Fredrik Skavlan:

Røper pinlig hendelse

Fredrik Skavlan forteller om en pinlig badebukse-hendelse i «Kåss til kvelds».

PINLIG HENDELSE: Fredrik Skavlan forteller om en pinlig hendelse mellom ham, sønnen og sønnens daværende kjæreste. Foto: TV 2
PINLIG HENDELSE: Fredrik Skavlan forteller om en pinlig hendelse mellom ham, sønnen og sønnens daværende kjæreste. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Talkshow-kongen Fredrik Skavlan (55) og Maria Bonnevie (48) møttes første gang da «Engelen»-stjernen gjestet hans daværende program «Først & Sist» på starten av 2000-tallet.

Siden 2006 har de to vært kjærester, og det tok ikke lang tid før det ble snakk om familieforøkelse.

Det har endt med tre barn. Skavlan har også tre barn fra tidligere forhold.

Uforberedt på besøk

Å være seksbarnsfar kommer ikke uten utfordringer. Da Skavlan nylig gjestet «Kåss til kvelds», fortalte 55-åringen om hvordan eldstesønnen gir ham tyn for spesielt én hendelse som skjedde for flere år siden.

- Det som skjer med en gang du får barn, er at du blir litt teit med en gang. For eksempel så sier du aldri noe morsomt lenger. Barn skal jo synes at du er teit når du prøver å være morsom, sier Skavlan i programmet.

Og det er nettopp teit sønnen kanskje syntes faren var, da han som 16-17-åring tok med seg en ny kjæreste hjem - uten å si fra på forhånd.

SKAVLAN: Fredrik Skavlan settes ut når vi stiller spørsmål om det omdiskuterte intervjuet han hadde med Märtha Louise og Durek Verrett tidligere i år. Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope/TV 2/Rød Løper Vis mer

- Så jeg var uforberedt på det, og hadde akkurat kjøpt en badebukse som jeg skulle bytte, fordi den var for liten. Den var for trang, forteller Skavlan om hendelsen som skulle vise seg å bli svært pinlig for seksbarnsfaren.

Sønnen og den nye kjæresten kom nemlig valsende inn, og der sto faren - og svigerfar - kledd i det han beskriver som en speedo-lignende badebukse.

- De kommer inn og jeg hilste i den badebuksen. Så greier jeg også å si replikken, når jeg skal hilse på henne: «Det er ikke første gang Georg har med seg en dame hjem», forteller Skavlan til programleder Else Kåss Furuseth, og legger til:

- Og så sa jeg «spøk», mens han demonstrerer hvordan han viftet med begge pekefingrene på tidspunktet.

Se og Hør har vært i kontakt med Skavlans pressekontakt, Monica Heier Einerkjær. Se og Hør har ikke lykkes med å få en kommentar fra Skavlan.

«FØRSTE DATE»: Svein Erik tar utfordringen på strak arm da han får en litt uvanlig forespørsel. Daten hans blir pinlig berørt. Video: Discovery+ Vis mer

Giftet seg

Siden den gang har det heldigvis gått bra for eldstesønnen Georg. I 2019 giftet han seg med kjæresten Johanne.

Den glade nyheten bekreftet 31-åringen selv til Se og Hør, uten å kommentere ekteskapsinngåelsen ytterligere.

LES OGSÅ: Sara Emilie Tandberg:- Vi er så ferdig som kjærester

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer