sønnen Nikolai (11) med ekssamboer Kjetil Lavik Iversen.

I dag, etter sitt andre giftermål, bor duoen fremdeles ikke sammen.

- Vi pendler fremdeles, uttalte hun til Dagbladet i januar.

LES OGSÅ: Nå er skandaleparet skilt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer