Eliza Dushku:

Røper overgrep etter 25 år: - Sjokkert og trist

25 år etter at Eliza Dushku skal ha blitt misbrukt på «True Lies»-settet, tar hun bladet fra munnen om den traumatiske opplevelsen.

SNAKKER UT: Eliza Dushku snakker ut om den traumatiske tiden på «True Lies»-settet. Foto: NTB Scanpix
SNAKKER UT: Eliza Dushku snakker ut om den traumatiske tiden på «True Lies»-settet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Den amerikanske skuespilleren Eliza Dushku (37) har, i lys av #MeToo-kampanjen, valgt å uttale seg om hendelser som skal ha inntruffet da hun var tolv år gammel, i 1994.

På den tiden spilte stjernen inn actionkomedien «True Lies», men det skal imidlertid ikke ha vært en positivt erfaring for den da ferske skuespilleren.

I et åpenhjertig innlegg på sin Facebook-profil, skrev «Bring It On»-stjernen lørdag at hun ble utsatt for seksuelt overgrep på filmsettet.

Det skal ha vært stuntkoordinatoren Joel Kramer som forgrep seg på henne, og Dushku skriver videre at Kramer skal ha skadet henne på settet, etter at hun avslørte hans upassende oppførsel.​

- Jeg husker så tydelig, 25 år senere, hvordan Joel Kramer fikk meg til å føle meg spesiell, hvordan han i måneder bygde tillit til meg og foreldrene mine, hvordan han lokket meg til hotellrommet sitt i Miami ved å love foreldrene mine at han skulle ta meg med på svømmetur i stuntmennenes basseng, og ut for å spise min første shushi, skriver hun.

Saken fortsetter under bildet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer