Joe Jonas:

Røper pinlig hendelse

Artisten forteller om da det gikk fullstendig galt.

GJENFORENT: Det er fire år siden Nick Jonas, Joe Jonas og Kevin Jonas ble gjenforent som Jonas Brothers. Foto: Ouzounova / Splash News / NTB
GJENFORENT: Det er fire år siden Nick Jonas, Joe Jonas og Kevin Jonas ble gjenforent som Jonas Brothers. Foto: Ouzounova / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Uhell kan skje de fleste, også store stjerner. Det er likevel ikke all uhell som er like heldige, spesielt ikke når de skjer foran tusener av folk som har betalt for å se deg.

Det var tilfellet for artist Joe Jonas (33), som er en av tre brødre i bandet Jonas Brothers. Artisten innrømmer nemlig en hendelse som skjedde for om lag fire år siden - som han aldri har fortalt om før, og det av god grunn.

Gikk galt under konsert

Nylig gjestet han det australske radioprogrammet «Will & Woody», der han ble utfordret til å dele noe han aldri før har delt. Da fikk radiovertene seg en historie de ikke forventet.

- Jeg var med noen få venner i går, og vi snakket om at det kommer øyeblikk i livet der du som voksen kan huske sist du bæsjet på deg, åpner Jonas.

«Sucker»-sangeren forteller om en hendelse som skjedde i 2019, like etter at han og brødrene hadde blitt gjenforent som Jonas Brothers. Under en konsert gikk det rett og slett galt, forteller han.

- La oss bare si at det var en dårlig dag å velge å gå i hvitt. Man tror det kanskje bare var er liten fjert, men så var det noe annet. Noe ekstra. Så det ble et klesskift for å fikse driten i midten av settet, forteller han og blir møtt med latter og vantro fra programlederne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer