Silje Nordnes:

Røper P3-Siljes kjæreste

Har funnet lykken med musiker.

KJÆRESTEAVSLØRING: Navnet på Silje Nordnes' kjæreste blir avslørt i kveldens «Lindmo». Her er Silje Nordnes avbildet sammen med Markus Neby og Ronny Brede Aase. Foto: Tore Skaar, Se og Hør
KJÆRESTEAVSLØRING: Navnet på Silje Nordnes' kjæreste blir avslørt i kveldens «Lindmo». Her er Silje Nordnes avbildet sammen med Markus Neby og Ronny Brede Aase. Foto: Tore Skaar, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I kveldens «Lindmo» avslører Markus Neby (27) navnet på «P3morgen»-kollegaen Silje Nordnes (34) sin kjæreste.

Det skriver VG.

- Vi har aldri sagt på radioen at Silje er sammen med artist og låtskriver Fay Wildhagen, sier Neby i programmet.

Avsløringen kommer mens Neby snakker om hvor nært P3-trioen har kommet hverandre, og Nordnes ser ifølge avisen ut til å bli noe sjokkert over utbruddet.

FAY WILDHAGEN: Silje Nordnes' kjæreste er artist og låtskriver. Foto: NTB Scanpix
FAY WILDHAGEN: Silje Nordnes' kjæreste er artist og låtskriver. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fay Wildhagen (25) er en av landets mest fremadstormende artister. Hun er blant annet nominert til to Spellemann-priser.

- Bekreftet kjæreste

At Nordnes hadde funnet lykken igjen ble kjent i november. Hvem hennes heldige utvalgte var, har altså blitt holdt hemmelig helt til nå.

Kjærestenyheten ble delt på «P3Morgen», der Nordnes hadde en gjenforening med radiokollegene Ronny Brede Aase (32) og Markus Neby, som begge hadde vært borte fra programmet de siste ukene. I den anledning kom hun med avsløringen.

TRIO: Silje Nordnes er programleder i «P3morgen» sammen med Ronny Brede Aase og Markus Neby. Foto: Andreas Fadum
TRIO: Silje Nordnes er programleder i «P3morgen» sammen med Ronny Brede Aase og Markus Neby. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Det har faktisk skjedd en del ting som jeg tenker at kan være fint å melde om. Første punkt: Jeg har sluttet å snuse. Andre punkt: 12. desember så skal jeg kjøre opp. Jeg har bestilt oppkjøring. Og siste punkt: Jeg har fått meg kjæreste. Jeg er en lykkelig dude, eller «dudette», sa hun under sending.

Da Se og Hør møtte Nordnes under premieren av det nye NRK-programmet «Jorden rundt på seks steg» samme uke, bekreftet hun nyheten.

- Ja, jeg har fått meg kjæreste. Jeg valgte å fortelle om det fordi jeg synes det var gøy å si hva som hadde skjedd mens Ronny og Markus var borte, selv om det ikke akkurat var en nyhet for dem, sa hun.

- Det er jo et personlig program, der vi deler mye om oss selv, så da er det jo litt rart om en så stor del av livet mitt ikke blir nevnt, la hun til.

PREMIERE: «Kjendis søker kjæreste» ruller i gang på TV 2 denne uken, og en av kjendisene, Ida Fladen, er ikke bare optimistisk på forhånd. Vis mer Vis mer

Åpent og ærlig forhold

Siden den gang har Nordnes holdt kortene tett til brystet når det kommer til å avsløre detaljer om forholdet til kjæresten.

Nylig gjestet 34-åringen den ukentlige podkasten til Ida Fladen (33), «Ida med hjertet i hånden», og der kunne hun avsløre at det går veldig bra med kjærligheten om dagen.

På spørsmål fra Fladen om hvordan Nordnes er som kjæreste, svarte hun:

- Jeg er veldig hengiven, jeg gir meg veldig hen, og går veldig «all in». Det er jo det venner sier til meg, at de kanskje mister meg litt, i hvert fall i begynnelsen. Jeg går veldig inn i det, og ser meg ikke tilbake. Jeg tenker jo fort fremover, og på den måten kan det sikkert være litt mye, tror jeg.

Videre fortalte den velkjente radioprofilen at hun og kjæresten har et veldig åpent og ærlig forhold til hverandre.

- Jeg har aldri vært så ærlig med noen før, og aldri vært så åpen om alt jeg tenker og føler, så det har vært veldig fint. Men det er jo også skummelt, men når det blir tatt imot og møtt og man får det samme tilbake, så blir det noe som føles helt spesielt, sa hun i Fladens podkast.

Nordnes har hatt uflaks når det kommer til kjærligheten tidligere. I podkasten avslørte hun at hennes første ordentlige forhold, som varte i seks og et halvt år, endte med brudd like før de hadde planlagt å gifte seg.

Det neste forholdet gikk heller ikke veien, og endte med brudd etter leilighetskjøp og oppussing. Likevel har ingen av bruddene skremt Nordnes fra å søke kjærligheten på ny.

EMOSJONELT: Det blir mye følelser når Dennis Vareide går på date med Katrine Olset Rikoll, som egentlig er ekskjæresten hans, i «Kjendis søker kjæreste». Vis mer

Mye humor

Forholdet hun er i nå beskrev hun som annerledes enn de tidligere.

- Vi har det veldig artig og det er veldig mye humor og latter. Mange sier at det vitigste hos en partner er at partneren skal ha god humor, og det er egentlig ikke noe jeg har tenkt på før. Men jeg kjenner at jeg setter veldig pris på at man kan ha det så artig sammen, fortalte hun i podkasten.

Se dette innlegget på Instagram

☀️☺️

Et innlegg delt av Silje Nordnes (@siljenord)

På spørsmål om hva som fanget interessen til Silje hos den nye kjæresten svarte hun at det var en kombinasjon av flere ting.

- Jeg vet ikke helt hva som i utgangspunktet gjorde at jeg ble interessert, det var vel mer en pakke, hele det inntrykket jeg fikk var det som fanget interessen. Så ble jeg ikke skuffa, og det ble heller bare mer og mer som var bra. Jeg oppdaget stadig nye ting, så det er veldig spennende og artig.

LES OGSÅ: Kastet opp på kinodate: - Nedtur

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer