Sophie Turner og Joe Jonas giftet seg:

Røper oppsiktsvekkende detalj om brudekjolen

Giftet seg i brudekjole fra Louis Vuitton.

NYGIFTE: Sophie Turner og Joe Jonas har gitt hverandre sine «ja» to ganger i løpet av et par måneder. Her koser de seg på Vanity Fairs Oscar-fest tidligere i år. Foto: NTB scanpix
NYGIFTE: Sophie Turner og Joe Jonas har gitt hverandre sine «ja» to ganger i løpet av et par måneder. Her koser de seg på Vanity Fairs Oscar-fest tidligere i år. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Forrige helg giftet «Game of Thrones»-stjernen Sophie Turner (23) seg med artisten Joe Jonas (29) for andre gang i et storslått sommerbryllup på slottet «Le Chateau de Torreau» i Sør- Frankrike.

Den kjente skuespilleren og Jonas Brothers-vokalisten giftet seg på et mer uformelt vis i starten av mai i år, men valgte altså en større feiring i Frankrike den siste helgen i juni.

Foruten enkelte drypp, har detaljene rundt bryllupet vært holdt svært hemmelig. Nå har fansen endelig fått gleden av å se brudeparet, og ikke minst det mange har ventet spent på: Brudens kjole.

Fransk design

Det ferske ekteparet har selv delt et bilde fra den store dagen. Bildet viser de nygifte på vei ned fra alteret etter å ha lovet hverandre evig troskap for andre gang.

«Mr and Mrs Jonas», står det i teksten under bildet av det smilende, nygifte paret.

Bildet ga også fansen anledning til å se brudens kjole for første gang. Den langermede brudekjolen i blonder, var designet av Nicolas Ghesquière fra det franske motehuset Louis Vuitton, et motehus Sophie Turner har vært ambassadør for i lengre tid.

Etter at brudekjolen så offentlighetens lys, har også oppsiktsvekkende detaljer om hvordan kjolen ble til - og hvor lang tid det tok - blitt avslørt.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Krevende arbeid

Ifølge motemagasinet Vogue, tok det mer enn 350 timer å lage kjolen. Hvis teamet som står bak brudekjolen skulle ha jobbet døgnet rundt for å få den ferdig, måtte de altså ha jobbet i over to uker i strekk!

Sophie Turners kjole skal dessuten være produsert i en del av motehusets flaggskipslokale ved Place Vendôme i Paris, som bare er forbeholdt kjente personligheter og motehusets ansatte.

Og brudesløret alene skal ha tatt mer enn 48 timer å produsere, ifølge Vogue.

Designeren har også selv delt et bilde av bruden fra den store dagen, som viser brudekjolens elegante detaljer.

«Absolutt skjønnhet», skrev designeren under bildet av Turner iført brudekjolen.

Se dette innlegget på Instagram

Absolute beauty @sophiet

Et innlegg delt av 🆖 (@nicolasghesquiere)

Feiret på drømmeslott

Bryllupet fant, som nevnt, sted på slottet «Chateau De Tourreau» i Sør-Frankrike sist lørdag, og dagen før bryllupet arrangerte de en bedre middag for alle gjestene.

Flere berømtheter deltok i bryllupet. «Game of Thrones»-kollega Maisie Williams (22) har selv avslørt at hun skulle være brudens forlover, og brudgommens brødre Nick Jonas (26) og Kevin Jonas (31) var også selvskrevne gjester, sammen med deres respektive koner Priyanka Chopra (36) og Danielle Jonas (32).

Da de inviterte ankom slottet, ble de blant annet ønsket velkommen av hvite bannere som prydet fasaden:

«Velkommen til Chateau Jophie», en sammenstilling av brudeparets fornavn, lød påskriften på det ene banneret. «Sophie & Joe», fulgt av bryllupsdatoen 29. juni 2019, sto det på det andre.

EVENTYRLIG: Legg merke til at Chateau de Tourreau var pyntet med hvite bannere med blant annet brudeparets fornavn og bryllupsdato! Foto: Splash News/ NTB scanpix
EVENTYRLIG: Legg merke til at Chateau de Tourreau var pyntet med hvite bannere med blant annet brudeparets fornavn og bryllupsdato! Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Hemmelighold

Det har lenge vært kjent at paret hadde planer om å gifte seg utenfor USA, etter at Turners livsstils-coach, Mike Bayer, delte en video av parets bryllupsinvitasjon på Instagram. Der sto det «Sophie og Joe 2019 Frankrike».

Datoen bryllupet skulle finne sted har likevel vært godt skjult.

I starten av forrige uke ble paret observert sammen i Paris - noe som fikk ryktene om et nytt bryllup til å svirre for fullt.

I PARIS: Sophie Turner og Joe Jonas fotografert hånd i hånd på vei til en båttur på Seinen i Paris mandag forrige uke. Foto: Philippe Blet/Shutterstock/ NTB scanpix
I PARIS: Sophie Turner og Joe Jonas fotografert hånd i hånd på vei til en båttur på Seinen i Paris mandag forrige uke. Foto: Philippe Blet/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Blant annet delte det unge paret et romantisk bilde fra den franske hovedstaden hvor de kysset foran selveste Eiffeltårnet.

Se dette innlegget på Instagram

🇫🇷 me 😏

Et innlegg delt av Sophie Turner (@sophiet)

Parets forrige bryllup, som fant sted i Las Vegas, skulle tilsynelatende også holdes i skjul fra pressen. Det var inntil DJ-en Diplo (40) livestreamet det hele på sin Instagram-profil, og en hel verden fikk dermed med seg at stjerneparet hadde blitt mann og kone.

LES OGSÅ: Blåser de nytt liv i isfront-ryktene her?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer