Silje Nordnes:

Røper P3-Siljes kjæreste

Har funnet lykken med musiker.

KJÆRESTEAVSLØRING: Navnet på Silje Nordnes' kjæreste blir avslørt i kveldens «Lindmo». Her er Silje Nordnes avbildet sammen med Markus Neby og Ronny Brede Aase. Foto: Tore Skaar, Se og Hør
KJÆRESTEAVSLØRING: Navnet på Silje Nordnes' kjæreste blir avslørt i kveldens «Lindmo». Her er Silje Nordnes avbildet sammen med Markus Neby og Ronny Brede Aase. Foto: Tore Skaar, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I kveldens «Lindmo» avslører Markus Neby (27) navnet på «P3morgen»-kollegaen Silje Nordnes (34) sin kjæreste.

Det skriver VG.

- Vi har aldri sagt på radioen at Silje er sammen med artist og låtskriver Fay Wildhagen, sier Neby i programmet.

Avsløringen kommer mens Neby snakker om hvor nært P3-trioen har kommet hverandre, og Nordnes ser ifølge avisen ut til å bli noe sjokkert over utbruddet.

Fay Wildhagen (25) er en av landets mest fremadstormende artister. Hun er blant annet nominert til to Spellemann-priser.

- Bekreftet kjæreste

At Nordnes hadde funnet lykken igjen ble kjent i november. Hvem hennes heldige utvalgte var, har altså blitt holdt hemmelig helt til nå.

Kjærestenyheten ble delt på «P3Morgen», der Nordnes hadde en gjenforening med radiokollegene Ronny Brede Aase (32) og Markus Neby, som begge hadde vært borte fra programmet de siste ukene. I den anledning kom hun med avsløringen.

- Det har faktisk skjedd en del ting som jeg tenker at kan være fint å melde om. Første punkt: Jeg har sluttet å snuse. Andre punkt: 12. desember så skal jeg kjøre opp. Jeg har bestilt oppkjøring. Og siste punkt: Jeg har fått meg kjæreste. Jeg er en lykkelig dude, eller «dudette», sa hun under sending.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer